Lost and found 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lost and found

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lost and found DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Lost and found   Lost and found Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 20:25

Hij had werkelijk geen flauw idee hoeveel tijd gepasseerd was. De dagen vermengden met elkaar - dag en nacht was onmogelijk te onderscheiden. Shadowclan voelde jaren geleden, maar op hetzelfde moment voelde hij zich nog geen dag ouder dan de dag dat hij besloten had zijn vader te volgen. Pythongaze had altijd moeite gehad met de tijd, natuurlijk. Ze passeerde altijd veel te snel, leek altijd maar door te razen. Maar in de clan had hij nog anderen gehad om te weten hoe laat het was - elke maan had een ceremonie betekend, een gathering. 's nachts sliep iedereen en overdag waren ze bezig. Maar hier, bij de tweebenen.. Hij kende hun rituelen nog niet, niet zoals hij ze in Shadowclan gekend had. Maar hij begon te leren. De eerste paar.. tijden hadden ze hem binnen gehouden. Hij had vaak overal tegengelopen - de plaats was immers nieuw. De tweebenen raakten hem graag aan, wat hij niet altijd even erg vond. Hij kreeg eten en drinken, hoewel het eten raar smaakte en het drinken altijd zo metalig was. Nee, dan stal hij liever wat water als het regende - hoewel de regen hier ook raar was, want het leek altijd maar op één plaats te zijn en hij moest altijd moeite doen om niet nat te worden. Hij had ook een halsbandje gekregen, eentje die hard tegen zijn keel schuurde en het ongemakkelijk maakte om te ademen. Maar het was niet alsof hij het af kon doen. Het vervelendste was dat er een soort belletje aanhing, dat elke pas die hij maakte luid rinkelde. Het was ontzettend vervelend.

Maar vandaag mocht hij buiten. Hij stond naast de tweebeen; hij voelde de poot tegen zijn vacht. En hun muur was open. Hij rook de buitenlucht; zijn blinde ogen waren wijd opengesperd. Buiten.. Was hij niet meer gevangen? Of vertrouwden ze erop dat hij terug zou komen, dat hij zijn weg terug zou vinden, dat hij niet weg zou lopen? Ergens had Pythongaze niet echt behoefte om weg te gaan. Hij was hier goed, toch? Het was Shadowclan niet - maar in Shadowclan was hij ook gevangen geweest. Hij had geen nut gehad daar. En hier leken ze zijn aanwezigheid te appreciëren, waarom zouden ze hem anders eten en drinken geven? Maar toch ging de kater naar voren, pasje per pasje, het onbekende in. Zoals hij altijd het onbekende in liep. Hij hoorde de muur weer sluiten met een klap; maar wat Pythongaze nog niet wist, was dat er een gaatje was voorzien, net groot genoeg dat hij erdoor zou kunnen. Maar hij bleef kalm, zoals hij altijd was, en met voorzichtige passen liep hij verder naar voren. Hij zou wel terugkomen - hij had immers nergens anders om naartoe te gaan.

+Whitepaw


Lost and found BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost and found
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: