Jumping Joy. - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Jumping Joy.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Jumping Joy. - Pagina 2 DPKsfdL
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorakit.
BerichtOnderwerp: Re: Jumping Joy.   Jumping Joy. - Pagina 2 Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 22:46

Ze hing daar als een meer slap blaadje aan een tak die zo door de wind mee genomen zou kunnen worden in de bek van Lionpaw. Echt fut had ze momenteel niet. Alles wat Aurorakit nu wilde was gaan slapen, maar door het gehobbel van de kat die haar droeg was het moeilijk in slaap komen. Zo nu en dan trok er nog een rilling door haar lijfje heen waar door haar maag samen trok en er nog een hele lading aan water uit haar bekje kwam. Toch begon ze zich door die brakingen wel iets beter te voelen. Na een paar keer gekucht te hebben viel ze weer slap en wiegde zachtjes heen en weer door de poot stappen van Lionpaw. Nadat ze zachtjes neer gelegd werd voelde Aurora een drang om recht te gaan zitten, maar haar lijfje was nog e moe om zoiets te kunnen doen en dus bleef ze maar liggen. Ze had nog niet echt door waar ze waren en of Dawnkit er ook bij, maar het was puur ongeluk geweest en het was niemands schuld eigenlijk, maar ja maak dat maar iemand wijs die denkt dat na een klein ongelukje van je verwacht dat je dan geen vriendjes meer zou willen zijn?


Jumping Joy. - Pagina 2 FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aurorakit - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Amberpaw - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Jumping Joy. - Pagina 2 BVaqYmVp_o
Julia
569
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Jumping Joy.   Jumping Joy. - Pagina 2 Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 11:26

Hij kwam net terug van een patrouille en liep met de andere katten mee terug naar het kamp. Het was een rustige patrouille geweest, geen bijzonderheden. Die verwachtte hij dan dus ook niet meer, totdat hij iemand hoorde roepen. Hij trok met zijn oren en stopte met lopen. Lionpaw stond voor de rivier met een verzopen Aurorakit en Dawnkit. Geschrokken keek hij de anderen aan. ‘Ik ga wel.’ En met die woorden zette hij het op een lopen naar het drietal toe. Er stond toch iets wat van paniek in zijn helderblauwe ogen toen hij bij Lionpaw afremde. “Zijn ze oké? Wat is er gebeurd?” Eerst snuffelde hij aan Aurorakit die voor Lionpaw lag. Dit was al de tweede keer dat ze een nat pak had. De vorige keer had hij haar zelf weer uit het water weten te vissen. Ongerust trilden zijn snorharen. Hij hoopte niet dat dit te vaak ging gebeuren, misschien moest hij toch maar wat strenger voor haar worden… Hij wilde haar niet kwijt. Straks dwaalde ze weer een keer te ver af en wist een BloodClanner haar mee te nemen, dat wilde hij nooit meer in zijn leven meemaken. Dit was zijn tweede kans om een nestje kittens op te voeden en dat moest hij toch goed doen, anders ging hij zich dat zichzelf nooit vergeven.


Jumping Joy. - Pagina 2 Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnkit"
Member
Jumping Joy. - Pagina 2 DPKsfdL
Sofie
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dawnkit
BerichtOnderwerp: Re: Jumping Joy.   Jumping Joy. - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 15:17

Dawnkit stond aan de rand van het kamp, alleen het stroompje nog over en dan kon ze in elkaar storten. Trillend op haar benen keek ze toe hoe de apprentice Aurorkit voor hem neerlegde en om hulp roepte. Snel rende ze naar Aurorakit toe, die nog veel slapper was dan haar. “Aurorakit? Hoor je me?” Fluisterde ze rustig, maar vanbinnen was ze in totale paniek. Toen ze Icecream, de pleegvader van Aurorkit aan zag komen ging ze snel aan de kant. Bezorgd en uitgeput keek ze toe hoe de warrior zijn aandacht op Aurorakit richte. “Hoe... hoe gaat het met haar?” Vroeg de rossige kitten aan de apprentice die nog steeds langs de oever stond, ook al wist ze dat de rest ook geen idee had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw
Member
Jumping Joy. - Pagina 2 Mini-avatar-Lionpaw
picture hosting
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionpaw
BerichtOnderwerp: Re: Jumping Joy.   Jumping Joy. - Pagina 2 Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 18:48

De slappe hoopje vacht voor zijn poten stond Lionpaw helemaal niet aan. Hij had wel geleerd van zijn mentor dat je een kat die te veel water binnen had gekregen over de rug moest wrijven dus tilde hij zijn voorpoot op en wreef Aurorakit over haar ruggetje. Hier door begon het kitten opnieuw te hoesten waardoor er nog wat water uit haar bekje kwam. , maar waarom duurde het zo lang? Vanuit het kamp leek iedereen te slapen?! Een patrol die terug kwam zag Lion dat 1 van de katten zich los maakte en herkende Icecream die direct zichzelf op Aurora storten en vroeg wat er gebeurd was. 'Ik weet niet precies wat er beurt is, want ik was net prooi aan het toevoegen aan de stapel toen ik hun verstikte kreten om hulp hoorde roepen.' legde de blauwe leerling uit en hij hield op met wrijven. "Ik heb eerst Dawnkit gered en daarna Aurorakit wie net onderwater weg zonk toen ik haar wilde gaan redden. Ze moeten beide zo snel mogelijk naar de medicijn den toe.' bezorgdheid was groot al hield hij niet eens van de kleine herrie makers, maar toch was het vreselijk met wat beide kittens overkomen was.


Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jumping Joy. - Pagina 2 DPKsfdL
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorakit.
BerichtOnderwerp: Re: Jumping Joy.   Jumping Joy. - Pagina 2 Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 18:56

Vermoeid en moeilijk ademde ze nog alsof er nog water in haar longetjes zaten. Toen Lionpaw haar neer gelegd had begon de kater over haar ruggetje te wrijven waardoor hij het water dat er nog in haar zat eruit te duwen. Al proestend spuwde het slappe kitten opnieuw een paar monden vol water uit die over haar eigen pootjes gutsten. Zelfs haar neusje was nu water vrij en de geur van haar pleeg vader kwam bij haar binnen. Hij zou zich vast grote zorgen maken en dat terwijl dit nu haar schuld niet eens was. Lionpaw negeerde Dawnkit volledig en was te bezorgd om hun welzijn. De warme adem van Icecream voelde heerlijk op haar koude pels. Dankzij dat de leerling haar nog meer water had ontnomen begon ze zich al iets sterker te voelen. 'Ja ik hoor je.' rapte Aurorakit en probeerde zich in zithouding op te werken, maar haar pootjes hadden nog niet zo veel kracht dus kon ze enkel haar kopje wiebelend op tillen. 'Papa... Wij waren... aan het spelen...' Haar stem werd bij elk woord steeds zwakker, maar haar oogjes straalde van vastberadenheid dat ze hem wilde vertellen dat er niets was om zich zorgen om te maken, maar ze was zo moe nu.


Jumping Joy. - Pagina 2 FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aurorakit - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Amberpaw - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Med. cat apprentice
Jumping Joy. - Pagina 2 NuAcDzE
Camilla/Debbie
501
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Jumping Joy.   Jumping Joy. - Pagina 2 Icon_minitimeGisteren om 20:40


De jonge poes was op haar gemakje haar kruiden aan het studeren. Coyotespirit was even het kamp uit dus bleef Shrimp braaf in het kamp, voor het geval dat. Normaal gesproken gebeurde er echter niet veel dus het was de perfecte kans om lekker rustig alle kruiden nog eens door te nemen, samen met waar ze voor dienden. Gelukkig was ze dus in het kamp aanwezig, toen er opeens om hulp geroepen werd. Shrimppaw spitse haar oortjes en keek op, al snel vervolgde ze haar weg naar buiten waar ze Lionpaw en Icecream aantrof, samen met twee kittens. Een naar onderbuik gevoel kwam weer naar boven, elke keer als ze iets moest doen als Coyotespirit er niet was. 'W-wat is er gebeurd?' Ze probeerde zo zeker mogelijk te klinken, maar de spanning was duidelijk hoorbaar in haar stem. Oh StarClan, laat er niets ergs zijn.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Jumping Joy. - Pagina 2 KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jumping Joy.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp :: Nursery-
Ga naar: