Thunder Sparks 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thunder Sparks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thunder Sparks DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Thunder Sparks   Thunder Sparks Icon_minitimeza 22 aug 2020 - 15:00

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit stapte sloom in de richting van de uitgang van het kamp, hij was niet van plan om naar buiten te gaan maar wilde af en toe gewoon meer zien dan het kamp. Zelfs al voelde hij zich nog lang niet klaar voor een leven als Apprentice. Het leek hem beangstigend, te moeten vertrouwen en leunen op een Warrior die hem zou leren wat hij moest weten. Hij was iets te vaak verlaten om te weten hoe hij iemand toe most laten. Hij was zo in gedachten gezonken dat hij opschrok toen een Warrior langs hem naar binnen glipte. 'Thunderbird?' Klonk er zwakjes en met een kleine onzekere glimlach op zijn gezicht.

- Thunderbird
♥


Thunder Sparks Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thunder Sparks EevdI7T
Quinty
11
Actief
"Hey Adora~"

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thunderbird
BerichtOnderwerp: Re: Thunder Sparks   Thunder Sparks Icon_minitimema 24 aug 2020 - 22:44

Twee muizen en een kleine rat, ze had meer geluk dan dat ze verwacht had vandaag. Met haar kop trots en het ongedierte bungelend aan hun staarten in haar bek, liep ze in de richting van het kamp. Haar hele houding was trots en voor de verandering stonden haar oortjes vrolijk naar voren toe. Vandaag zou ze kunnen laten zien dat ze iets waard was, dat ze goede dingen kon doen voor de clan en dat ze iemand was. Toch had ze angst in haar hart dat ze Shadowweaver tegen zou komen, maar dat was een angst die altijd speelde in haar leven. Ze gromde zachtjes en beet iets te hard op een van de staarten, waardoor een van de muizen naar beneden viel. Thunderbird gromde zachtjes en boog haar kop om het bundeltje weer bij elkaar te rapen. Haar tweegekleurde ogen gleden over de gebroken staart en uit frustratie en herkenning zwiepte ze met haar eigen korte staart. Met een zucht kwam ze weer overeind en duwde haar lichaam door de ingang van het kamp heen, om direct daarna aangesproken te worden door iemand. Thunderbird, angstig als dat ze was, had het niet verwacht en met een hoge rug sprong ze door de ingang heen en liet d'r prooi vallen. Meteen keek ze geschrokken om zich heen, om te kijken of iemand d'r gezien had, voordat haar blik op de kitten viel. "Wat!?" snauwde ze kwaad, waarbij ze de grond afspeurde opzoek naar haar prooien.


She been purring like a kitten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thunder Sparks DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Thunder Sparks   Thunder Sparks Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 20:04

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
De gestreepte Warrior had twee prooien bij zich. Het was duidelijk dat ze een goede vangst had gehad. Ze leek echter zijn begroeting niet verwacht te hebben, en angstig te zijn voor iets. Flutterkit kende angst, maar hij was toch niet eng? Geschrokken keek ze om zich heen nadat ze haar prooi had laten vallen voordat een kwade blik op hem viel. 'Wat!?' snauwde ze kwaad, terwijl ze zocht naar haar prooien. 'Ik...i-ik wilde alleen zeggen mooie vangst,' fluisterde de kitten terwijl hij gespannen in elkaar dook en zich het liefst door de grond heen wilde laten zakken. Wat had hij fout gedaan? Hij bedoelde het niet verkeerd! Had zijn papa gelijk gehad? Was hij echt nutteloos?
♥


Thunder Sparks Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thunder Sparks
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: