A step ahead [training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A step ahead [training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
A step ahead [training] Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: A step ahead [training]   A step ahead [training] Icon_minitimeza 29 aug 2020 - 17:33

Een geeuw verliet de bek van de kater terwijl hij zich uitrekte. Er waren niet veel Members met een hoeveelheid hondentanden zo hoog alsde zijne. Het zorgde er voor dat hij een van de weinige was in het schuurtje. Het sliep rustig maar daardoor was het wel erg verleidelijk om uit te slapen. Daar zou hij de komende tijd niet vaak meer kunnen doen. Het begon langzaam licht te worden dus het was tijd om naar de Young Ones Toed wer te gaan. "Skadi, Moriah", zei hij door de ingang. Hij wachhte tot zijn Young Ones verschenen voor hij wenkte dat ze mee moesten lopen.

Het was een stukje lopen naar de rand van de Twoleg Place. Niet enorm ver maar het duurde gewoon een tijdje. Hellhound stapte stevig door en sprak geen woord onderweg. Pas zodra ze bij een weiland aankwamen en over de sloot waren gesprongen, opende hij zijn mond. "Wat verwachten jullie van mijn trainingen? Ik wil alles weten wat jullie willen leren, de hele lijst. Skadi, van jou wil ik ook weten wat je al van Cobra hebt geleerd", vroeg hij de twee Young Ones. Eigenlijk wist hij grofweg al wat ze zouden gaan zeggen. Hij wilde enkel weten of er nog potentie in zat om ze wat meer te kunnen leren dan alleen de basis.

[Eerste posts voor Skadi & Moriah]


A step ahead [training] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
A step ahead [training] Skadi-10
Elfje
559
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 14001 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: A step ahead [training]   A step ahead [training] Icon_minitimewo 9 sep 2020 - 21:58

True Power, The Divine Right To Rule
SKADI
De zon stond nog niet eens aan de horizon toen haar nieuwe mentor haar en Moriah kwam halen voor een training. Ugh. Ze had geen problemen met Hellhound, hij zou voldoen als haar mentor, maar ze wilde hem niet delen met Moriah. Dat domme mormel zou haar training alleen maar vertragen, daar was ze zeker van. Toch, zonder een woord vuil te maken, zorgde ze dat haar vacht er perfect uit zag voordat ze naar buiten liep.
Al gauw waren ze op pad. Het duurde even voor ze hun bestemming hadden bereikt en die bestemming was niet veel aan. Het was aan de rand van de Twoleg Place, gewoon rijen met saaie, stenen nesten en tuinen van die lompe wezens. Dat was, totdat ze wat verder kwamen, waar een weiland voor hen lag. Dat was ook niet echt een spannend gezicht om te zien, maar het was anders dan wat de gevlekte young-one gewend was. Hellhound sprong over de sloot die voor hen lag en het was duidelijk dat zij en dat snotjoch moesten volgen. Skadi zette zich hard af aan een kant van de oever en landde netjes aan de andere kant. Blij dat ze er niet in was gevallen. Ze mocht immers wel een beetje zwemles hebben gehad van die vieze clankat die dacht haar adoptieve vader te zijn, maar ze had geen zin in een natte vacht.
Eenmaal aan de andere kant opende Hellhound zijn mond pas, om te vragen wat hun verwachtingen waren, wat ze wilden leren en voor haar wat ze al had geleerd. Ze hoefde er niet veel over na te denken. “Ik heb al de basis gevechtstraining en jagen geleerd van Cobra,” antwoordde ze op zijn laatste stelling, maar ze klonk er niet erg blij over. Nee, ze wilde meer leren en snel, vooral nu haar training still had gelegen. Maar ze wilde niet alleen vechten en jagen leren, dat was te simpel. “Ik wil alle manieren leren om mijn vijand onderuit te halen, om respect af te dwingen van mijn minderen. Niet alleen jagen en vechten, maar ook tactiek, hoe je in hun hoofd komt te zitten,” Vertelde ze dan ook op neutrale toon. Ze zou niets afdwingen van Hellhound zoals Moriah dat had gedaan na de ceremonie waarin ze hem hadden gekregen als mentor. Maar hij wilde weten wat zij wilde leren en daar had hij het.
Is Something You Were Born With


A step ahead [training] Skadis17

A step ahead [training] COxUkZtA step ahead [training] E8v3o2A step ahead [training] Skadi_12A step ahead [training] Member10A step ahead [training] Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A step ahead [training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: