Scientia Antiquia 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Scientia Antiquia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Caesar
Member
Scientia Antiquia 5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Scientia Antiquia   Scientia Antiquia Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 23:02


Hij had al vaak over haar gehoord, maar was nooit helemaal zeker geweest of de verhalen echt betrouwbaar waren. Een kattin ouder dan wie dan ook, die alles scheen te weten en kennis had over zaken waarvan de meesten niet eens van het bestaan af wisten. Het was moeilijk te geloven, maar dat had Caesar nooit tegengehouden. Als er iemand was die hem kon helpen met zijn zaak was zíj het wel. En dus was hij van plan haar op te zoeken en te vragen, wellicht onder bepaalde dwang, hem te adviseren. Maar er was één probleem: Niemand scheen echt te weten waar ze zich bevond. Al manen zocht hij het stadje af, maar elk concreet spoor ontbrak. Toch dacht Caesar dat hij in de buurt kwam: De verhalen die hij wist te ontfutselen uit willekeurige straatkatten werden steeds minder zeldzaam. Bijna iedereen leek wel iets te weten over Madam Sahira.

Met een lenige sprong landde hij in de grote tuin van het huis. Het lag afgelegen, dichtbij het territorium van de clans, en Caesar had een goed voorgevoel. Misschien kon hij haar niet vinden omdat ze zich helemaal niet in het gebied bevond waar hij gezocht had. De cyperse kater liep door tussen de nette rijen planten heen en rook kruiden die hij nog nooit eerder geroken had. Maar dat was niet het enige, Want Caesar rook ook de geur die hem in zijn tijden in de stad maar al te bekend was geworden. Er woonde hier een hond. Even dacht hij erover na om te vluchten, hoe zou zo'n oude kattin samen met zo'n verderfelijk beest kunnen leven? Maar uit uiterste nieuwsgierigheid bleef hij staan en keek opnieuw rond. Zou ze hier zijn? Was ze misschien zelfs wel in de tuin, haar spoor gemaskeerd door de scherpe geur van de kruiden. Er was maar één manier om daar achter te komen. "Madam Sahira? Bent u hier?"

[Madam Sahira]


Scientia Antiquia Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scientia Antiquia DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: Scientia Antiquia   Scientia Antiquia Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 19:59

Over de jaren heen hadden veel katten zich tot haar gekeerd. Leeftijd was nu eenmaal iets wat niemand voor het kiezen had. Het was een geschenk wat maar weinige in hun armen gedrukt kregen en een die moeilijk terug te geven was. En hoewel het iedereen werd gegund, was het ook een van de eenzaamste geschenken van al. Ook zij was eenzaam in een manier die gezelschap niet kon verminderen. Ze mistte al die ze gekend had en al lang heen waren. Hun namen die al zo lang ongesproken waren maar voor haar nog zo veel betekenis droegen. Oude verhalen en herinneringen was het enige wat ze nog had van die dagen en van die katten. Het was ook daarom dat ze iedereen met open armen ontving en iedereen begeleidde in hun eigen reis van het leven.

Allemaal nog zo ontzettend jong en onervaren, nog zo blind van de jeugd. Ze dachtte dat alles wat ze deden belang had en de wereld veranderde, onbewust van het feit dat de wereld zich niet liet rondduwen door niemand. Vandaag was het weer zo’n dag. Halil keek door het raam en begon te blaffen, een zekere waaksheid in zijn toon die een vreemde suggesteerde. Ze mauwde terug en beval de jonge hond om binnen te blijven. Ze zou immers niet willen dat een van die Elite katten hem aanviel, het arme dier. Maar eenmaal buiten vond ze een rogue, eentje die ze niet kende van geur. Ook hij was nog zo groen en jong, en leek haar naam te kennen. De oude kattin knikte en legde zichzelf neer in de zon. Haar zwarte helft warmte al snel heerlijk op. “Dat is mijn naam jongen” Ze hielt wel van zijn manieren. “Wij kennen elkaar nog niet, wat brengt jou in mijn tuin?”


Scientia Antiquia KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caesar
Member
Scientia Antiquia 5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Re: Scientia Antiquia   Scientia Antiquia Icon_minitimema 17 aug 2020 - 21:55

Hij zag de hond achter het raam en trok een grimas, toch verroer Caesar zich niet, hij hield stand en wachtte op een teken van leven. Maar voor zijn moed werd hij beloond, want uiteindelijk verscheen de kattin waar hij al zo lang naar op zoek was. Hij liep op Sahira toe terwijl ze zich ontspannen in de zon liet neervallen. De kattin, die inderdaad ouder leek dan alle andere katten die hij ooit tegen was gekomen, merkte op dat zij inderdaad degene was die hij zocht. Caesar boog zijn kop met een respectvolle blik op zijn gezicht. "Ik ben blij dat te horen, ik ben al een tijd lang naar u op zoek." Gaf hij met een charmante glimlach toe terwijl hij ging zitten. "Ik ben Caesar, zoon van Gaius en Aurelia." Waarom hij zichzelf aankondigde met de namen van zijn ouders wist hij niet precies, het was een oud gebruik dat hem in zijn jeugd was bijgebracht. En hoewel hij het na zijn verlaten van het territorium van zijn ouders nooit meer gedaan had, voelde het nu plotseling juist. "Ik ben hier voor uw hulp.. Of beter gezegd; uw advies." Bijna klonk zijn stem gretig, maar hij wist zichzelf in toom te houden. Als hij té ambitieus over kwam zou Madam Sahira hem vast niet veel van haar tijd gunnen.


Scientia Antiquia Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Scientia Antiquia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: