Warriors Prom ✴ Theme Announcement 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Warriors Prom ✴ Theme Announcement

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Original
Renske
1816
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 20:17

Warriors Prom ✴ Theme Announcement Unknown

Overal in de school hanger de posters. Dé uitnodiging voor het prom met het thema. De jaren twintig! We gaan een eeuw terug in de tijd, want wees eerlijk, lowkey screw 2020, honderd jaar was het veel beter. Dé roaring twenties, de tijd van rijkdom, feesten, en alles zat in de groei. Overal klonk vrolijke, swingende muziek en droeg men uitbundige kledij. Dus laten we trug in de tijd gaan!

Vanaf nu kan er gerpg'd worden! Reageer op dit topic of maak je eigen private threads aan, ga los. Komende dagen kan gezocht worden naar dates, jurken of gewoon de algemene roddel en opbouw naar het feest! In dit topic mag geheel vrij gereageerd worden. Lees net voor het eerst de posters als je aankomt op Warriors High, maak er wat van. Wat mij betreft mogen tijdlijnen en locaties hier door elkaar heen gaan in het topic, als je maar duidelijk vermeld met wie je rpg't en waar. Veel plezier! x Renske
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warriors Prom ✴ Theme Announcement VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 23:03

Arai Kiyo
Shadefeather

Naam speler Camilla Naam karakter Shadefeather
AU Faceclaim
Ryo Yoshizawa


Met grote ogen keek Kiyo naar de poster. Een prom? Zijn hart begon sneller te slaan terwijl hij dacht aan haar. Was dit zijn kans om haar uit te vragen? Zou ze dat überhaupt wel willen? Hij hield de banden van zijn rugzak wat strakker vast en zijn ogen gleden even door de gang heen. De jongen haalde diep adem en knikte toen hij weer naar de poster keek. Dit was zijn kans, toch? Voor eens en altijd. Het was tijd dat hij eens actie ging ondernemen, in plaats van stilletjes te lopen crushen. Hij knikte nog een paar keer voor hij de definitieve keus maakte. In zijn hoofd begonnen er al allemaal plannetjes te vormen, hoe hij het zou doen, hoe groot - of juist hoe klein. Wat zou ze leuk vinden? Hij zuchtte stilletjes, maar was zeker over zijn zaak. Ooit moest hij eens uit zijn schulp kruipen en haar vragen, toch? Wat voor betere manier om dat zo te doen? Knikkend liep hij weg van de poster, hij moest immers ook nog een les bijwonen.


Warriors Prom ✴ Theme Announcement Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Original
Renske
1816
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 21:18

Thiago - Settleddust
Met een grijns stond Thiago op zijn lippen naar de poster te kijken. Hij was eerder naar school gekomen vandaag. Als voorzitter van de studentenraad was dit één van de taakjes: prom organiseren. En hoewel de poster snel in elkaar geflanst was door iemand met niet al te veel talent, was het duidelijk. En zodra iedereen binnen kwam druppelen hoorde hij de fluisteringen al door de gangen gaan. Hij sloot zijn kluisje nadat hij een paar van de laatste spullen had opgeborgen en liep met grote passen richting de kantine, misschien liep hij nog iemand tegen het lijf waarmee hij kon kletsen voordat les begon. 
© yuno of tcb & cttw

Don - Rascal
Oh nee. Don haalde een hand door zijn haar toen hij de waanzin alweer voor zijn ogen zag afspelen. Niet weer dit drama! Ieder jaar weer, ieder jaar weer dezelfde hype en waarvoor? Een paar mensen die wanhopig zouden proberen plastic kroontjes te winnen, een kans voor meiden om zich helemaal op te doffen en jongens om op jacht te gaan. Nee hoor, hem niet bellen. Hij had echt geen zin in dat zoetsappige gedoe, daar was hij wel te oud voor. Hij rolde zijn ogen en baande zich nonchalant een weg door de gangen die al drukker werden. Hij kon niet wachten op de dag dat school eindelijk voorbij was.
© yuno of tcb & cttw

Tony - Aegir
Tony keek met een schuin hoofd naar de poster. Hm, dat kon nog wel eens lachen worden! En bovendien was Tony altijd in voor een feestje. Een kans om even de regels aan de laars te lappen en met zijn allen een te gekke tijd te hebben? Het thema vond hij wel grappig verzonnen, maar ze zouden vast zich er niet heel erg aan houden, toch? Ach ja, hij zou het wel zien gebeuren. Zijn oog viel op iemand die heel erg in gedachten verzonken leek. Tony kreeg een idee en sloop wat stilletjes naar de jongen toe, waarna hij op het laatste moment zijn arm over zijn schouder sloeg. ‘Kiyoooooo!’ brulde hij vrolijk en keek de jongen met pretlichtjes in zijn ogen aan. ‘Ik heb nu al zin in prom! Al iemand op het oog om mee te vragen?’ kirde hij vrolijk, waarna hij plagend kusgeluidjes naar hem maakte. Tony maakte zichzelf niet zo zorgen over een date. Hij kon met zijn charmes altijd wel wat voor elkaar krijgen. Maar dat deed niet weg dat hij misschien wel een oogje op iemand had.
© yuno of tcb & cttw

Roxanne - Wren
Foxdung Foxdung Foxdung. Roxanne was weer eens te laat. Ze wierp praktisch haar fiets in de rekken. Ze trok haastig haar mobiel uit haar zak, om nog maar eens voor de honderste keer te kijken of ze misschien op de minuut op tijd was. Maar in het haastige proces liet ze haar mobiel tussen haar vingers glippen en het kletterde geluid op de tegels deed pijn aan haar oren. ‘Verdomme,’ kwam er kreunend over haar lippen, waarna ze voorover boog om hem op te rapen. ‘Please, please, please, wees heel,’ mompelde ze in zichzelf, waarna ze de telefoon omdraaide en er tot haar opluchting geen nieuwe barst in het scherm zat. Oké, en nu.. rennen!
© yuno of tcb & cttw
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
Warriors Prom ✴ Theme Announcement SCwUkVM
Bo~
1134
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 21:22


Kai
Kai had het gezien zodra hij terug was van zijn prachtige rookpauze. Wacht, was het een rookpauze te noemen als je net aangekomen was op school? Vast wel. Hij had een pauze genomen van het lopen immers, right. Een prominente poster in de gang, geweldig. Een grijns verscheen op zijn lippen, hier kon hij dus van gaan genieten, hiervan wist hij dus zeker dat het leuk ging worden. Hij kon het nu al voor zich zien, oh al die singles die stonden te trappelen om mee uit gevraagd te worden. Of mensen die single aan kwamen op de prom maar hey, daar ging Kai dus echt wel mee helpen he. Hij zou mensen gewoon smooth aan elkaar voorstellen en natuurlijk, op het einde, zichzelf ook nog even helpen. Oh hij kon het al zien gebeuren. Het thema was heerlijk dramatisch ook weer, maar goed. He. Hij zag al iemand lopen die hij goed kende, iemand die had geholpen met het organiseren en hij versnelde zijn pas iets, waarna hij zijn arm over de schouder van de jongen heen sloeg. "Thiago! Jeetje man je hebt je wel weer uitgeleefd, niet waar?" sprak hij met een brede grijns op zijn gezicht terwijl hij naar de jongen keek. "En wat een thema! Hoe ben je daar nou weer op gekomen met dat knappe koppie van je?" sprak hij met een plagerige grijns.
Tag: Thiago


그대는 나의 이야기였다
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Warriors Prom ✴ Theme Announcement QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 21:52


domina

Normally she walked right passed the posters, since very rarely did they contain something that interested her. But this one was different, it was more eye-catching than the other ones. so she stopped, and decided to take a look at it. Her hand slowly moved along the letters and a small smile made its way onto her face. This was what she was waiting for. A prom, finally. She had wanted to participate in one for so long. The old school she attended didn't organize such events. So she never had the chance to observe her fellow students in such an informal way. But now everything would be different. Quickly she ripped the nicely designed paper off the wall and stuffed it into her bag. Her legs moved to the library, where she knew it was quiet at this time of the day. Which was perfect, she needed a quiet place to annalise the contents of the document fully. And naturally plan her next move.
THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Original
Renske
1816
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 22:03

Thiago - Settleddust
Het duurde niet lang voordat Thiago een arm over zijn schouder heen kreeg geslagen. Hij maakte eerst een kleine schrikbeweging, maar het duurde niet lang voordat hij Kai herkende, die met zijn heerlijke, rokerige stem hem maar eens begroette. Wat walgend trok hij een vies gezicht en drukte vervolgens een hand in het gezicht van Kai om hem weg te duwen. ‘Je stinkt, schoorsteen,’ miauwde hij grinnikend. Maar ondanks zijn vieze gewoonte, kon hij het altijd goed met de gozer vinden. ‘Ik leef me altijd uit,’ sprak hij wat sarcastisch, maar hij kon het niet laten om een beetje te glunderen. En hij was inmiddels ook al immuun geworden voor Kai zijn suggestieve opmerkingen. ‘Nou, 2020 is ruk, dus we dachten we gaan een eeuw terug, toen alles alleen maar een feest was.’ En bij die laatste woorden, liet hij wat slechte, swingende danspasjes zien.

Tag: Kai
© yuno of tcb & cttw
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
Warriors Prom ✴ Theme Announcement SCwUkVM
Bo~
1134
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 22:18


Kai
De jongen schrok eventjes van hem, het was nog een wonder dat hij schrok ook, hij deed dit soort dingen zo vaak bij de jongen. Het was wel grappig om hem zo te zien, dat wel. Thiago duwde zijn gezicht weg van hem met een vies gezicht, waarop Kai even zachtjes moest lachen. Wat nou! Beetje zijn knappe gezichtje wegduwen. ’Je stinkt, schoorsteen,’ klonk er grinnikend van de jongen af, waarop Kai met zijn ogen rolde. Stinken?? Hij?? Nooit. Goed, hij rookte al jaren, maar hij kon stoppen als hij het wilde hoor!! Echt waar. ”En toch hou je van me, aw, wat ben je toch een schat.” sprak hij met een brede glimlach tegen de jongen. ’Ik leef me altijd uit,’ klonk er sarcastisch van de jongen af, waarop Kai een wenkbrauw op hief terwijl hij naar Thiago keek. Echt waar? Hij die zich uitleefde? ’Nou, 2020 is ruk, dus we dachten we gaan een eeuw terug, toen alles alleen maar een feest was,’ De jongen begon nog te dansen ook en Kai liet een harde, korte lach horen, waarna hij een klap op de rug van de jongen gaf. ”Goeie, daar ga je ze echt mee aan de haak slaan.” sprak hij met een brede grijns op zijn smoel, waarna hij uit zijn zak een pakketje met kauwgom uit haalde en er eentje in zijn moel stopte. Het mocht niet in de les, maar eh, who cares. Tattoos waren ook niet gewenst ook die had hij, genoeg. ”Daarover gesproken, heeft meneer de voorzitter al iemand op het oog om mee te nemen?” vroeg hij met een wenkbrauwwiebel.
Tag: Thiago


그대는 나의 이야기였다
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warriors Prom ✴ Theme Announcement VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 22:42

Arai Kiyo
Shadefeather

Naam speler Camilla Naam karakter Shadefeather
AU Faceclaim
Ryo Yoshizawa


Toch kwam hij niet zo makkelijk naar de les als dat hij gedacht had. Gelukkig had hij nog tijd over, maar goed, hij wist niet of de schrik het waard was geweest. Kiyo liet een kreetje horen en hij wist zeker dat hij op de grond was gevallen als de ander zijn arm niet over zijn schouder had geslagen. Hij dook wat ineen bij de bulderende stem van Tony, die hem vroeg of hij al iemand op het oog had om mee uit te vragen. Natuurlijk werd dat vervolgd door kus geluidjes. Kiyo rolde zijn ogen, maar glimlachte toch. Hij voelde zijn wangen warm worden en een licht zenuwachtige lach verliet zijn mond. 'Uh, tja.. Misschien wel iemand...' In zijn hoofd leek het een goed idee, maar hij wist niet of anderen het ook zo'n goed idee vonden om haar te vragen. 'Jij dan?' vroeg hij, hopend het onderwerp te veranderen.

Tag Tony


Warriors Prom ✴ Theme Announcement Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Yo10
Sannemander
424
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimema 24 aug 2020 - 23:39

Nick
it had been a grinn on his face that might've hinted at how much joy the sight of the  poster had given to him. The thought of getting all dressed up stylishly, spending time with friends, dancing as if no one else can see you in a hall full of sweaty teens and watching the teen drama unfold as it did in the movies, it wasn't in every one of them for nothing now was it? And this guy? This guy wanted the first-row seat experience of it all if he had to be honest, even the drama. It wasn't that he wished any heartbreak or pain on anyone, he just wanted to have a good time, he wished everyone a great time, but let's be real here, you can't just take your eyes of a trainwreck.

With a hint of curiosity, his eyes followed a girl who made her way through the hallway and simply pulled the poster off the wall, catching the tall Canadian a little off guard. Even if he had heard the rumours surrounding her echo through the hallways. Didn't she want anyone else to enjoy the party? Intrigued by the new girl he watched her closely, he liked this, a new girl, someone he barely knew, a big mystery that lured him just like that. Her actions, it was quite fascinating, she must've had a reason right? With a slight grin, he followed after the mystery girl to the library of all places. He loved reading, but the library? It wasn't exactly his go-to place if he had to be quite honest, boring and quiet, nah he rather spends time with friends. With a tiny grin he took place next to her, tilting his head a lil as he looked at what she was doing "You need help reading that?" he joked charismatically.

Tag:Augusta


Bluejay
BLUEJAY

When people say impossibe, they usually mean improbable
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Warriors Prom ✴ Theme Announcement August10
Bo3
1175
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 58 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 0:36LOYALTY


subtitle here

Christell Adrianna Catherine Cariveau [Chris]
AU Crystalshell

Met een kleine frons op haar gezicht verliet Christell het lokaal. Twaalf jaar lang had ze overwegend Frans met haar vader en diens bedienden gesproken, en nu had ze een fout gemaakt in haar vertaling. Voor ieder ander zou het iets kleins zijn geweest, maar voor haar wees het erop dat ze eindelijk echt wendde aan het leven dat ze als tiener was gaan leiden. Of ze daar blij mee moest zijn viel nog te bezien. Ze was zo opgegaan in haar gedachten dat ze pardoes tegen een jongere leerling opliep. Na een beschaamd excuus te hebben gemompeld hief ze haar knappe gezicht op om te zien waar de ander naar had staan kijken. Op de muur was een poster geplakt met een interessante boodschap: Prom. Een kleine glimlach gleed over haar lippen. Haar Franse zelf zou het absoluut enig hebben gevonden: Een date zoeken, uitgedost worden in een veel te heftige jurk en romantisch dansen tot laat in de avond. Maar hoewel veel van die ambities in de afgelopen jaren opgelost waren, was Chris zeker niet van plan het feest te missen. Ze keerde zich weer om en zag vanuit haar ooghoek dat er naar haar gestaard en opgewonden gefluksterd werd door een groepje dat tegen de kluisjes geleund stond. Hen geen aandacht schenkend liep Chris weer verder.

Toen ze bij haar eigen kluisje aankwam kroop het onderwerp van het prom haar gedachten weer binnen. En onwillekeurig vroeg ze zich af of ze hard zou moeten zoeken voor een date.

open


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Warriors Prom ✴ Theme Announcement QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 1:20


domina

She clicked her tongue in amusement when the words of the young man reached her ears. And with a playful gleam in her deep blue eyes she set one of her feet sternly on the front leg of the chair that he was sitting in. And pushed it backwards a little. There by physically pushing him away from her, while she would mentally usher him closer. So the "push and pull" game could truly begin. "While I am perfectly capable of reading this on my own, I could never refuse the free services of a handsome man" She reached in her bag and wrapped her fingers around the now wrinkled paper. And held it up to the man, expecting him to read the entire thing. "Not even if I tried" Her voice was low, and soft. As if she only spoke those words just for him. The redhead leaned out of her seat and held his gaze for a few moments while she suddenly shot him a wink and got back into her original position. All the while still holding the paper so that he could take it with ease.
THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Original
Renske
1816
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 23:09

Thiago - Settleddust
Thiago stak even zijn tong uit toen Kai sprak dat hij nog van hem hield. Ach ja, als hij dat vond. Hij ging ondertussen lekker verder met zijn eigen verhaal en hoewel hij zijn danspassen wel echt een tien waard vond, kreeg hij als dank een klap tegen zijn rug.  ‘Oof,’ kermde hij overdreven, waarbij hij een pas naar voren sprong. Hij lachte daarna wel en zijn groene ogen keken twinkelend naar Kai, die zei dat hij de meiden daarmee wel aan de haak zou slaan. Hij grinnikte en haalde zijn hand een keer door zijn haar. ‘Uiteraard,’ sprak hij met een beetje een zwoele stem. Maar hij was daar eigenlijk helemaal nog niet mee bezig geweest. Maar hij.. hij zou toch niet op kunnen dagen zonder date? Shit. Maar dat ging hij lekker niet toegeven aan Kai. ‘Ik wacht wel tot ze naar mij toekomen. Emancipatie, enzo,’ grapte hij terwijl hij Kai een elleboog gaf. ‘Maar de grootste flirt van school heeft vast al iemand geregeld, toch?’ sprak hij daarna plagend.
© yuno of tcb & cttw

Tony - Aegir
Och, die Kiyo. Te goed en te lief voor de wereld. Een grote grijns stond op Tony zijn mond toen hij naar de wat ineengedoken jongen keek. Maar hij wist na een keer met zijn ogen te rollen er toch een glimlach uit te persen. Ja hoor, daar was het dan. En meteen wilde hij weten wie, dúh. ‘Oh, vertel me alles,’ sprak hij met zijn sprankelende, lichtblauwe ogen die fel oplichtten in zijn gezicht. Maar direct kreeg hij dezelfde vraag weer terug. Hij kreeg even een triomfantelijk blik op zijn gezicht. ‘Oh ik heb alles al geregeld,’ sprak hij op een beetje arrogante toon. Maar hij wist gewoon dat het goed zou komen. Hij en Lily.. ze hadden gewoon die klik. Ze waren al vrienden sinds ze kinderen waren. Ze zou nooit nee tegen hem kunnen zeggen.
© yuno of tcb & cttw
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
Warriors Prom ✴ Theme Announcement BBTakD
Bunny
267
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 23:17

Warriors Prom ✴ Theme Announcement Brookesmall
Brooke nam één van de foldertjes op met een wijd gebaar en kon een opgelaten "iehhh!" niet weerstaan. Omg, jaren twintig - maar niet van deze eeuw, maar van vorige eeuw. Heck yeah. Hier keek ze naar uit. Binnenkort gaan shoppen voor de beste jurk van de hele school en dan zou iedereen in zwijmel vallen. Oh, maar ze moest een date. En eigenlijk had ze al even haar oogje op iemand, iemand die altijd net op het juiste moment leek weg te glibberen als ze hem probeerde aan te klampen. En Brooke was veel dingen, maar ze was geen opgever - en ze was ook niet verlegen. Haar blauwe ogen hadden hem gespot. Met een vastberaden gebaar hief ze haar schoudertas weer op haar schouder en schudde ze haar felle krullen uit haar gezicht, waarna ze op hem af stapte. De glimlach op haar gezicht was groot. Even knikte ze naar de vriend die naast hem stond, maar op hem richtte ze op dit moment even geen aandacht. Hoewel het ook wel echt een stuk was - een plan B misschien, als deze nee zei. "Hey, Thiago, heb jij al iemand om mee te gaan?", vroeg ze meteen, met de deur in huis vallend. Het was hét gesprek van de dag, een introductie was niet meer nodig.

+ Thiago (en Kai half)


Warriors Prom ✴ Theme Announcement J7A9uj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Yo10
Sannemander
424
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 23:35

Nick
"While I am perfectly capable of reading this on my own, I could never refuse the free services of a handsome man" she stated as she reached in her bag to grab the paper, only to basically shove it into his face. With a slight grin, he leaned a lil backwards in the now turned over chair as to sign that he wasn't up for such nonsense. He came here to have a good time not to be some random girl's pet, however her word choice, it did bring up some interest, interest enough to refrain him from bluntly speaking his mind. "Not even if I tried" she continued, her voice low, so low he was sure only he had heard even in a library as quiet and boring as this, pfoo she really was all for him huh. With a grin on his face he watched her wink, a wink he surely welcomed with great ease. "Hmmm look, i know i got a nice voice but" he moved his head forward a little, all the while tilting his head a little with a bit of acted doubting "Sounds like a waste of time to read something ya already read urself now doesn't it?"

Tag:Augusta


Bluejay
BLUEJAY

When people say impossibe, they usually mean improbable
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warriors Prom ✴ Theme Announcement VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 18:14

Arai Kiyo
Shadefeather

Naam speler Camilla Naam karakter Shadefeather
AU Faceclaim
Ryo Yoshizawa


Ja, Tony zou alles wel willen weten hè. Ergens wilde Kiyo het hem ook wel vertellen, het was altijd fijn om wat feedback terug te krijgen. Zeker als iemand meer ervaring had, of in ieder geval, eruit zag als iemand die meer ervaring had. Hij leek in ieder geval veel zekerder van zijn zaak, aangezien hij dus alles al geregeld had. 'Oh? Wie ga je vragen?' vroeg hij geïnteresseerd, en ook wel blij dat het onderwerp nu weg was van hem. Als hij later nog zijn plannen wilde vertellen dan zou hij dat wel doen, nam hij zichzelf voor. En dan hopen dat het niet afgekraakt werd, maar goed. Tony leek gelukkig ook niet op iemand die dat zou doen. Toch was het een grote stap, maar je moest ooit risico's nemen in het leven, toch?

Tag Tony


Warriors Prom ✴ Theme Announcement Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
Warriors Prom ✴ Theme Announcement Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
288
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 15:44


Kai
Thiago stak zijn tong naar hem uit toen hij sprak dat de jongen wel van hem hield. Wat? Het was zo. Anders zou Thiago echt niet met al zijn bs om blijven gaan. En dan had hij dat echt wel duidelijk gemaakt op een gegeven moment, toch? Maar goed, de jongen was een beetje fout aan het dansen en daar kon Kai toch echt niet stil over blijven, right? Dus hij gaf hem een prachtige klap op zijn rug, waar er een duidelijk overdreven ’Oof,’ uit de mond van de jongen kwam en hij een pas naar voren deed alsof hij hem echt hard had geslagen. Kai rolde lachend met zijn ogen, hij wist wel dat hij een spierbal was, maar zó? ’Uiteraard,’ klonk er met een zwoele stem van de jongen af toen hij hem had gemeld dat hij zo de meiden echt wel aan de haak zou gaan slaan. Hij lachte even hoofdschuddend, hij kon niet geloven dat zijn vriend zo hopeloos zou zijn, misschien moest hij maar weer toeslaan voor de jongen. Hij kon hem vast wel iets fixen, want lelijk was zijn vriend echt niet hoor. ’Ik wacht wel tot ze naar mij toekomen. Emancipatie, enzo,’ klonk er waarna hij een elleboog kreeg in zijn ribben, echt waar? Hij keek naar de ander met opgeheven wenkbrauwen. Maar de chase, dat was toch het leukste van alles? Hij snapte zijn vriend echt niet meer hoor. ’Maar de grootste flirt van school heeft vast al iemand geregeld, toch?’ klonk er plagend, waarop hij met een brede grijns op zijn gezicht naar de ander keek en zijn hoofd schudde. ”Ik wacht tot de avond zelf, dan kom ik binnen geswooped als de prins op het witte paard die hun avond beter maakt.” Sprak hij grijnzend tegen de jongen. En dan was hij alleen maar meer geliefd, toch? Echter hoefde meneer die emancipatie af wachtte niet lang te wachten, want er stond al een meisje voor hen die kort naar hem knikte, maar toen haar volledige aandacht op Thiago schonk. Wow, rude. ”Hey, Thiago, heb jij al iemand om mee te gaan?” Kai kon zijn lach niet onderdrukken terwijl hij naar de jongen keek. ”Wow! Kijk nou eens, zo lang hoefde je niet eens te wachten. Misschien maakten je dansmoves echt indruk.” Hij bleef zich er ook nog gewoon mee bemoeien ook, wat boeide hem het nou.
Tag: Thiago & Brooke


Warriors Prom ✴ Theme Announcement Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpool
StarClan
Warriors Prom ✴ Theme Announcement 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Warriors Prom ✴ Theme Announcement    Warriors Prom ✴ Theme Announcement Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 16:38

Hij was expres wat eerder naar school gekomen vandaag want hij wilde zien hoe de studenten op de posters zouden reageren. Vaak waren ze erg enthausiast en begon er een flirterige tiener sfeer te onstaan. Soms zag je blikken vliegen en kon je bijna de gillende hormonen horen. Hugh stond tegen te muur en zei af en toe gedag tegen één van zijn leerlingen. Zelf vond hij dit één van de leukste evenementen, hij wilde het niet organiseren, te veel werk, maar mee doen deed hij zeker. Dit jaar was het thema ook nog eens top dus keek hij nu al uit naar de datum. De theaterleraar keek op zijn horloge en veegde zijn lange blonde haar achter zijn oren. Over een halfuurtje moest hij les geven, voor nu kon hij nog even dit spektakel bekijken. Hij werkte nog maar 3 jaar op deze school, maar Hugh had zeker genoten van die tijd. Zelf wist hij dat ook niet iedere leerkracht het prom leuk vond, sommige wilde liever niet hun vrije avond opgeven. Dat snapte hij ook wel, maar toch vond hij het altijd leuk om wat tijd te besteden met de andere leraren. Het was toch een soort bonding event.
Tag:Open


“I was born with an enormous need for affection.
Warriors Prom ✴ Theme Announcement 1211

and a terrible need to give it.”

-:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Warriors Prom ✴ Theme Announcement
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: Other RPs-
Ga naar: