Flying together 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Flying together

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flying together Ezgif_10
fox
129
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowflight
BerichtOnderwerp: Flying together   Flying together Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 22:23


Crowflight's blik gleed door het Riverclankamp. Het was laat in de namiddag en de prooistapel zag er mooi uit vanaf waar hij zat. Genoeg om zijn clan nog even tevreden te houden waardoor de tabby ook niet meer op jacht hoefde te gaan. Het enige waar hij nog naar op jacht moest gaan was vermaak. Snel genoeg had Crow zijn slachtoffer gevonden in een andere tabby die niet veel verderop stond. Beste vrienden kon hij het niet noemen maar hij mocht de kater wel, Stormflight. Het hielp dat ze dezelfde suffix hadden. 

Met sierlijke passen ging Crowflight op de andere kater af, waar hij de vrijheid nam om onderweg een muis van de prooistapel te grissen. Perfect om te delen tussen hun twee en zijn vriendelijkheid tentoon te stellen. Of nou ja, vriendelijkheid... Het was iets in ieder geval terwijl hij de muis voor de poten van de andere kater neergooide. "Hey there sexy," groette hij in zijn typische stijl. Of de ander nou interesse had of niet, Crow kon het niet laten. Flirten zat in zijn natuur. "Wil je een muis delen?" ging hij serieuzer door. Even een beetje ontspannen met iemand die hij wel  mocht.

+Stormflight


Crowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flying together DPKsfdL
Anonymous
355
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Flying together   Flying together Icon_minitimezo 13 sep 2020 - 11:51

Stormflight
Het was al laat in de namiddag en Stormflight was aan het ontspannen van zijn intense jachtsessie. Hij had maar liefst vier vissen en één muis weten te vangen. Prooi was nog niet schaars en dat was duidelijk te merken aan de prooistapel. Stormflight was vroeg in de ochtend begonnen met zijn jacht en dat had geloond; hij had de eerste vier vissen dan ook redelijk snel achter elkaar weten te vangen, met steeds een korte pauze en een verandering van positie omdat vissen ook niet dom waren en niet naar hetzelfde oppervlakte gingen op een korte tijd. Stormflight was inmiddels zo vaardig geworden in het jagen op vissen dat hij de kleine kneepjes van het vak al wel kende en wist hoe hij op ze moest jagen. Plotseling viel er een muis voor zijn poten en Stormflight keek van de muis naar diegene die het gegooid had. Een kleine grijns kwam om zijn lippen en hij kon het niet laten om met zijn ogen te rollen toen Crowflight hem zijn gebruikelijke begroeting gaf. In het begin had hij daar behoorlijk aan moeten wennen, maar nu was hij het zo gewoon van zijn vriend dat hij het wel kon waarderen. “Ik zweer dat dat flirten je nog in hachelijke situaties gaat krijgen later,” zei hij hoofdschuddend, maar een grijns kwam om zijn lippen en hij gaf een knikje op de vraag van de kater. Hij nam een hap van de muis en schoof deze vervolgens door naar zijn half-naamgenoot. “Hoe is het met je?” vroeg hij op een oprechte toon aan hem, hem vragend aankijkend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flying together
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: