Ceremonie 01-09-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-09-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-09-'20 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-09-'20   Ceremonie 01-09-'20 Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 13:30

Deze keer zou het niet een hele lange ceremonie zijn, maar toch zou het belangrijk zijn. Tenslotte moesten apprentice wel training krijgen, ze waren de toekomst van de clan. Nog wat stijf van wat er allemaal gebeurd was klom hij de rots op en nam rustig plaats voor hij de bekende woorden door het kamp liet gaan: "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie!"
Als eerste zouden er twee kittens zijn die apprentice werden. Hij had er nog niet het volste vertrouwen in dat zijn kleindochter een apprentice kon zijn, maar als ze het niet probeerden, dan zouden ze het ook niet weten. "Scarletkit en Flutterkit, kom maar naar voren." Hij gaf de kittens kort de tijd om naar voren te komen. "Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en zijn dan ook klaar om apprentices te worden. Scarletkit vanaf nu zal jij bekend staan als Scarletpaw en Tarragonstride zal jouw mentor zijn. Flutterkit vanaf nu zal jij bekend staan als Flutterpaw en jouw mentor zal Porcupinefoot zijn." Zijn zoon en broer die een apprentice kregen. Hij vertrouwde Tarragonstride dan wel niet, maar een andere optie was er niet echt geweest.
Eenmaal de twee apprentices hun nieuwe mentor begroet hadden ging hij verder. "Dan zijn er nog twee apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Moonpaw en Saffronpaw, kom maar naar voren." Ze waren allebei al vrij oude apprentices, dus een jonge mentor kon hij hier niet geven. "Moonpaw, jouw nieuwe mentor zal Tarragonstride zijn en Saffronpaw, jouw trainingen zal ik zelf op me nemen." Hij knikte kort. "Dan is hiermee de ceremonie afgerond!" En met die woorden sprong hij naar beneden om naar Saffronpaw toe te lopen en zijn neus kort aan te raken.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-09-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Ceremonie 01-09-'20 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-09-'20   Ceremonie 01-09-'20 Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 21:57

Ze was de laatste tijd erg behulpzaam waar Moonpaw maar kon zijn, maar ze wist wel dat ze nog lang niet klaar was voor haar warrior naam. Ze had nog veel te leren en dat was maar al te duidelijk geweest toen de Bloodclan hun overrompeld hadden. Moon was gevlucht en dat had ze helemaal niet zelf in de poot gehad, maar dit had ze weer goed willen maken door haar vader en hun leider te vinden al was dat helemaal mislukt geweest. Nu was Moon benieuwd wie haar nieuwe mentor zou worden... Eigenlijk hoopte ze dat haar vader haar zou bij brengen wat ze gemist had, maar in plaatst daarvan toen de clan eenmaal bij een geroepen was en ze vrolijk de namen van de kittens die nu leerlingen zouden worden mee gescandeerd. Daarna kreeg Moon de broer van haar vader die haar nieuwe mentor zou worden, maar die had net een nieuwe leerling erbij gekregen? zou dat wel goed gaan??? Toch twijfelde Moonpaw qua lichamelijke uiterlijk niet. Ze was opgestaan en naar Tarragonstride toe gelopen om met haar neusje tegen die van de zijne te drukken. Een zachte glimlach verscheen even op haar lippen voor ze weer haar plaatst nam en luisterde, maar de ceremonie was al snel af gelopen. Moonpaw stond weer op en liep naar Scarletkit toe. Gefeliciteerd Scarletpaw, zal ik je de leerlingen den laten zien?'feliciteerde ze de 6 manen oude leerling en een van haar nieuwe den genootjes. Haar blik was vriendelijk en open. Ze wilde haar helpen waar ze kon en natuurlijk zou hun mentor het meeste van de lesgeven doen, maar verder zou ze open staan voor haar mede leerling.

Tag: Tarragonstride en Scarletpaw


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-09-'20 DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-09-'20   Ceremonie 01-09-'20 Icon_minitimewo 2 sep 2020 - 21:27

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit was nog niet bepaald enthousiast te noemen. Hij was als de dood om Apprentice te worden, maar met de leeftijd die hij had, had hij geen keuze. Hij zou Apprentice worden, en waarschijnlijk snel, zijn tweekleurige ogen gleden dan ook enkel naar zijn poten toen hij de stem van Acornstar hoorde. 'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie!' Flutterkit kwam voorzichtig in de buurt zitten, hij had niemand om hem toe te juichen, om dit moment mee te vieren en dus voelde het enkel als teveel stress die hij niet kon gebruiken. 'Scarletkit en Flutterkit, kom maar naar voren.' De gestreepte kitten stapte met een ongemakkelijke blik in zijn ogen naar voren toe. 'Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en zijn dan ook klaar om apprentices te worden. Scarletkit vanaf nu zal jij bekend staan als Scarletpaw en Tarragonstride zal jouw mentor zijn. Flutterkit vanaf nu zal jij bekend staan als Flutterpaw en jouw mentor zal Porcupinefoot zijn.' Hij zou getraind worden door de zoon van de Leader, en dat maakte het nog enger, hij mocht een jonge Warrior zijn maar was nog steeds meer waard dan hijzelf. De kitten begroette zijn mentor met een snelle beweging, zoals het gebruikelijk was voordat hij zenuwachtig zijn oortjes in zijn nek drukte. 'Dan zijn er nog twee apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Moonpaw en Saffronpaw, kom maar naar voren.' Ging de Leader verder. 'Moonpaw, jouw nieuwe mentor zal Tarragonstride zijn en Saffronpaw, jouw trainingen zal ik zelf op me nemen." Acornstar knikte kort. "Dan is hiermee de ceremonie afgerond.' De jonge Apprentice sloot zijn ogen voordat hij zijn mentor met grote ogen aan keek. Hij sprak niet zo veel en wist gewoon niet wat hij moest, behalve wachtten tot hij zich mocht gaan verstoppen in zijn nieuwe nest. Alleen zijn was echter bekend voor hem, en dus keek hij er ergens naar uit, niet rondom teveel katten te hoeven hangen.

- Porcupinefoot
♥


Ceremonie 01-09-'20 Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-09-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: