Back on track 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Back on track

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecream
Catministrator
Back on track BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Back on track   Back on track Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 20:41

Hij had Aurorakit bij haar nekvel gepakt om haar terug te kunnen tillen naar het kamp. Vergezeld door Shrimppaw en Sagepaw liep hij door het RiverClan territorium. Het was heerlijk om terug te zijn, om de vertrouwde geur van het territorium in zijn neus te krijgen. Om zijn vacht nog lekker vochtig op zijn lijf te voelen plakken. Hij kon er weer voor zijn pleegkittens zijn. Hij kon ze toch nog zien opgroeien. Hoe zou het met Fireslide gaan en met hun moeder? Hij had hen net zo gemist als hij zijn kittens had gemist. Zouden ze hem nog accepteren in RiverClan? Zou Crystalshell nog wel van hem houden. Natuurlijk deed ze dat… hij kon zich niet geloven dat zijn moeder dat niet zou doen. Maar dan nog kriebelde de zenuwen zijn lijf. Helemaal toen hij de kampdoorgang doorstapte en recht voor de Clan kwam te staan. Hij zette Aurorakit weer op de grond, terwijl zijn helderblauwe ogen iets wat gespannen om hem heen keken.

[Vervolg op: https://www.warriorcatsnl.com/t43457-pain-will-leave-you-when-you-let-go
@Sagepaw, @Shrimppaw, @ Aurorakit en open c: ]


Back on track Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Back on track DPKsfdL
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorapaw~
BerichtOnderwerp: Re: Back on track   Back on track Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 21:11

Toen haar pleegvader haar in haar nekvel optilde merkte ze pas hoe ver ze weg was gerend. Maar ergens had de wind haar de stem van iemand gebracht gehad die het grijze kitten erg dierbaar was, iemand van wie ze gedacht had dat hij haar ook verlaten had gehad, maar dat was gelukkig niet zo. Ze bungelde gelukkig niet heen en weer, maar bleef stilletjes hangen tussen zijn tanden tot Icecream haar los liet. Aurorakit zou het voor hem op nemen waarom hun pleeg papa dan ook naar toe was geweest of waarom hij dan ook zo lang weg geweest was. Aurora was er van overtuigd dat de kater gestolen van de clan was geweest door die vreselijke tweebenige monsters. Een beetje ging haar vacht wel overeind staan, maar haar oogjes stonden nu nog vragend naar de rest van de clan die de aanwezigheid van het viertal toch wel opgemerkt zou zijn geweest?


Back on track FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Back on track NuAcDzE
Camilla/Debbie
617
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Back on track   Back on track Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 21:25


Haar papa had Aurorakit bij haar nekvel opgepakt en nu waren ze op weg naar het kamp. Ze bleef dicht bij hem in de buurt lopen, alsof hij elk moment weer kon verdwijnen. Ze wilde niet dat hij ook weg ging, maar dit bewees toch dat niet altijd iedereen van je afgepakt wordt. Icecream was tenminste teruggekomen. Ze wist dat het ook wel iets anders was geweest dan Skadi als het door de Twolegs was gebeurd, maar alsnog. Het voelde toch goed om hem weer bij haar te hebben. Haar vertrouwde rots in de branding. Ze stapte samen met de anderen het kamp in en bleef dicht naast hem staan. Als iemand moeilijk deed, dan zouden ze ook met haar te maken krijgen.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Back on track KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Back on track
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: