Can't touch the stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Can't touch the stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazesong
Deputy
Can't touch the stars Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: Can't touch the stars   Can't touch the stars Icon_minitimeza 5 sep 2020 - 20:35

My fire is starved of oxygen
Gewoonlijk zou de kater nu al diep in slaap zijn gesukkeld, zo vroeg op de nacht. Zou hij voor even rust hebben gevonden in een wereld die het hen niet leek te gunnen. Maar iets had het hem ervan weer weerhouden zijn ogen te sluiten, had hem in de wereld van de wakker vast gehouden. Soms had je nou eenmaal van de nachten, nachten waar zelfs de grootste slaap liefhebbers die trekkingskracht van de nacht niet konden weerstaan. Wellicht omdat ze de nachten ervoor te veel geslapen hadden, het zou niet verrassend zijn in de tom's geval, maar iets diepers dan dat? Het was nooit volledig uit te sluiten. Het enige zekere waar hij nu over bezat was het feit dat hij niet kon blijven liggen, dat hij er eventjes tussen uit moest. Vastberaden was hij dan ook het kamp uitgeklommen, bleef hij er enkele staartlengtes vandaan staan om een enorme terug weg te voorkomen, maar toch de vrijheid van de eindeloos lijkende weilanden te kunnen proeven. Om de koele nachtwind door zijn pels heen te voelen strijken. Kort gleed zijn nauwkeurige blik over de sterrenhemel, besefte hij wel niet hoe dichtbij het allemaal eigenlijk leek als je hier zat. Hij had zich vaak afgezonderd gevoeld van de sterren, hij geloofde er wel in, maar echt alles erop vergokkenm deed de kater niet. Maar als hij hier nu zat, de sterren voor het eerst ziend in manen van de vroeg zijn  ogen ervoor sluiten...het voelde verlichtend.
                                              + Falconpaw
A flicker in the howling wind


Can't touch the stars ThSQYAtm_o
I've nowhere to stand and now nowhere to hide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Falconpaw
Med. cat apprentice
Can't touch the stars SCwUkVM
Bo~
998
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Can't touch the stars   Can't touch the stars Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 17:22


Weer een nacht zonder slaap. Hij wilde Routnose niet teveel storen, maar de slaap leek hem voor de zoveelste keer niet toe te komen. Een zachte zucht gleed over zijn lippen terwijl hij zachtjes het kamp uit liep. Soms moest hij gewoon even weg, even weg van alles en met zichzelf zijn. Al was hij dat sowieso al vaker dan dat hij ooit was geweest, dat betekende niet dat hij het nu niet kon zijn. Sommige nachten kon hij uren naar de sterren kijken, hopende dat StarClan hem iets zou sturen. Een teken, een antwoord over wat hij moest doen. Maar StarClan was altijd stil, zoals ze vaker waren. Hij beende rustig door, tot hij een bekende kat zag zitten, een kat waarmee hij nu regelmatig mee samen moest werken. De kat die nu de rol had overgenomen van zijn moeder, die de rang had opgegeven zonder dat iemand er vanaf leek te weten. ”Blazesong,” sprak hij beleefd terwijl hij richting de kater liep. Hij had nog niet zoveel gepraat, buiten de normale praatjes die je met je clangenoten maakt, met de kater maar dat was tijd voor verandering. Vooral als dit mogelijk de toekomstige leider was van de clan en hij de toekomstige medicine cat.. dan was het misschien wel handig dat ze elkaar een beetje beter hadden leren kennen. Dat was zijn optiek dan tenminste. ”Is deze plek vrij?” subtiel vragen of hij erbij mocht zitten hoor. Not.


I'm sorry if I say, "I need you". But I don't care, I'm not scared of love
'Cause when I'm not with you I'm weaker
Can't touch the stars Falconos
Is that so wrong? Is it so wrong?
That you make me strong?
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazesong
Deputy
Can't touch the stars Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: Re: Can't touch the stars   Can't touch the stars Icon_minitimeza 7 nov 2020 - 10:50

My fire is starved of oxygen
Zijn aandacht werd getrokken, zijn rust verstoord. Vertraagd draaide Blazesong zijn kop richting de jongere kater, zijn ogen kort geïrriteerd flitsend voor hij door leek te hebben wie er stond, over de sterren gesproken. ”Blazesong,” begroette de rossige apprentice hem waarop de deputy kort iets wat afwezig nogmaals knikte, jammer genoeg was dat de naam die hij droeg ja. ”Is deze plek vrij?” werd hem vervolgens gevraagd. Kort gleed zijn blik omhoog naar die van de medicine cat apprentice, hij kon er wel op gokken dat hij elkaar leren kennen als belangrijk aanschouwde. De toekomstige medicine cat en de wellicht toekomstige leader van windclan, die zouden elkaar toch moeten kennen? Al was het een gedachten waar de kater, met alle reden, een dik gedrukte vraagteken achter zette. Niet alleen zou hij door al Wolfstar's levens heen moeten leven, Windclan's deputies hadden nou eenmaal een bad rap to begin with. Niet verbazen zou het hem als hij volgende maan dood in een sloot  zou worden aangetroffen, shivers. Maar goed, het was niet eens alsof hij stond te wachten op negen levens nadat Wolfstar ook nog is door die van hem heen was, hij vond één leven op het moment al te veel. Misschien was het ook wel beter als hij nooit de titel zou worden opgelegd, voor zijn clan. "Natuurlijk" zijn stem had iets wat afwezig geklonken toen hij eenmaal zijn gedachten half op de kater naast hem terug had gelegd. Iets waar de kleine kater zich al gouw van bewust bleek te zijn in hoe snel hij zijn aandacht er weer bij probeerde te houden, gefocussed op Falconpaw "Natuurlijk, Falconpaw"
A flicker in the howling wind


Can't touch the stars ThSQYAtm_o
I've nowhere to stand and now nowhere to hide.


Laatst aangepast door Blazesong op do 14 jan 2021 - 13:54; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Falconpaw
Med. cat apprentice
Can't touch the stars SCwUkVM
Bo~
998
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Can't touch the stars   Can't touch the stars Icon_minitimedi 12 jan 2021 - 23:10


De rode kater knikte even ietwat afwezig toen hij hem had begroet met zijn naam. Was hij diep in gedachten? Kon hij misschien beter vertrekken en de kater met rust laten? Maar goed, nee, hij zou vragen of hij bij hem mocht gaan zitten. Een band hebben, al was het maar iets, was belangrijk. Sowieso was een band binnen de clan goed maar, dit was misschien alleen maar belangrijker. Als je elkaar kende was het ook makkelijker om elkaar te vertrouwen, toch? Zo zag hij het maar. Hij was sowieso goed van vertrouwen, maar hij kende ook zat katten die dat niet waren. De kater was even stil toen hij de vraag had gesteld, misschien wel diep in gedachten zoals hij eerder had gedacht. "Natuurlijk" klonk er, weer die duidelijke afwezigheid te horen in zijn stem, dezelfde afwezigheid die hij al een beetje zag in de kater op dit moment. Uhm, had hij echt op een slecht punt gestoord? "Natuurlijk, Falconpaw" Hij glimlachte zachtjes naar de rode kater, waarna hij, met respectabele afstand, naast de andere kater ging liggen en zijn ogen kort naar de sterren gleden. "Het is een heldere nacht vandaag, StarClan kijkt vast op ons neer nu." sprak hij met dezelfde zachte glimlach tegen de kater. Blazesong leek soms een beetje nors over te komen, maar ook hij moest vast die gedachte hebben gehad, of niet dan? "Je doet het goed, je hebt de rang goed opgepakt." Sprak hij terwijl hij met een warme glimlach naar de sterren keek. Hij kon niet liegen dat hij misschien wel een beetje opgelucht was dat zijn moeder geen deputy meer was. Door haar wispelturige karakter en.. tja, hij wist wat er echt allemaal speelde. Hij was opgelucht dat ze misschien meer rust kon vinden nu, het was alleen.. jammer en droevig dat de dood van zijn sibling daarvan de realisatie moest zijn.


I'm sorry if I say, "I need you". But I don't care, I'm not scared of love
'Cause when I'm not with you I'm weaker
Can't touch the stars Falconos
Is that so wrong? Is it so wrong?
That you make me strong?
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazesong
Deputy
Can't touch the stars Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: Re: Can't touch the stars   Can't touch the stars Icon_minitimeGisteren om 12:42

My fire is starved of oxygen
"Het is een heldere nacht vandaag, StarClan kijkt vast op ons neer nu." mauwde Falconpaw tone hij naast de deputy was gaan zitten. De kleine kater volgde zijn blik omhoog, humde kort nadenkend. "Denk je?" zijn kalme blik viel op de medicine cat apprentice, niks verwijtends in zijn stem terwijl hij verder sprak. "Als ik hun was geweest zou ik echt wel mijn rust pakken in plaats van op ons spioneren" hij knikte, een zachte glimlach op zijn kop. "Maar, het is zeker een geruststellende gedachten." Met een klein knikje wende hij zijn blik af van de apprentice, enkel om deze niet al te veel later weer terug te leggen toen deze hem complimenteerde. Verrast trok hij met zijn rechter oortje bij die lovende woorden. "Ik doe wat ik kan" antwoorde hij met kleine zucht "Maar het is zeker wennen, fijn om te horen dat het bij in ieder geval één goed valt"  Hij knikte, zag zichzelf heus niet als een geweldige deputy, meer een tussen stapje. Één die je kiest, wachtend op de juiste om te voorschijn te komen. De werkelijke kat met de gouden toekomst. "Ik kan hetzelfde over jou zeggen, ik weet niks van kruiden, maar zelfs ik weet dat je een geweldige medicine cat gaat worden" hij knikte "En ik lieg nooit" Complimenten kwamen niet vaak uit zijn mond, maar hij xou zich zo vreselijk ongemakkelijk voelen als hij het de jonge kater niet gunde na al zijn lovende woorden. En daarbij waren zijn woorden nog zonder cap ook.
A flicker in the howling wind


Can't touch the stars ThSQYAtm_o
I've nowhere to stand and now nowhere to hide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Can't touch the stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: