One way or another 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 One way or another

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: One way or another   One way or another Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 13:20

Het was te merken dat het al ver in Greenleaf begon te worden: de temperaturen waren minder extreem, regenachtige buien kwamen iets vaker opzetten en de wind nam weer flink toe op sommige momenten. Stormflight vond het eerlijk gezegd niet zo heel erg. Hij had liever dat het soms wat waaide en dat de temperaturen dan normaal waren dan dat het echt heel erg warm was. Hij kon zich sowieso niet goed concentreren met die warmte en deed dan niks liever dan lekker luieren in het water, dus dit was voor hem zeker wel welkom. Hij richtte zijn stormgrijze ogen op zijn omgeving en besloot om wat te gaan drinken the Steppingstones, waar de grens aangegeven was tussen RiverClan en ThunderClan. Stormflight liep op zijn gemakje wat dichterbij en toen hij zag dat er niemand was, boog hij zich naar voren en nam een paar snelle slokjes van het water. Toen hij voelde dat hij weer wat energie kreeg om verder te gaan, richtte hij zijn kop pas op en ontmoetten zijn ogen die van een andere kat. Even nam hij de andere kat zwijgzaam in zich op, om hem vervolgens een klein begroetend knikje te geven. “Ook nood aan wat verfrissing?” vroeg hij uiteindelijk dus maar. Hoe hij katten buiten zijn Clan behandelde, hing volledig van hunzelf af. Stormflight zag er geen meerwaarde in om ruzie te maken met een kat die net als hem geen slechte intenties hadden. En als ze netjes op hun eigen territorium bleven, had hij er al helemaal geen problemen mee om er eentje tegen te komen aan zijn kant van de grens.

@Smouldertongue
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Aimée
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 22:52

Ze moesten van hem in Greenleaf altijd iets minder verwachten, voor zover ze al iets verwachtte van hem. Hij was geen langharige kat, maar had wel een onredelijke dikke vacht die hij nauwelijks kwijt raakte. En zeker op de echte warme dagen lag hij nog meer voor pampus dan anders. Al viel het vandaag wel mee en moest hij misschien dan toch maar eens van nut zijn voor Thunderclan. Wat moest dat moest. Al vond hij zelf dat hij al een dienst bewees met het trainen van Firpaw, want jeetje, een mentor zijn is niet niks. Vandaag was hij er zelf op uit gegaan. De rode kater had toch al een eekhoorn gevangen, waar hij stiekem wel een beetje trots op was en had het dier vlug begraven. Zijn mond stond droog. Gelukkig was hij vlak bij de River vanaf hier. Riverclan wou niet hun vis delen met Thunderclan, maar het water mochten ze gelukkig wel hebben. Niet dat Smouldertongue vis wou hoor. Bij het water aankomend zag hij dat hij niet alleen was, aan de overkant stond een kat te drinken. Een Riverclanner dus. In elk geval, dat hoopte hij. Met een lichte interesse liep Smoulder naar voren, net toen de grijze kat opkeek. Was hij vijandig? Even werd de Thunderclanner bekeken, maar toen kreeg hij een knikje. Niet vijandig dus, in elk geval nu nog niet. De vraag liet Smouldertongue denken aan waarom hij hier naar toe was gegaan. ''Ja, ik denk dat ik er eens in duik''grapte hij terwijl hij begon te drinken. In zijn ogen was een fonkeling te zien. Natuurlijk niet dat hij dat water in ging.They say life is a joke
One way or another Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimevr 28 aug 2020 - 13:43

Stormflight had niet bepaald een vijandige houding wat katten van een andere Clan betrof. Zolang er geen oorlog heerste tussen hun Clans en het niet om een border fight ging, zag Stormflight niet in waarom hij ruzie moest zoeken. Het leek een houding te zijn dat de kat tegenover hem ook had; het gesprek begon op een ontspannen toon en er werd zelfs een grapje gemaakt. Een twinkeling ontstond in Stormflight’s ogen en geamuseerd bewoog hij met zijn snorharen. “Ik geloof dat dat meer een kwaliteit is dat wij bezitten, helaas,” zei hij op een plagende toon tegen de kater. Hij zag een ThunderClanner immers nog niet snel het water in duiken en al zeker niet voor zijn plezier. En hij wist van geen enkele kat van een andere Clan dan die van de zijne dat ze dat graag deden. Met hun zwemmen en hun vissen eten waren RiverClanners op dat vlak echt uniek, iets waar hij wel heel trots op was. “Hoewel ik me wel kan voorstellen dat het met jouw pels niet echt heel aangenaam moet zijn om zeiknat te worden,” zei hij tegen de kater terwijl hij de ThunderClanner kort in zich opnam. Nee, met zo’n pels werd iemand graag nat. Zelfs een RiverClanner niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Aimée
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimeza 29 aug 2020 - 20:43

Het was altijd de vraag of een andere een grap kon waarderen en begreep, maar gelukkig leek hij iemand te hebben die wel van wat humor hield. In elk geval zag hij het niet als een bedreiging, dat Smouldertongue nu in zijn eentje Riverclan wou overnemen ofzo. Al kon hij dan gewoon de stenen in het water gebruiken. ''Wij hebben...bomen''ja, ze hadden een hoop bomen. Misschien geen rivier om in de gaan zitten, maar wel bomen om in te gaan. Ze boden bovendien best wel wat schaduw en dat zag hij niet zo snel hier en voor zover hij de Riverclan territorium in kon kijken. Dus dat was hun voordeel weer. De Riverclanner besloot voor Smouldertongue dat hij met zijn vacht beter niet het water in kon. Smouldertongue zetten een geteleurstelde blik op en zuchtte eens diep. ''Jammer zeg, ik wou me net bij jullie voegen'''zei hij zogenaamd verdrietig met het slechte nieuws. Nu kon zijn grote droom van Riverclanner worden niet waar worden gemaakt, zo ontzettend jammer. ''Al hebben jullie misschien veel te weinig bomen''zei hij, weer gewoon pratend. Hij kon niet leven zonder bomen hoor. Had Riverclan eigenlijk wel bomen? De rode kat wist vaag iets van een bosje ofzo, maar dat was vast niet genoeg voor hem. Hij wou wat afwisseling in zijn bomen.They say life is a joke
One way or another Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimezo 30 aug 2020 - 13:55

Stormflight grinnikte toen de kater begon over het feit dat ThunderClan bomen had in hun territorium. “Ook zeer belangrijk,” zei hij met een geamuseerde grijns tegen de kater. Hoewel hij niet zou aarzelen om in het water te springen, zou geen enkele haar op zijn pels eraan denken om in een boom te klimmen. Hij hield van vaste grond onder zich en de sterke stromen waardoor hij zich wist te navigeren. In een boom zou hij geen idee hebben welke kant hij op moest gaan en zou de schors niet bepaald als een veilig iets onder zijn poten voelen zodat hij waarschijnlijk amper kon navigeren. “Inderdaad heel jammer. Ik had je graag in de Clan verwelkomt, …?” Er viel een korte stilte en een vragende blik langs Stormflight’s kant gaf aan dat hij de naam van de kater wilde weten. De kater zei weer iets over bomen en Stormflight haalde nietszeggend zijn schouders op. “We hebben de rivier en de kleine stroompjes waar we verkoeling in kunnen zoeken en kunnen jagen op vis. Meer hebben we niet nodig,” zei hij met een trotse houding tegen de kater tegenover hem. Nee, RiverClan had geen stel bomen nodig om te kunnen overleven. Zij hadden zo hun eigen kwaliteiten en hun eigen benodigdheden om de strenge winters en hete zomers door te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Aimée
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 14:39

Smouldertongue wist dat hij van geluk mocht spreken om deze Warrior tegen te komen, want hij had ook een minder vriendelijke versie van een Riverclanner kunnen ontmoeten. Starclan was hem goed gegunst vandaag, al had hij nooit mot gehad met zijn voorouders. Hij was een blije flierefluiter die goed in het leven stond en geen plannen had voor het overnemen van andere clans. Of zijn eigen clan om mee te beginnen dan. Nadat de andere vertelde over het water in hun clan waar zij zo dol op leken te zijn, besefte de rode tabby pas dat de andere zijn naam wou weten. Oepsiedaisy. ''Ik ben Smouldertongue'' stelde hij zichzelf eindelijk eens voor, want namen waren misschien wel belangrijk. Hijzelf kon ook niet de hele tijd de andere grijze gestreetpe Riverclan kater noemen. ''En jij? Of is jouw naam geheim?''. Hij was best wel benieuwd inmiddels, want dan kon hij straks misschien een andere vertellen over de interessante kat die hij ontmoet had.They say life is a joke
One way or another Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 20:07

De ThunderClanner begreep de hint ietsje te laat dat Stormflight zijn naam wilde weten en een klein glimlachje kwam om de lippen van de gestreepte kater. De ThunderClan warrior stelde zich echter algauw voor als Smouldertongue en Stormflight gaf een knikje. Het was een aparte naam dat hij nog niet eerder had gehoord, maar hij nam aan dat het ook wel zou passen bij het karakter van de kater. Of misschien wel een beetje bij hun beiden; Stormflight had de humor van de ander tot nu toe aardig goed door en had er zelfs op geanticipeerd. Hij nam aan dat een ontmoeting zoals die van hun niet altijd zo verliep tussen River- en ThunderClanners, maar schamen deed hij zich er niet voor. “Aangenaam om kennis met je te maken, Smouldertongue. Mijn naam is Stormflight,” stelde de grijze tabby zich met een kleine glimlach om zijn lippen voor. “Ben je ooit al eens een kat van een andere Clan met een geheime naam tegengekomen dan?” vroeg hij op een plagerige toon, maar ergens ook wel oprecht nieuwsgierig. Smouldertongue leek iemand te zijn die goed was in sociale omgang, maar werd dat ook echt door iedereen geapprecieerd die hij tegenkwam buiten zijn territorium?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Aimée
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimezo 13 sep 2020 - 17:32

Het was ergens wel jammer dat hij een klik had met een kat van de overkant van de rivier. Na dit gesprek, hoe groot was de kans dat ze elkaar weer vlug zouden zien?Zelf was hij niet zo vaak hier bij het water en van de andere wist hij ook niet wat zijn dagelijks dagbesteding was. De andere had nu de naam Stormflight, een best wel stoer klinkende naam die Smouldertongue vast kon onthouden. Op de plagende vraag van Stormflight haalde hij zijn schouders op. ''Voor alles is een eerste keer''zei hij verwijzend naar de geheime namenkwestie. Kon gewoon iemand zijn die zijn naam haatte en liever voor zich hield. Dat kon hij wel begrijpen. Natuurlijk, hij ging niet klagen over zijn naam. Het was best wel hot, om het zo te zeggen. ''Zonde dat ik je niet eerder ben tegengekomen''vertelde hij de grijze cyperse, wat hij ook echt meende. Wie weet wat voor leuke gesprekken ze waren misgelopen al.They say life is a joke
One way or another Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 21:41

Stormflight
Stormflight gaf een knikje ten teken dat de ander gelijk had, al vroeg hij zichzelf nog steeds af waarom iemand zijn naam verborgen zou willen houden voor iemand van een andere Clan. Uiteindelijk zouden ze elkaar toch op een Gathering tegenkomen en dan zou het door hun Clangenoten wel naar voren komen welke naam de ander droeg. Het had voor Stormflight dus weinig zin om dat te gaan verbergen; hij vond zijn naam bovendien ook nog eens stoer, dus dat was voor hem nog minder reden om het te verbergen. De kater tegenover hem gaf aan dat hij het jammer vond dat ze elkaar nog niet eerder tegen waren gekomen en er verscheen een oprechte glimlach om Stormflight’s lippen. “Dat is een mening dat ik enkel kan delen,” zei hij op een warme toon tegen de kater. En na kort twijfelen voegde hij er aan toe: “En jammer dat we beiden aan de verkeerde kant van de rivier lijken te zitten.” Hij zou het wel leuk hebben gevonden als hij een kat zoals Smouldertongue in zijn Clan had zitten. Iemand waar hij wel mee kon lachen, maar waarvan hij ergens ook wel dacht dat hij serieus kon zijn op momenten dat dit nodig was. “Heeft de rest van je Clan ook zo veel plezier aan je of ben ik de enige die dat talent opmerkt?” vroeg hij met een grijns aan de ander.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Aimée
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 14:23

Graag kwam hij weer hier terug om deze kat weer te kunnen zien, om hun gesprekken voort te zetten. Het leek erop dat Stormflight het met hem eens was en hij sprak op een warme toon tegen Smouldertongue. Waarom was het zo dat de beste die je ontmoette altijd op de verkeerde plek waren? Zoals de Riverclanner al aangaf, ze zaten beide op de verkeerde kant van de rivier. En ze moesten aan hun eigen kant blijven. Al gaf Smoulder niet al te veel om grenzen, hij ging niet het geduld van Stormflight al meteen uittesten. Dus bleef hij netjes waar hij was. Bij de volgende vraag trok Smoulder even met zijn oren, zich wat onzeker voelen. Tja, er was wel een paar die om zijn grapjes lachtte. Alleen, hij merkte vaak het tegenovergestelde. ''Oh ja! Ze houden van me''zei hij een beetje overdreven. Waarom hij niet gewoon de waarheid vertelde? Tja, zo was hij nou eenmaal. Liever loog hij tot zichzelf en de andere aan de overkant van het water, dan toegeven dat hij nou eenmaal niet zo succesvol was.They say life is a joke
One way or another Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimezo 20 sep 2020 - 18:11

Stormflight
De leugen was vrij makkelijk te herkennen en niet alleen om de overdreven toon die de kater aan de andere kant van de rivier gebruikte om zijn woorden te benadrukken, al was dat wel een duidelijke indicatie dat hij niet de waarheid sprak. Het was ook gewoon de korte blik die hij uitwisselde voordat hij antwoordde. Het deed Stormflight afvragen wat de reputatie van de kater was in zijn Clan, maar hij vond ergens dat het wat vroeg was om zo’n persoonlijke vraag te stellen. Toch zou Stormflight niet Stormflight zijn als hij niet door zou vragen. Hij kon het niet helpen: het welzijn van een ander stond bij hem als prioriteit nummer één en hij zou het jammer vinden als een kat die hij aardig begon te vinden zou lijden onder zijn eigen emoties of onder reacties van katten in zijn Clan en daar over zou zwijgen. “Je klinkt niet echt overtuigend,” deed hij dan ook een lichte poging om Smouldertongue aan het praten te krijgen. “Ben je zeker dat wat je daar zegt wel waar is of is dat iets wat je graag wilt geloven?” Stormflight stak niet onder stoelen of banken dat er een zorgelijke frons verscheen en hij wachtte geduldig het antwoord van de ander af.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Aimée
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 21:07

Hoeveel tijd was inmiddels vergaan sinds ze hier samen stonden, gescheiden door het water? Hij wist dat hij hier niet tot zonlaag kon blijven en Stormflight hoogstwaarschijnlijk ook niet. Want dan zouden er geheid anderen langs komen en anderen zouden dit onschuldige gesprek misschien niet goedkeuren. Bovendien kreeg hij het op zijn kop omdat hij met een Riverclanner gepraat had in plaats van taken gedaan te hebben voor de clan. En toch, momenteel was praten met Stormflight het liefste wat hij wou. Eindelijk iemand die hem leek te snappen. Helaas was zijn leugen niet sterk genoeg geweest en kon de grijze Warrior er doorheen kijken. Al zei hij het niet direct, Smouldertongue wist wel dat hij dat ongeveer bedoelde. En even wist hij niet meer of dit gesprek nog de goede kant op ging. Er waren veel onderwerpen waar hij met liefde over praatte, maar dit was niet zo'n onderwerp. Hij haalde zijn schouders op. ''Ach, er zijn katten die me wel prima vinden en katten die het niet zo op met me hebben''zei hij dan maar, wat ergens ook wel waar was. Hij had vrienden en katten waar het niet zo mee klikte, maar dat had iedereen. Het was eerder dat ze hem irritant vonden, dat ze hem niet snapte. Daar zat hij het meeste mee. Voor zover hij met iets zat.They say life is a joke
One way or another Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One way or another DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: One way or another   One way or another Icon_minitimeGisteren om 15:20

Stormflight
Het was even stil en Stormflight wist dat hij het bij het juiste einde had. Hij zag echter ook aan de kater voor hem dat deze het niet zo leuk vond om over dit onderwerp te praten. Maar ja, wie stelde zich wel graag open? Hijzelf in elk geval niet. Hij luisterde graag naar anderen hun problemen en was er graag voor ze, maar hij zweeg over zijn eigen problemen omdat hij het gewoonweg niet de moeite waard vond om erover te praten. Hij richtte zijn blik op Smouldertongue toen deze zijn woorden sprak en gaf een knikje. “Ik denk dat iedereen dat wel heeft,” grinnikte hij. “Ik kan me voorstellen dat er bij mij in de Clan ook katten zijn die mij minder mogen. Maar je hoeft ook niet met iedereen te kunnen opschieten, toch?” Hij glimlachte warm naar de kater tegenover hem. “Als je al vrienden hebt die je op één poot kunt tellen, mag je jezelf al de hemel in prijzen.” Het deed hem afvragen of Smouldertongue een hechte band had met bepaalde katten in zijn Clan. Hij wist echter dat hij zo’n persoonlijke vraag niet mocht stellen en hield het dan ook voor zichzelf, met nog altijd een glimlach rond zijn lippen hebbend kijkend naar de kater tegenover hem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One way or another
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries :: Steppingstones-
Ga naar: