Falling softly 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Falling softly

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falling softly VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Falling softly   Falling softly Icon_minitimedo 10 sep 2020 - 17:53


En nu was hij op dat punt gekomen waar hij 's nachts niet kon slapen en dus maar.. Het territorium op ging. Want dat was normaal, toch? De kater ademde de koude lucht in terwijl zijn poten hem dieper het territorium op brachten. Het was ergens toch verfrissend om even uit de drukte te zijn. Natuurlijk kon je ook alleen rondlopen op het territorium over dag, maar dat was anders. Dan had je meer kans anderen tegen te komen, dan had je taken om te vervullen. Niet dat hij daar tegenop keek, maar tegenwoordig was het een beetje een routine geworden. Meer zodat hij tenminste iets had om aan vast te houden, iets wat niet veranderde. Het was fijn, maar het maakte het ook niet per se leuker. Shadefeather had altijd geslapen tijdens de nacht, hij was dan ook echt geen avond kat of iets dergelijks. Hij stond vroeg op en ging redelijk vroeg zijn nest in. Nu was dat veranderd en had hij slapeloze nachten. Zelfs het slapende kamp maakte hem claustrofobisch, waardoor hij nu echt de stilte van de nacht opzocht. Buiten dan de bekende geluiden van alle nachtdiertjes. De kater richtte zijn gele blik omhoog, waar de maan fel scheen en de sterren op hem neer keken. De Silverpelt, StarClan, eens zo vertrouwd en warm voelde nu vreemd en koud. Niet dat zijn geloof weg was of dat hij twijfelde, maar... Er was toch iets veranderd. Shade hield niet van vreemde dingen. Het maakte hem bang en onzeker, dus dat was precies hoe hij zich nu voelde. Gepaard met verdriet en leegte. Maar ach, zo erg had hij het nog niet. Hij was niet zijn liefde kwijt geraakt zoals Falconpaw, hij had haar zelfs gevonden. Hij probeerde zo erg om minder miserabel te zijn, maar het lukte gewoon niet. Shadefeather, de kater die altijd de mindset had gehad om gewoon positief te zijn, gewoon een lach op te zetten en dan geloven dat het allemaal wel goed kwam, hij besefte nu hoe fout dat was. Een zucht ontsnapte zijn bekje terwijl hij zijn blik weer naar beneden wierp, waardoor hij plots oog in oog stond met Blazesong.

Alleen Blazesong


Falling softly Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazestar
Clanleader
Falling softly Untitl10
Sannemander
493
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Falling softly   Falling softly Icon_minitimedo 10 sep 2020 - 21:54

My fire is starved of oxygen
Het was met been zwaar hart geweest dat de kater zijn nest uit was geklommen, de kou van de moorlands had opgezocht. Normaal gesproken zou hij nu lekker liggen te pitten, had hij de wereld voor enkele uurtjes gedag gezecht, maar vanacht zou dit niet zo zijn. Zles niet na alle uren slaap die hij die ochtend gemist had door de poes die hem voor van alles had uitgemaakt. Zijn keline zusje, hun relatie was altijd hobbelig geweest, nooit had hij haar echt begrepen zoals hij Roseflame begreep. Maar haar ervoor buitensluiten? Dat had hij toch nooit gedaan? Met een zucht gleden zijn ogen over de moorlands, ontmoette die de ambere kijkers van Shadefeather. Verrast en iets wat geschrokken schoten de kleine kater zijn oren naar voren, probeerde hij de pijn van zijn gezicht af te vegen in enkele ongemakkelijke seconde "O-oh- ... hey"
.
A flicker in the howling windBLAZESTAR

With pace and a fury defiant

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling softly VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Falling softly   Falling softly Icon_minitimedo 10 sep 2020 - 22:11


Het was niet de eerste keer dat hij Blazesong 's nachts had ontmoet. Gelukkig was deze keer zonder een gevecht, behalve dan als je een innerlijk gevecht meetelde. De kater voor hem was duidelijk ook van zijn stuk gebracht. Shadefeather kon zien hoe hij de pijn in zijn ogen probeerde te verbergen. Blaze had het ook moeilijk. Geen idee wat er aan de poot was, maar Shade wist zeker dat het veel erger was dan wat hij meemaakte op het moment. Hij zuchtte en knikte naar de ander. 'Hey..' begroette hij hem terug terwijl hij met zijn pootje over de grond schuifelde. 'Kan je ook niet slapen?' vroeg hij met een soort halve glimlach, hopend het ergens nog een beetje licht te houden.


Falling softly Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazestar
Clanleader
Falling softly Untitl10
Sannemander
493
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Falling softly   Falling softly Icon_minitimewo 14 okt 2020 - 16:23


De kater begroette hem zoals natuurlijk wel verwacht terug, zijn poot schuivend over de stoffige grond onder hun klauwen. De zwart gekleurde kater vroeg hem of hij ook niet kon slapen, wanhopig proberend de sfeer licht te houden. Een zachte humorloze grinnik verliet de kleine kater's bek terwijl hij zijn blik over het dorre landschap trok. "Lijkt me vrij logisch huh" een speelse blik werd shadefeather gegund, zijn woorden sarcastisch klinkend "Is het immers nog steeds niet algemeen bekend hoe gesteld ik op mijn nachtrust ben?" Met een kleine zucht daalde zijn blik naar zijn kleine pootjes terwijl hij de kater wellicht dichter bij hem liet komen dan andere, te moe om zijn houding op hem aan te passen. "Ik heb je nooit bedankt weet je?" racend door onderwerpen viel de kater alweer op een ander, probeerde hij zijn gedachten van Fallenflight weg te schuiven, de kater naast hem kon hem hier in toch niet helpen zoals hij hem kon helpen met een dankbaarheid voor de rossige kater onbegrijpelijk en ongemakkelijk.BLAZESTAR

With pace and a fury defiant

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling softly VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Falling softly   Falling softly Icon_minitimedo 22 okt 2020 - 20:23


Een zacht en humorloze grinnik ontsnapte Blazesongs bekje. Shadefeather voelde die wel. 'Lijkt me vrij logisch huh.' Shade zuchtte en knikte, zijn blik van hem wegdraaiende. Het was inderdaad wel logisch, ja. 'Is het immers nog steeds niet algemeen bekend hoe gesteld ik op mijn nachtrust ben?' Een tweede zucht ontsnapte Shadefeather en weer knikte hij. 'Ja, dat klopt.. Je houdt van slapen.' Shadefeather was liever dingen aan het doen dan slapen, maar op dit moment wenste hij ook wel dat hij gewoon vredig zijn ogen kon sluiten en zijn zorgen voor even kon vergeten. Het had altijd zo makkelijk geleken vroeger, maar nu bleek dat het helemaal niet makkelijk was. Hij vroeg zich af hoe Blazesong ermee om ging. Of hij al vaker slapeloze nachten had, of hij vaak lag te piekeren zoals Shadefeather nu deed. 'Ik heb je nooit bedankt weet je?' Hij knipperde en draaide zijn kop naar de ander toe, verbazing in zijn ogen. 'Bedankt voor wat?'


Falling softly Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Falling softly
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: