Riverclan Ceremony [09-01] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony [09-01]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Riverclan Ceremony [09-01]  August10
Bo3
657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony [09-01]    Riverclan Ceremony [09-01]  Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 20:34


Een belangrijke dag, voor de clan en voor haar: Er waren drie warriors te benoemen, en het was de eerste keer dat Crystalshell deze taak op zich nam. Ze stapte de nu redelijk vertrouwde heuvel op en keek om zich heen naar het kamp, dat nog in de grijze ochtend gehuld was. Tot nu toe had ze, behalve de benoeming van Cottonpaw, weinig goed nieuws aan de clan gebracht. Maar nu... Heel even glunderde Crystalshell, onbekeken door de Riverclankatten. Toen sprak ze: ”Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen vis te vangen verzamelen voor een ceremonie!”

De drie gezichten waren direct te herkennen in de groep die zich op de open plek verzamelde. Je kon altijd zien wie er verwachtte te worden benoemd: Hun blik was helderder en hun houding onrustiger. ”Ik heb vandaag de eer om drie apprentices tot Warriors te benoemen in naam van Starclan.” Sprak Crystalshell, haar stem was in de afgelopen moons sterk in aanwezigheid en kracht toegenomen, gemaakt om toe te spreken.  

”Dreampaw, kom naar voren.” Sprak Crystalshell en ze sprong van haar verhoging af om de jonge kattin te ontmoeten. ”Ik, Crystalshell, deputy van Riverclan, roep mijn voorouders aan om neer te kijken op deze apprentice. Zij heeft hard getraint en houd zich aan onze heilige code. Ik beveel haar daarom aan als Warrior.” Ze had de woorden gesproken met haar kop lichtjes omhoog gekanteld, nu keek ze Dreampaw aan. ”Dreampaw, beloof jij de code in ere te houden en onze clan met alles, zelfs je leven, te beschermen?” Ze wachtte op het antwoord en ging toen verder: ”Dan geef ik jou de warrior naam Dreamdust en verklaar ik je, met de toestemming van Starclan, tot Warrior.” Ze rustte haar kop even op de kop van Dreamdust en gaf de anderen de tijd om haar naam te roepen.

”Dan wil ik nu aan Lilypaw vragen om naar voren te komen.” Verkondigde de Deputy toen Dreamdust zich weer bij de clan had gevoegd. Toen de schildpadpoes voor haar zat wendde Crystalshell zich opnieuw tot de hemel en riep opnieuw haar voorouders aan. Ze keek weer neer, en staarde diep in de blauwe ogen van de apprentice. ”Lilypaw, beloof jij de code in ere te houden en onze clan met alles, zelfs je leven, te beschermen?” Het antwoord was positief, en ze concludeerde: ”Dan schenk ik jou de naam Lilypool, en verklaar ik jou, met toestemming van Starclan, tot Warrior.” Een korte aanraking van kin en kop volgde en Lilypool voegde zich bij de anderen.

”En ten slotte Stormpaw, kom naar voren. De laatste van de siblings stapte naar voren en Crystalshell sprak voor de derde keer Starclan aan, keek toen neer op bijna identieke ogen als de laatste twee keer en stelde haar vraag: ”Stormpaw, beloof jij de code in ere te houden en onze clan met alles, zelfs je leven, te beschermen?” Een kort knikje en als laatste: ”Dan benoem ik jou nu tot Stormwish. En verklaar ik jou, met toestemming van Starclan, tot warrior.” En ze rustte haar koop opnieuw op de kop van een jonge kat.  

Toen het harde roepen van de clan weggeëbd was en Crystalshell haar plek bovenaan de heuvel weer had ingenomen, besloot ze de ceremonie. ”Nieuwe Warriors, jullie zullen vannacht over jullie clangenoten waken en hen beschermen. Jullie mogen niet spreken. Wees voorbereid.” Haar stem was resoluut, maar ergens toch zorgzaam. Ze was trots op de drie nieuwe Warriors.

”May the river provide.”Lijstje & Tags:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [09-01]    Riverclan Ceremony [09-01]  Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 22:34

Vandaag was de dag dat een van zijn leerlingen een Warrior zou worden. Ze was soms misschien wat lui geweest wat Trainingen betreft, maar toch als ze kwam dan deed ze ook haar best. Stormlight kwam meteen van zijn plek en ging bijna vooraan zitten. Hij wilde niets missen van dit spektakel en luisterde aandachtig. Eerst was Dreampaw aan de beurt die Dreamdust genoemd werd. Daarna was Lilypaw aan de beurt en Stormlight's ogen begonnen trots te glinsteren. het was een mooie jonge dame geworden dat was 1 ding dat zeker was. 'LILYPOOL, LILYPOOL, LILYPOOL!' riep de bengaal trots en luid mee met de rest van de clan. Daarna kwam nog een leerling die krijger werd en Storm riep natuurlijk ook mee voor Stormwish, maar iets minder luid als eerst. Deze drie zouden vannacht de wacht houden en dan kon de rest rustig slapen. Snel stond Stormlight op en trippelde naar zijn oud leerling toe en drukte zijn neus even tegen het oor puntje van Lilypool aan. 'Gefeliciteerd meid! Je hoort er nu helemaal bij.' plaagde Storm haar een beetje, maar aan de trotse glimlach op zijn snuit kon je duidelijk zien dat hij trots op haar was.

Tag: Lilypool
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
Riverclan Ceremony [09-01]  JZv3fBA
✮ Michelle ✮
145
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [09-01]    Riverclan Ceremony [09-01]  Icon_minitimewo 9 sep 2020 - 11:32

I'm sorry it took me so long to see you
Zenuwen gierde door haar lichaam. Was ze hier klaar voor, kon ze dit aan? Ze durfde het niet met zekerheid te zeggen, maar ze wist wel dat ze dit wilde. Ze wilde niets anders. Haar gebroken hartje dacht nog aan haar vader maar werdt overspoeld door woede richting Bloodclan. Het boeide ze niets, niets boeide die wezens en daarom was ze hier, ze was Riverclan. Pantherstar had het zelf gezegd. Pantherstar geloofde in haar. Dus.. Ze was hier klaar voor toch. Crystalshell haar deputy riep haar naar voren en met trillende poten stapte de calico naar de grijze kattin toe. Ze knikte op haar woorden, voor eens haar glimlach niet breed maar ingetogen. Ze was zover.. mama kijk je toe? papa ben je trots? Dreamdust. Ze heette dreamdust. Zachtjes raakte ze de schouder van haar deputy aan en nam een stap naar achteren. Haar naam werdt om haar heen geroepen en de twinkeling keerde terug in haar ogen. Dreamdust..

Haar broer Stormpaw en zus Lilypaw werden ook benoemd en Dreampaw schreeuwde luid hun namen mee voor ze zichzelf tot stilte maande. Vannacht zou ze wacht houden met haar twee siblings en morgen, morgen zouden ze werkelijk warriors zijn. Zou een nieuw leven beginnen. Een leven voor Riverclan. May the river provide.
But I see you nowIn the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony [09-01]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: