Nap of a Star 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Nap of a Star

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezesong
StarClan
Nap of a Star TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Nap of a Star   Nap of a Star Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 17:23


Ze kon het nauwelijks geloven. Stallionstar, haar zoon. Afgezet. Weg. Nou ja, bijna. Ze haalde diep adem terwijl ze samen met hem over de hoogvlakte liep. Ze ging hem echt niet zomaar loslaten. Haar eerstgeboren zoon, haar alles. Echt niet. Ze wilde bijna al eisen om hem op zijn plek te laten, maar als dit StarClan's wil was... Ze vond het bijna belachelijk, maar goed. Ze wist dat ze ook niet moest twijfelen aan StarClans keuzes. Maar of het leuk was, dat was natuurlijk een ander verhaal. Toch moest ze toegeven dat dit wel een deukje gaf in haar vertrouwen. Wat nog meer konden ze doen, als ze zo plots de Leader afzette en wegstuurde? Haar blauwe ogen richtte zich op haar zoon, haar prachtige sterke zoon. Een verdrietige glimlach sierde haar lippen en ze stopte met lopen. 'Stallion..' murmelde ze zachtjes en ze slikte de brok in haar keel weg.

[Gesloten]


Nap of a Star OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Nap of a Star 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Nap of a Star   Nap of a Star Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 17:34

Nap of a Star Dbpxe27-426ebcd5-6294-4cdb-aaa2-51ba8f91cad1.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvM2NjZWYxZDUtOWY2ZS00YmIzLTk2NzgtNmE3MmJjNThmNDQyXC9kYnB4ZTI3LTQyNmViY2Q1LTYyOTQtNGNkYi1hYWEyLTUxYmE4ZjkxY2FkMS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Nog voor hij het Camp goed en wel uit was hoorde hij al vele pootstappen achter zich en kromp zijn hart ineen. Nog het meest toen hij de warme en vertrouwde geur van zijn moeder rook die achter hem aan kwam. Zacht murmelde zijn naam en hij stopte met lopen, hoe kon hij verder gaan zonder nog een keer in haar poten te vallen? Geen kat wist wat de toekomst zou brengen, misschien waren er katten die hij buiten kon sluiten tijdens dit bruuske afscheid maar zijn moeder was niet een van die katten. Hij liet zijn kop hangen en draaide zijn oren opzei zoals hij had gedaan als hij iets had gedaan wat niet mocht en op zijn donder kreeg. "Mam.." fluisterde hij zacht en duwde zijn brede kop tegen haar borst aan. Hard beet hij op zijn onderlip tot hij bloed proefde, dit was geen illusie. Alles wat gebeurde was echt.Nap of a Star JXidV8r
Nap of a Star Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Nap of a Star TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Nap of a Star   Nap of a Star Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 17:42


Het brak haar hart om de pijn in zijn ogen en lichaamshouding te zien. Ze wist hoeveel pijn dit hem deed, ook al had hij best onverschillig en snel gehandeld toen hij het nieuws aan de Clan aankondigde. Ze vond het fijn dat hij voor haar wel eventjes tijd vrij maakte, als hij dat niet gedaan had dan had ze het uiteindelijk toch wel opgeëist. Haar zoon liet zijn kop en oortjes hangen. Breezesong knipperde snel de tranen in haar ogen weg, maar ze kon het niet meer inhouden toen hij zijn brede kop tegen haar borst legde. Zijn zachte fluister... Breeze haalde nog eens diep adem en gaf hem een lik tussen zijn oren voor ze haar kin op zijn kop te leggen. 'Ik zal je missen,' mauwde ze, verstikt door de brok in haar keel. Een traan liep langs haar wang naar beneden en ze sloot haar ogen.


Nap of a Star OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nap of a Star   Nap of a Star Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nap of a Star
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: