All those years ago still fresh in my mind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All those years ago still fresh in my mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
All those years ago still fresh in my mind  White_mini_ava
Ema
84
Actief
You can't care for others
If you won't take care of yourself first

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Whitepebble
BerichtOnderwerp: All those years ago still fresh in my mind    All those years ago still fresh in my mind  Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 19:35

Het was slecht weer. Het zat letterlijk te stormen, maar eigenlijk vond de rode poes het wel zalig te kijken hoe de lucht soms flitste vanuit de apprentice den. Daar lag ze bij de uitgang, half haar lichaam zonder het plafond van de den, het licht dat door de wolken brak op haar groene, felle ogen gereflecteerd. De dondergeluiden, de flitsen. Zelfs de regen die over haar gezicht druipte was fijn voor haar. Dit was een goed moment. Het moment dat de lucht zijn gevoelens eindelijk los liet zodat het vlak daarna weer mooi weer kon worden en de zon verscheen als teken van een glimlach. De lucht, het weer. Alles was zo interesting.


+Barnpaw


Always be  kind
All those years ago still fresh in my mind  Owhite10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barnpaw
Member
All those years ago still fresh in my mind  Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Re: All those years ago still fresh in my mind    All those years ago still fresh in my mind  Icon_minitimema 17 aug 2020 - 13:30


b a r n p a w

Barnpaw haatte onweer. Er was iets duisters aan de wolken die met zoveel geweld openbarstte. De plotselinge regen, de felle flitsen. Het leek wel alsof Starclan wist wat Barnpaw de laatste moons had uitgespookt. Het voelde zo persoonlijk, alsof ze hem wilden vertellen dat ze alles zagen. Een rilling ging over Barnpaw's rug. Vroeger sliep hij gewoon gedurende een storm zoals deze, maar tegenwoordig kon hij geen oog meer dicht doen. Helemaal niet wanneer Starclan al hun opgehoopte frustratie lieten los barsten op de aarde. "Vervloekte Starclan." Mompelde hij zachtjes agressief. Hij wist best dat de meeste katten nu aan het slapen waren, maar zijn zachte gemompel was vast niks vergeleken met de donder.


+ Whitepaw

little owl baby

Elyon©


All those years ago still fresh in my mind  Barnsi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
All those years ago still fresh in my mind  White_mini_ava
Ema
84
Actief
You can't care for others
If you won't take care of yourself first

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Whitepebble
BerichtOnderwerp: Re: All those years ago still fresh in my mind    All those years ago still fresh in my mind  Icon_minitimema 17 aug 2020 - 13:49

Terwijl nog een paar flitsen sloegen en de regen wat harder werd hoorde de rode poes iemand ergens in de den fluisteren dat StarClan vervloekt was. Ze herkende de stem van Barnpaw en daarmee keerde ze haar kop ook naar binnen. “Gaat het wel Barn?”, vroeg de jonge kattin zachtjes terwijl er nog wat gedonder in de achtergrond klonk. Ze moest toegeven dat een storm niet erg comfortabel was als je moest slapen. Gelukkig voor haar was de apprentice nog niet moe, of tenminste had ze nog energie genoeg om nog wakker te blijven. Ze wilde luisteren naar de regen die de grond raakte tot de hevige donders en flitsen in de wolken. Natuur was mooi. Maar dat gold blijkbaar niet voor iedereen.  


Always be  kind
All those years ago still fresh in my mind  Owhite10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All those years ago still fresh in my mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: