Without a sound 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Without a sound

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Without a sound DPKsfdL
Cynthia
2972
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Without a sound   Without a sound Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 18:31

Het nieuws dat er nog een bloodclanner mogelijk achter was gebleven in shadowclangebied had zijn oren bereikt. Hij had niet gewacht op een patrouille om met hem mee te gaan, in plaats daarvan was hij er alleen op uit gegaan. Hij had tenslotte amper een idee van wie hij echt zou kunnen vertrouwen, dus hoe zou hij ze erop kunnen vertrouwen aan zijn kant te staan wanneer hij op zoek ging naar een bloodclanner? De geur was inderdaad vers toen hij op de plaats aankwam waar een van zijn warrior het voor het laatst geroken had en hij begon het langzaam te volgen. Er was iets bekends aan de geur, maar hij kon niet plaatsen wat. Het was namelijk duidelijk Bloodclan, maar er was iets onderliggends wat hem bekend was. Het werd hem pas duidelijk wat het was toen hij de kat in zicht kreeg. "Sunvoice?" Sprak hij uit. Hij wist dat ze meegenomen was naar Bloodclan en daar waarschijnlijk nog al die tijd was geweest, maar waarom was ze nu hier achtergebleven?


[Gesloten]


If you are strong, you'll find responsibility
Without a sound 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peril
Member
Without a sound DPKsfdL
Babs
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Peril
BerichtOnderwerp: Re: Without a sound   Without a sound Icon_minitimedi 8 sep 2020 - 17:19

Peril was een brave meid.. Peril is braaf.. Peril is braaf.. Peril zou altijd luisteren naar Cobra. Maar Cobra.. Cobra.. Ze was uit het kamp gevlucht zonder een doel, zonder een idee waar ze heen zou moeten gaan. Haar klauwen hadden scheuren in de grond gemaakt. Zonder Cobra.. Ze had Cobra moeten beschermen.. Nu kreeg Peril straf, ze zouden haar, ze zouden scheuren, bijten, kapot maken. Peril mocht geen straf. Peril was braaf. Maar Cobra was dood. En zonder Cobra.. Het gaf kortsluiting. Wie was ze zonder Cobra? Alleen Cobra on haar beschermen. Dan was ze nu.. iedereen kon haar nu..

Haar ribben staken uit terwijl ze doelloos rond was gelopen door het Shadowclan gebied. Ze was hier al dagen, ze was nog niet gevonden. Ze verstopte zich van stemmen, slonk weg in de schaduwen. Peril zou nooit in de weg lopen, Peril kreeg dan straf. Peril was onzichtbaar. Maar het gebied om haar heen was dat niet. Het maakte haar gek, maar ze durfde er tegelijkertijd niet weg. Het was een mengelmoes van een gevoel van veiligheid en schaduwen van verboden herinneringen die aan haar brein trokken. De veiligheid hield haar hier, terwijl de herinneringen haar verscheurden. Sunvoice was dood, Sunvoice was verboden. Sunvoice kreeg straf, Sunvoice was slecht.

En toen, een naam. Een bekende naam. Een bekende stem kwam tussen de schaduwen. Een luid, wild gesis kwam uit haar mond, bijna alsof het van een beest was in plaats van een beschaafde kat. "Sunvoice is dood. Peril. Alleen maar Peril. Sunvoice kreeg straf, Peril is braaf." Haar ogen waren rond, wild en manisch. Ze hijgde van de paniek die door haar aderen vloeide terwijl haar nagels over de grond heen krasten. Peril zou zichzelf verdedigen.. Shadowclan had Peril achtergelaten en Cobra had haar gered.


Without a sound 2EAPW6qn_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Without a sound DPKsfdL
Cynthia
2972
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Without a sound   Without a sound Icon_minitimezo 27 sep 2020 - 21:11

Hij had geen idee wat Bloodclan allemaal met haar gedaan had in de tijd dat ze weg was geweest van Shadowclan en als hij heel eerlijk was, dan wist hij ook niet goed wat hier nu mee aan te moeten. Als ze echt Bloodclan was, dan betekende dat dat ze hier niet meer welkom was, ook al was ze al te lang weg van Shadowclan om hier nog echt naar terug te kunnen komen. Dat bleek dan ook aan hoe ze reageerde, als een beest. Haar ogen gaven genoeg aan dat hij hier niet meer met Sunvoice te dealen had, maar met een andere kat. Hij vernauwde zijn ogen lichtjes. "Je weet dat als je daarvoor kiest je hier niet welkom bent?" Of ze zou beseffen wat hij daarmee impliceerde, dat wist hij niet.


If you are strong, you'll find responsibility
Without a sound 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Without a sound
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: