Can't un-sing a song that's sung 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Can't un-sing a song that's sung

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rudepaw
Member
Can't un-sing a song that's sung   Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Can't un-sing a song that's sung    Can't un-sing a song that's sung   Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 21:22


Een afgrijselijk gekrijs barstte los in de Pinewoods. Het geluid doorkliefde de nachtelijke hemel en Rudepaw rendde zo snel dat hij dacht dat zijn poten het straks zouden begeven. De stikkende mist bleef in zijn donkere vacht plakken en maakte zijn vacht steenzwaar. Tranen bengelden over zijn wangen, wetende dat hij het niet ging halen. Hij kon het enorme gestalte niet inhalen, hoe snel hij ook rende. Het monster zou eerst zijn. Hij zou eerst bij haar zijn. Zijn lichaam tien malen groter met massieve poten een brede kop. Zijn enorme tanden zouden haar verpulveren tot een hoopje van niks. En hij kon niks doen dan rennen en in de poten bijten van het monster. Tot ook die poten te ver waren. Tot het breken van botten in de verte klonk en het gekrijs oorverdovend stopte. En hij gefaald had.
 
Twee ambere ogen schoten open, wild de wanden van de Apprentice's den checkende. Zijn hart klopte hevig in zijn borst en hij ademde diep in. Nachtmerries waren niks nieuw. Een zonnestraal verlichtte de nog schemerige den en Rudepaw rolde zich zuchtend op zijn rug. Een poos staarde hij naar het plafond van de den. Toen kroop hij recht op zijn poten en likte een voorpoot. Kort wreef hij met deze over zijn snoet in de hoop zijn gedachten weg te wassen. Hij schudde zijn zwart-witte vacht en liep de den uit. Nog voor hij goed en wel de open plek was opgewandeld, werd hij bijna de pas afgesneden. "Kijk uit wil je!" Snauwde Rudepaw naar het bruine gestalte terwijl hij een sierlijke draai nam om hem te onwijken.
{ @Thunderbird & OPEN }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Can't un-sing a song that's sung
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: