Show me what you got 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Show me what you got

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nyra
Member
Show me what you got Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Show me what you got   Show me what you got Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 14:42

Het kleine beekje was de perfecte plek om zich van de vieze geuren te ontdoen. Ze hadden eerder deze nacht de gathering weten af te luisteren, hadden bijna elk woord in zich kunnen opnemen. Nu begon de ochtend en was het tijd on de vieze geur weg te werken die ze gebruikt hadden om niet op te vallen toen ze zich in het clangebied begaven. Ze zat aan de rand van het water en gebruikte dit afgedankte twolegwater om zich van de andere geur te ontdoen. Het stof waarmee ze haar witte geur wat donkerder had gemaakt ging er ook perfect af en met haar tong wist ze de laatste vuiligheid eruit te wassen. Ze stopte even trok met haar oor toen haar maag kort leek om te draaien. Jup, al die gekke geuren lieten haar niet geweldig voelen. Ze was blij dat ze zich zo meteen gewoon in haar barn kon leggen met een propere vacht en in haar nest met haar vertrouwde geuren om zich heen. Ze was net bezig met haar laatste poot, toen een welbekende geur haar tegemoet kwam: Orchis. Er was echter iets geks, het was niet alleen zijn geur. Hij was niet alleen. Nyra richtte zich op en spitste haar oren.

Orchis eerst


єxpєct thє unєxpєctєd
Show me what you got EQim5Bh

Show me what you got 2gxnp75Show me what you got MtxszsShow me what you got 10pvxmwShow me what you got 10pvxmwShow me what you got 2iha58wShow me what you got Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Show me what you got Orchis20
m
755
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you got   Show me what you got Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 13:26


Show me what you got Dd5cjs10

Zijn ogen waren zo samengeknepen uit ergernis dat hij bijna niks zag. Zijn nek voelde zwaar aan van gewicht in zijn bek. Het woog amper meer dan twee muizen en toch voelde het voor hem alsof hij een beton blok aan een touwtje mee trok. De tom was nadat hij de kitten gevonden had bij dode Sora direct weer de geur van Nyra gevolgd. Zoals verwacht was ze bij het water en kon hij haar snel vinden. Hij wist niet wat hij met dit ding aan moest, hij moest er niets van hebben en het liefste gooide hij het ding nu met een plons het water in.. maar als hij dat deed zou hij verdacht raken bij de dood van Sora en dat was het laatste waar hij op zat te wachten. Hij kon zijn rang niet gaan verliezen, hij kon zijn macht niet meer kwijt. Toen hij uit wat struikgewassen tevoorschijn kwam kruiste zijn blauwe ogen al direct in die van de she-cat. Met een snuif legde hij de kitten neer en duwde het niet al te zachtjes met zijn voorpoot richting haar toe. ''Sora is dood. Dit liet ze achter.'' Sprak hij grommend tussen zijn samengeperste lippen. ''Die verdomde bloedlijnen. Het is dat ik het moet nemen voor straks de Elite suspicious word maar het liefst draai ik nu de nek om. '' Mauwde hij tegen Nyra, doods serieus. ''Los het op.'' Het was nu haar probleem.


Show me what you got Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyra
Member
Show me what you got Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you got   Show me what you got Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 19:24

Haar oren waren gespitst, wetende wie er zo voor haar zou verschijnen. Zijn geur was herkenbaar en het zag ernaar uit dat hij geen moeite deed om zijn aanwezigheid te verbergen. Nyra duwde zich recht en zette zich schrap voor wat komen zou. Als de kater zo recht op haar afkwam, zat er meestal iets achter. Ze fronste even bij wat ze op zich af zag komen. Orchis met een bundelde vacht tussen zijn kaken geklemd. Een kitten? Nyra was zichtbaar in de war. ''Sora is dood. Dit liet ze achter.'' Uhm. Ze zag hoe de jonge kitten, nog geen dag oud, naar haar toe werd gerold alsof het een balletje was. ''Die verdomde bloedlijnen. Het is dat ik het moet nemen voor straks de Elite suspicious word maar het liefst draai ik nu de nek om. '' Op zijn volgende uitspraak reageerde ze niet. De woorden drongen echter goed bij haar binnen. Bloedlijnen? Het was een gekke uitspraak, iets waar ze later haar hoofdje nog over zou gaan breken. Nu werd ze echter afgeleid door de kitten voor haar. Een gek gevoel, dat van heel diep kwam, zorgde ervoor dat ze de kitten naar zich toe trok. ''Los het op.'' Verder wist ze niets van kittens af. Wat ze wel wist, was dat ze het beestje best warm kon houden. Toch? Wederom werd ze gebruikt om de gevolgen van Orchis op te ruimen, om op te lossen waar hij niet toe in staat was. En om zijn dodelijke acties geheim te houden voor de Elite. "Wat moet ik zeggen tegen Brat?" mauwde ze strak, meteen gaande voor zijn grootste dreiging. Brat wilde waarschijnlijk een verhaal horen en daarmee wilde ze meteen korte metten maken. Ze zette zichzelf neer en sloeg haar staart over de kitten heen, verborg hem of haar voor Orchis zijn blik.


єxpєct thє unєxpєctєd
Show me what you got EQim5Bh

Show me what you got 2gxnp75Show me what you got MtxszsShow me what you got 10pvxmwShow me what you got 10pvxmwShow me what you got 2iha58wShow me what you got Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Show me what you got
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: