Shimmering Sparks 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shimmering Sparks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 19:10

Mistynose
Het was alweer een tijdje geleden dat ze naar buiten was gegaan, en met buiten bedoelde ze dan in het territorium. De poes had nooit verwacht dat kittens zoveel werk waren, je moest ze in het oog houden, maar de kattin had al gemerkt dat haar kittens graag wegglipten. De queen was ook zo moe laatste tijd, ze had eens een goede wandeling nodig en misschien iemand anders om mee te praten dan enkel kittens. Het zou haar wel goed doen. Langs de bomen daar stapte ze langzaam tot aan de grens, waar ze verderop een grijze kater zag staan. De kater rook niet als ThunderClan maar zag er ook niet uit als een echt gevaar, en hij was niet over de grens. Dus misschien was het helemaal geen bedreiging. Toch neigde de kattin om te gaan kijken en daarom trippelde ze met haar korte poten naar hem toe. “Hallo”, mauwde ze kalm, maar haar dikke pluizige staart zwiepte toch heen en weer op het grond tussen de grassprieten. “Wie ben jij, en wat heb je hier te zoeken?+Shaka

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 22:09

Zijn nagels waren nog wel wat gevoelig, maar toch gelukkig geheeld. Voorlopig kon de blauwe rus nog even geen bomen in klimmen dat deed nog een beetje te veel pijn. Zijn reizen opzoek naar katten in nood hadden hem weer terug gebracht dichtbij de twoleg place en naast het Thunderclan territorium. Uit voorzorg bleef hij er een sprong afstand van af dus hoefde geen van de clanners bang te zijn dat hij te dichtbij kwam. Een muisje kwam net het bos uit gehuppeld. Om  te zorgen dat het niet net leek alsof hij er op zou jagen gebruikte Shaka een kiezel steentje die hij tussen zijn poot kussentjes  klemde en gooide de kiezel wel in de richting van de muis, maar raakte hem niet. De muis schrok en schoot de veiligheid van het woud weer in. Een speelse glimlach kwam op zijn lippen net op het moment dat de geur van een Thunderclanner zijn neusgaten binnen kwam. Ze rook net iets anders dan de andere clanners die hij eerder ontmoet had. Ze rook zoeter dan de andere poes die hij eerder ook op deze plek hoewel dichterbij de twoleg nesten had ontmoet. Ze rook naar... ja naar melk. Had ze kittens? Zijn groene ogen zochten heel even de struiken af voor hij haar stem opnieuw hoorde en een grijzige kop kon ontwaren tussen het groen. Ze was klein van stuk, maar Shaka onderschatten haar niet. 'Ook hallo, ik liep langs en zag een van jullie prooien het gras oversteken en joeg hem terug voor de Thunderclan.' miauwde hij vriendelijk en warm terug. Zijn blik gleed verder langs haar , maar de rus kon geen kittens vinden. 'Bent u alleen, of samen met de kittens?' vroeg hij nieuwsgierig. Shaka was benieuwd hoe de clans met de kittens om gingen. hij wist natuurlijk niet of ze het kamp wel uit mochten met of zonder hun moeder. Een vrolijke speelse twinkeling dreef even speels over zijn ogen waarna de jonge kater ging zitten en netjes zijn staart om zijn pootjes heen legde.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 13:29

Mistynose
Nog even bleef de poes hem aanstaren tot hij klaar was met zijn woord. Een prooi terugjagen voor ThunderClan? Dat was een excuses die ze niet zo vaak had gehoord, maar misschien was het waar. Hij zag er nog niet al te oud uit en vriendelijk. De grijze queen werd wel even alerter toen hij vroeg of ze kittens meehad. “Ik zou mijn kittens nooit meenemen naar een gevaarlijke plek zoals de grens”, mauwde ze ietswat strenger. Waarom moest deze blauwe rus het weten, zodat als ze ze bij had, hij ze kon aanvallen? Ze mocht wel van geluk spreken dat ze geen kittens mee mochten nemen buiten het kamp, en zelfs als het mocht, zou ze het nog niet doen. Haar dikke pluizige staart zwiepte nog steeds over de grassprieten heen, haar oren wat naar voor gericht. De grijze kattin zou wel durven aanvallen als deze kater ook maar iets verkeerds zou zeggen. Alhoewel ze wat verzwakt was vanwege manen in de nursery te liggen...

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 14:01

Hij zag een nadenkende blik verschijnen in haar ogen. Niet iedereen wist hoe hij in elkaar stak, hoewel iedere andere kat de prooi waarschijnlijk voor zichzelf gevangen zou hebben deed de blauwe Rus dit niet. Hij had respect voor de clans en voor hun manier van leven. Toch toen Shaka vroeg of ze kittens bij zich had werd ze strenger in haar woorden. 'Kalm maar, u bent de eerste moeder kat die ik zonder haar kroost aan tref. Maar wat u zegt klopt wel. Hier buiten kan het zelfs voor oudere katten gevaarlijk zijn.' zijn toon veranderde niet. Hij bleef warm en vriendelijk al was de speelse twinkeling deels verdwenen. Hij kende zelf het hebben van broertjes en zusjes hebben niet wat de Rus wel jammer vond, maar dat kwam enkel allen door de slechte twolegs waarvan zijn bewustzijn zich bewust was. Maar waar Shaka op doelde met gevaar waren de twolegs, hun monsters en voor al de honden die de meeste katten wel als hun volgende snack zagen. Al waren gelukkig niet alle twolegs slecht. 'Ik wilde u niet bang maken door naar uw jongen te vragen.
Ik vind het altijd leuk om ze te zien spelen. Zelf heb ik dat nooit mee mogen maken om mijn siblings te leren kennen. Mijn naam is Shaka en die van u?'
probeerde de Rus de grijze poes gerust te stellen, want haar staart zwiepen was hem niet ontgaan. Zelf zou Shaka enkel vechten als een van zijn groepsleden in gevaar zou zijn of een dier zou zich te dicht bij hun kamperement bevinden en die binnen komen walsen als ze niets zouden doen om dat te voorkomen. Zijn groene ogen waren nog altijd op de Thunderclanner gericht, maar zag van uit zijn ooghoek opnieuw waarschijnlijk dezelfde muis weer het bos uit willen komen. De kiezel die hij eerder gegooid had besnuffelen. 'Nieuwsgierig Aagje.' murmelde de Rus en zag een dikkere stukje tak niet ver van zijn staart liggen. Reikte er met zijn rechter voorpoot naar en kneep net als de kiezel tussen zijn poot kussentjes en gooide het voorwerp richting de muis die net naast de muis landen. Het diertje schrok, sprong op en vluchten opnieuw het struikgewas in. Een felle speelse vrolijkheid stond in zijn ogen, maar bleef verder ontspannen en kalm zitten hoewel zijn voorpoot rustig terug gezet werd. Shaka verwachten geen reactie over het terug jagen van de prooi zoals hij al eerder had verteld. Zijn tocht liep naar overal en nergens, opzoek naar hen die hulp nodig hadden. Waarom zou de Rus dan juist voor problemen willen zorgen, zolang dat vermeden kon worden door de andere katten met respect te behandelen en vriendelijkheid aan hen te tonen.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 14:28

Mistynose
De kater probeerde haar te kalmeren en haar blik werd al minder streng. Terwijl de grijze kattin dacht over wat ze zou zeggen tegen deze buitenstaander keek ze hoe hij een tak naar de prooi toegooide. Dat was dus… Heel normaal. “Ik ben Mistynose, aangenaam kennis met je te maken Shaka”, mauwde de queen al wat zachter en kalmer, haar staart was ondertussen ook gestopt met dreigend heen en weer te zwiepen. Haar blik veranderde alvast naar een vriendelijkere blik. “Waarom heb je… Heb je nooit de kans gehad om je siblings te leren kennen?”. De kattin had zelf twee siblings, eentje die was weggerend van ThunderClan om een rogue te worden en de andere had haar niet zo graag, maar ze waren er wel voor elkaar als ze elkaar nodig hadden. Het zou erg slecht moeten voelen als je nooit de kans had om je siblings te leren kennen, nooit de kans zou hebben om een band te groeien zodat jullie er  altijd voor elkaar konden zijn. 

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 14:39

Ze stelde zichzelf voor als Mistynose. 'Aangenaam Mistynose, mooie naam ook. Past goed bij u.' begroeten hij Mistynose op een hoffelijke manier, zoals hij vaker katten begroeten die ouder dan hem waren. De grijze poes was al gekalmeerd door zijn worden, maar ze bleef een clan kat. Als de Rus ook maar iets zei dat haar verkeerd viel kon ze al weer gelijk vijandig worden. Dat had Shaka wel bij Moonstorm gemerkt. 'Ik was nog maar een kit toen ik vage herinneringen ervan heb. De slechte Twolegs hadden mij apart in een doos van koud glimmend een draad in een stukje bond liggen. Dus ik weet niets van mijn overige familieleden.' Miauwde hij en iets van verdriet klonk door in zijn stem. Hoewel Shaka het gewend was geen familie te hebben was het toch steeds meer gaan knagen omdat hij zag hoe gelukkig andere gezinnetjes waren die wel de kans hadden om hun siblings en ouders te leren kennen . Misschien was hij ze ook wel aan het zoeken. Misschien kwam de Rus ooit een van hun weg gerukte gezin tegen? Dat zou wel fijn zijn, dacht Shaka in zichzelf.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 14:50

Mistynose
De kater zei dat de naam goed bij haar pastte en hij was erg beleefd. De blauwe rus vertelde ook dat hij in een ijzeren draden doos apart was gehouden en daarmee nooit zijn siblings kon leren kennen. De triestheid was ook wel te bekennen in zijn stem. Samen met Moonpaw had ze al ontdekt hoe slecht twolegs konden zijn, en het deed haar wel lichtjes pijn om te denken hoe deze rogue zich nu moest voelen, zijn familie weggerukt door die twolegs. “Het spijt me zo erg voor je”, gaf ze zachtjes toe, een bezorgde blik in haar smaragd groene ogen gevend. De grijze queen kon zich niet voorstellen hoe een zeer het moest doen, je kreeg een leven, en een tijdje daarna werd je gewoon weggerukt. Weggerukt van iedereen die je misschien kon liefhebben als je de kans had gekregen.  

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 15:20

Ze leefde met hem mee. Een dankbaar kleine glimlach verscheen op zijn lippen en de Rus knikte ook even dankbaar. 'Bedankt,
maar lang niet alle twolegs zijn slecht, een stel goede twolegs kwam mij en andere dieren bevrijden en nadat hun gestorven zijn ben ik naar Hope farm getrokken.'
Miauwde Shaka en schudden zijn pels even uit om het nare gevoel dat hij had gekregen weg schudden. De verdriet klonk nog wel maar zijn vriendelijkheid enkalme toon keerde bij elk woord weer terug. 'U was vast aan het wandelen net als ik?' vroeg de Rus en schudden even zijn kop. Waarom moest hij andere met zijn zorgen opzadelen?


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 19:00

Mistynose
Het was inderdaad de tijd niet om hier over te blijven treuren. Het verleden was het verleden, er was niets dat je daar aan kon veranderen, het is geweest, het is voorbij. Het enigste wat je kon veranderen was de toekomst, en daarom zette ze zich ook zo goed mogelijk in voor een zo goed mogelijke toekomst, zelfs als de slechtste onverwachte dingen zouden gebeuren. Hij vroeg kort daarna ofdat ze aan het wandelen was net zoals hij. “Dat ben ik inderdaad ja, om even pauze te nemen van het moeder zijn”, mauwde de grijze queen kalm en vriendelijk. Deze rogue bleek geen echte gevaar te zijn, hij had zelfs al een stuk geschiedenis gedeeld dat niet gemakkelijk was voor hem.

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 19:19

Ze was inderdaad aan het wandelen. begrijpend knikte de rus en kreeg een ideetje. Eentje waar de grijze moeder poes eigenlijk niets op tegen kon hebben. 'We zouden samen een stukje kunnen wandelen?' Stelde Shaka voor en knikte richting de rivier, die was nog ver genoeg weg en hij zou op het grote gras stuk blijven. 'Is moeder zijn zo zwaar dan?' wilde de nieuwsgierige kater weten en kon een leergierige blik niet uit zijn ogen houden. Shaka wilde alles leren en als Moonrise binnenkort kittens zou krijgen kon de rus zich er een beetje op voor bereiden voor wat nog komen ging. Shaka wachten nog even voor hij weer op zou staan om verder te gaan. Misschien wilde ze wel mee, maar als de Thunderclanner niet wilde dan was dat ook prima.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 19:26

Mistynose
De grijze queen knikte op het voorstel van de rogue. “Dat is goed, maar niet te lang”. Ze zou haar kittens niet te lang met hun babysitter kunnen laten, ze wilde ze liever zelf beschermen in plaats van al haar vertrouwen in diegene te steken. De jonge kater vroeg ook leergierig of het zo zwaar was om moeder te zijn, en eerlijk gezegd betekende een moeder zijn zoveel meer dan alleen maar kittens hebben. Een echte moeder zijn betekende dat je er altijd voor ze zou zijn, hun zou helpen met opgroeien, hun helpen met hun problemen, ze advies geven om verder te gaan in het leven. Zij had haar vier mooie kittens nog steeds stevig onder haar vleugel genomen, zij was de verantwoordelijke. Maar soms ging het zo moeilijk. “Je moet de kittens altijd goed in het oog houden want ze glippen altijd weg, je moet ze melk geven, je moet ze beschermen van de gevaarlijke wereld…

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 19:51

Mistynose stemde in maar vertelde wel dat ze het niet te lang zou maken. Dit begreep Shaka wel. Ze wilde natuurlijk snel weer terug naar haar jongen. Hij stond op en stapte kalm op de afstand die hij gezeten had en luisterde naar haar woorden. Ze waren misschien simpel voor de kat die zelf jongen had, maar voor hem. Voor Shaka waren het wijze woorden. "Dus het zijn al vroeg avonturiertjes?' vroeg hij en zijn blik was op de moeder poes gericht. De rus was erg geïnteresseerd en kon het niet helpen te grijnzen. Dus de groep zou het nog lastig krijgen wanneer ze eenmaal rond trippelende bolletjes wol in het kamperement zouden hebben lopen. Hoofd schudden moest de blauwe rus toch even lachen. 'Ik zie straks al dat we op Hope farm allemaal achter de kittens aan moeten rennen.' giechelde Shaka en je kon werkelijk de vreugde erin horen. Hij zag al helemaal voor zich hoe ze de kittens bij de koeien, schapen en paarden weg moesten houden dan nog niet te spreken over alle landbouw twoleg monsters. 'Oef dat gaat een heel karwei worden, hoe doen jullie clan katten dat?' vroeg Shaka met nog altijd vreugde in zijn ogen, maar er lag ook een vorm van bezorgdheid erin. Eentje die je bij weinig Rogues zou zien.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimeza 5 sep 2020 - 12:12

Mistynose
Hij vroeg of het jonge avonturiertjes waren en ze knikte kalmpjes. Ze waren nu eenmaal zo, veel te nieuwsgierig naar alle nieuwe dingen en die waren soms buiten hun toegestaande bereik. Even trok ze wat met haar oortje toen hij het had over achter kittens aan te zitten. “Verwachten jullie kittens bij de Hope Farm?”, vroeg de queen vervolgens, lichtelijk verbaasd. Ergens zou ze in de toekomst wel hulp willen bieden, ze leren hoe ze met de kittens moesten omgaan, maar ze dacht niet dat de clan het zou toelaten. Er waren inmiddels regeltjes waar ze zich aan moesten houden, het was de Warrior Code, daar mocht de poes niet tegen ingaan. “De andere moederkatten helpen elkaar steeds in nood, als er iets mis is met de ene moederkat dan helpt de ander haar, we hebben ook de medicine cats die ons helpen als we ziek geraken enzo”, antwoorde de grijze kattin nog, maar bedacht zich wel dat hij een rogue was, die hadden waarschijnlijk geen medicine cats of andere moederkatten. "Maar ik denk dat als jullie wel kittens zouden verwachten, jullie het wel zouden aankunnen"

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimeza 5 sep 2020 - 19:56

Het trekken van de oren van Mistynose was de rus niet ontgaan, waardoor hij haar weer aan keek voor ze miauwde, en vroeg of ze kittens op Hope farm verwachten. 'Klopt, er is laatst een poes aan gekomen die drachtig is en we hebben al samen voor een afscheiding gezorgd. Het was best lastig om de lianen van de Klimop te pakken te krijgen, er zijn nog een paar nagels van mij gescheurd geweest, maar die zijn gelukkig al weer geheeld.' miauwde Shaka als antwoord op de vraag van de clan poes. Ze scheen een bezorgde uitdrukking in haar blik en houding te krijgen. Hoe trots de clans dan ook waren, ze konden best behulpzaam zijn als ze wilde en de blauwe rus glimlachte dan ook vriendelijk naar de grijze moederpoes. Het eerste deel kwam hem vaag bekend voor, was dat niet wat Moonstorm hem al verteld had. Ach vast wel, maar wel handig om weer opnieuw te horen dus knikte Shaka dankbaar, maar het tweede gedeelte kende hij al. 'Klopt die heb ik al eens ontmoet, al heeft ze niet veel kunnen helpen de laatste keer dat ik haar trof.' het was er uit voor Shaka er erg in had. Oeps! Dat was niet de bedoeling geweest... Maar wat ze daarna zei was hart verwarmend.'Dat geloof ik ook. Al zullen we wel een oppas bij de ingang van ons kamperement moeten zetten zodat ze de kittens binnen kunnen houden.' zijn dankbaarheid keerde weer terug al hoopte dat Shaka niet te veel gezegd had.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 12:30

Mistynose
De kattin luisterde naar al de gezegden, soms even verdenkend opkijkend, maar het lukte wel. Het was allemaal niet zo belangrijk, zolang hij geen gevaar was, was het ok. Ze knikte nog toen hij besloot om een oppas erbij te zetten zodat de kittens niet zouden kunnen ontsnappen. Ja, dat was dat, de rogue besloot overal veiligheden te plaatsen maar kittens konden sowieso altijd ontsnappen. Ze waren klein, snel, en slim genoeg om gewoon weg te lopen en te ontsnappen, om gevaren te ontwijken… Kittens waren redelijk speciaal. “Ze moeten goed bewaakt worden. Goed gevoed. Ze horen als ik het goed gehoord heb piepen als ze geboren worden, anders is er wat mis”, adviseerde de grijze queen hem nog. Die nieuwe leventjes, die nieuwe zielen moesten goed opgroeien. Er kon altijd van alles misgaan. “Ik denk dat dat zowat alles inhoud

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimewo 9 sep 2020 - 21:52

De clan poes trok soms een verdenkende blik, maar nodig was dat niet. Shaka nam al haar woorden op als een mosbal water op zoog. Zijn brein kon alle informatie die ze gaf goed op slaan en de rus knikte ook nadat Mistynose uit gesproken was. 'Zo te horen gaan we het nog druk krijgen. Maar ik ga mijn best doen, weet je ook wat te doen als een kitten niet piept?' vroeg Shaka na zijn berustende woorden. Hij wilde het beste voor deze kittens, het was zo jammer dan hij geen familie gekend had zoals sommige andere katten dat wel hadden en dan vooral de Rogues en de clan katten. Zijn poten gingen maar traag de rus wilde alle informatie die hij nodig had om goed genoeg voor de aankomende kittens te kunnen zorgen. Ook al waren ze niet de zijne.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistynose
Member
Shimmering Sparks Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 16:22

Mistynose
De kater begreep het, hij begreep nu wat een verantwoordelijkheid kittens waren. Kittens waren jonge, fragiele en kleine zielen, en ze moesten niet alleen fysiek maar ook mentaal goed opgevoed worden. Want slechte katten werden altijd slecht vanuit hun omgeving- iedereen was goed geboren. Ze vertrouwde deze rogue erop dat hij ze juist zou laten opgroeien, dat hij een soort van goed voorbeeld voor ze kon zijn. “Mijn kennis over de gezondheid over kittens is een beetje beperkt, ik weet niet echt wat je dan moet doen. Ik ben geen medicine cat jammer genoeg”, gaf de grijze queen toe, ze wist niet veel, in de clans was het zo dat je gewoon rechtstreeks naar de medicine cats ging als er wat mis was, want hun kennis daarover was heel beperkt. Queens wisten enkel hoe ze kittens moeten opvoeden, groot brengen en een goed leventje doen lijden. In de Clans hielp iedereen elkaar, maar rogues waren alleen, of in een klein groepje.

Mother and her lullabies
Elyon©


Shimmering Sparks Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Shimmering Sparks DPKsfdL
Hendrieka
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Sparks   Shimmering Sparks Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 20:00

Shaka was bereid om de kittens de juiste weg op te sturen. Hij wilde zijn best doen hen alles te leren waar zijn kennis mee aangevuld was. Toch lieten de volgende woorden van Mistynose hem even na denken. 'Ik ken wel een kat die me misschien van dienst zou kunnen zijn. Ze woont niet ver van hier op de twoleg place met een grote tuin vol kruiden. Van wat ik van haar gehoord heb komen er wel eens medicijn cats die daar kruiden gaan halen. Ik zou haar deze vragen misschien kunnen stellen als die haar dat tenminste verteld hebben.' miauwde de rus met een scheve kop en wees met zijn staart richting de twoleg nesten. Ze woonde eigenlijk op de hoek van die grote stenen plek, maar de tuin was er altijd prachtig geweest. Misschien dat de meeste kruiden nu wel geplukt zouden zijn dat wist hij niet.

Sorry voor de late reactie


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shimmering Sparks
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: