3. Breakfast before workout 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 3. Breakfast before workout

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
3. Breakfast before workout DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hyacinthpaw
BerichtOnderwerp: 3. Breakfast before workout   3. Breakfast before workout Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 20:04

Haar maag rommelde. Ze had sinds ze vertrokken was, verjaagd was en Madam had ontmoet nog niet gegeten. Nu was de nieuwe dag al begonnen, een waterige zonnetje schijnend door de wolken die voorspelde dat er slecht weer op komst was. Ze omarmde de storm die lag te woeden, want al dagen- misschien zelfs al weken, was het bloedheet geweest. De kon amper slapen met de hitte en ze bad naar wie dan ook de temperaturen mocht regelen dat het snel koeler zou worden. Zachtjes was de kattin overeind gekomen en gaf de jonge apprentice haar vacht een enkele paar likken om haar verwarde vacht recht te strijken. Hoewel ze nu een rogue was zou ze er niet bijlopen als een zwerver. Snel waste ze haar snuitje nog door haar pootje te likken en deze over haar snoet te halen voor ze de lucht controleerde op prooigeuren. Voor nu rook ze helaas niks, enkel dezelfde vieze geuren van de stad. Hoe kon ze in vrede's naam een muisje weten te vinden als alles naar hondenpis en auto's rook? Hyacinth begon maar met lopen, in de hoop dat met wat ronddwalen ze een prooigeur zou ontdekken.


3. Breakfast before workout Daofi310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahar
Member
3. Breakfast before workout Giphy
Ema
67
Actief
The sun can't shine if the rains don't pass by

CAT'S PROFILE
Age: ► 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zahar
BerichtOnderwerp: Re: 3. Breakfast before workout   3. Breakfast before workout Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 20:31

Na vele katten te ontmoeten, na vele leuke gesprekken, jachten, overnachtingen, … Was hij nu hier beland, in de twoleg place. Een plek gevuld van allerlei walgelijke geuren, maar toch wist de witte rogue een klein muisje te vangen die bijna het riool in wou glippen. De jonge kater pakte het muisje in zijn bek en trippelde nog wat rond, op zoek naar wat privacy om het te eten. Hij hield namelijk niet erg van monsters, twolegs, honden, andere katten, of wat hem ook kon bekijken terwijl hij at. Dan kwam er een soort van rare vibe door zijn aderen heen en dat had de rogue niet zo graag. Een beetje verderop zag de kater een andere kat lopen, eentje die niet veel verschil van leeftijd leek te hebben. Het leek wel of ze opzoek was naar iets, naar iets bijzonders. Of gewoon iets simpels. Op een ietsje kalmer tempo trippelde hij dan naar haar toe, haar bekijkend met een vriendelijke blik. Alhoewel met zijn spraakproblemen en met een muis in zijn bek kon hij niet veel zeggen. Eventjes zette de jonge rogue het muisje neer, haar bekijkend met grote, blauwe vragende ogen. “W-wat d-doe je?


3. Breakfast before workout A8a15c73-c788-11ea-8dd0-451a9b47cf5e
I believe in myself
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
3. Breakfast before workout
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: