Dust off your spirits[Hunting Patrol] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dust off your spirits[Hunting Patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
StarClan
Dust off your spirits[Hunting Patrol] 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Dust off your spirits[Hunting Patrol]   Dust off your spirits[Hunting Patrol] Icon_minitimeza 29 aug 2020 - 20:27

Crystalshell had hem de opdracht gegeven om de Hunting Patrol van de dag te leiden en Goldenpond en Barnpaw mee te nemen. In het kamp had hij beide bij zich geroepen toen hij wou vertrekken, wetend dat zij er waarschijnlijk ook al van af wisten. Lynxfang knikte even als een begroeting en ging voor ze uit door het riet heen, praten kwam later wel vond hij. Het was gelukkig een mooie dag, niet te warm en er stond een zachte bries. Hij was van plan om zo te lopen dat de patrouille tegen de wind in zou gaan, dan waren ze in de voordeel.

Eenmaal aangekomen bij de Highlands stond hij eindelijk stil en draaide hij zich om naar de andere twee. ''Als we die kant op gaan lopen we tegen de wind in''hij knikte naar de kant waar de wind vandaan kwam, al verwachtte hij dat ze dat al door hadden. ''De prooi zou ons dan niet moeten ruiken, in elk geval niet vlug''voegde hij er aan toe. Daarna keek hij naar Goldenpond. ''Kan jij meer richting de River gaan? Dan neem ik de dichtere begroeïng verderop''vroeg hij haar, hopend dat hij ditmaal niet in een strik terecht kwam. Zijn groene ogen gleden daarna naar de Apprentice. ''Neem jij het stuk tussen ons?'' . Als ze met zijn drieën zich zouden verspreiden hadden ze meer jachtgrond en meer kans op vangst. Hij keek eens omhoog naar de zon, nog even nadenkend. ''Als je genoeg hebt gevangen neem je prooi hier naar toe en wacht op de anderen, we gaan niet te ver uit elkaar zicht''voegde hij er nog aan toe.


Dust off your spirits[Hunting Patrol] Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Dust off your spirits[Hunting Patrol] I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dust off your spirits[Hunting Patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: