When the bells start to ring 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the bells start to ring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
When the bells start to ring DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimezo 13 sep 2020 - 11:37

Stormflight
Het was alweer even geleden dat hij zijn territorium verlaten had om naar het verloren territorium van SkyClan te gaan. Als kitten zijnde had hij veel over de dappere katten gehoord en ergens vond hij het wel jammer dat ze nu niet meer hun eigen Clan hadden. Hij had de meerderheid van hun graag beter willen leren kennen en hij wist dat het niet mocht, maar ergens wilde hij wel met zijn eigen ogen gezien hebben hoe mooi hun territorium er hier had uitgezien. Als hij de verhalen moest geloven, was het hier echt prachtig. Nu was het echter ingenomen door Twolegs en momenteel zat Stormflight verscholen achter een stel struiken en keek met zijn oren gevouwen in zijn nek naar een stel schreeuwende Twolegs die zich bij het water bevonden. Ze hadden vreemde voorwerpen in hun klauwen en Stormflight keek toe hoe iets raars helemaal achteraan in het water verdween. Was dit hoe Twolegs hun prooi vingen? Twolegs… hij zou ze echt nooit begrijpen. En hij dacht eerlijk gezegd ook niet dat hij dat wilde. Stormflight bleef stilletjes zitten en zag hoe de Twolegs naast elkaar stonden, pratend in een taal dat hij niet kon verstaan. Hij trok met zijn oortje toen hij achter zich geluid hoorde en kort keek hij over zijn schouder, waar zijn ogen die van een andere kat vingen. Woordeloos gebaarde hij met zijn staart naar haar dat ze stil moest zijn. Het laatste wat hij nu wilde, was ontdekt worden door een stel Twolegs.+ @Peonybell
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peonybell
Member
When the bells start to ring KE3C5YQ
Ema
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Peonybell
BerichtOnderwerp: Re: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 16:12


Ze plaatste haar pootjes voorzichtig… Bukte zich nog wat meer… Observeerde haar prooi en daar rende ze er achter aan, maar hij wist te ontsnappen door zich vlug om te draaien, iets van de kattin haar zwaktes. Even gaf ze het op, vandaag was het misschien geen goede jacht, maar morgen zou het wel beter gaan. De kattin moest echt eens leren hoe je je snel moest omkeren, maar haar korte poten hadden zoveel nadelen. Omdat de moor runner geen zin had om al terug te keren naar het kamp besloot ze maar wat te gaan verkennen en belandde na een tijdje van te wandelen bij het verloren SkyClan territorium, waar ze een andere kat zag verborgen achter de struiken. Hij gebaarde naar haar dat ze stil moest zijn, al had de kattin ondertussen wel al gemerkt dat er twolegs zaten. Ze vond die wezens zo raar, maar ze waren wel interessant. Ze maakten andere geluiden dan zij, woonden in andere nesten en hadden veel andere dingen te doen dan zij hadden. Eventjes bukte de poes zich en kroop wat dichterbij de kater toe die een RiverClan geur droeg. En persoonlijk vond ze de andere clans niet zo erg, ze vond dat ze allemaal katten waren, en zolang ze vriendelijk waren waren ze allemaal goed voor haar.


When the bells start to ring 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When the bells start to ring DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 22:35

Stormflight
Stormflight merkte dat de kattin in reactie dichter naar hem toe kroop. Hij kreeg bijna de neiging om wat opzij te gaan zodat hij ruimte voor haar kon maken, maar hij bedacht zich op het laatste moment toen hij het geschreeuw van de Twolegs opnieuw hoorde. Zijn blik gleed van haar naar voren, al had hij in één korte momentopname wel kunnen zien hoe dat ze er uit zag. Een lange, rood-witte vacht, groene ogen en een zoete geur waar een duidelijke WindClangeur onder vermengd zat. Kortom: niet de meest vreselijkste kat om dicht opeen te zitten, verscholen in een struik. Het was echter niet zo gepast omdat ze elkaar nauwelijks kenden om dat soort gedachten te hebben, maar Stormflight liet het voor deze ene keer langs zich heen gaan. “Wat zijn ze in StarClan’s naam aan het doen,” fluisterde hij zachtjes naar haar terwijl zijn ogen de handelingen van de Twolegs volgden. Hoe ze iets uit het water haalden, inspecteerden en vervolgens weer terug in het water gooiden. Ze hielden een lang voorwerp vast in hun poten en Stormflight zou niet kunnen zeggen wat het was. En hij betwijfelde of de kattin naast hem dat wel kon.

[center]Elfje


+ @Peonybell[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peonybell
Member
When the bells start to ring KE3C5YQ
Ema
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Peonybell
BerichtOnderwerp: Re: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 16:52


De kattin keek naar wat de twolegs deden, en toen de kater naast haar fluisterde wat ze aan het doen waren had ze eerlijk gezegd geen idee. De kattin was niet vaak in de buurt van twolegs en wist daarmee niet veel over ze, maar wat ze over hen wist was goed genoeg om haar erg alert te maken in hun buurt. Haar oren keerden zich wat naar achteren om het luide twoleg geschreeuw een beetje te blokkeren, het was zo luid en niet aangenaam. “Misschien is het beter als we hier weg gaan, twolegs zijn onvoorspelbaar”, fluisterde de poes hem waarschuwend toe terwijl ze hem met een alarmerende blik aankeek in haar groene ogen. Ondertussen bestudeerde ze de RiverClan kater wat, hij was een mooie grijze tabby met ook heldergroene ogen. De tijd om haarzelf voor te stellen was het waarschijnlijk niet, maar misschien kreeg ze later wel een kans.


When the bells start to ring 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When the bells start to ring DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimezo 20 sep 2020 - 20:27

Stormflight
De kattin naast hem leek net zo min een idee te hebben over de beweegredenen van de Twolegs voor hun als hijzelf. Zijn blik richtte zich naar haar toen ze haar zachte woorden sprak en hij gaf een knikje ten teken dat hij het met haar eens was. Als ze gesnapt zouden worden, dan was er weinig wat ze konden doen om zich te verdedigen. De Twolegs waren overduidelijk met meer en ze hun poten zouden veel sterkere klappen veroorzaken dan de zijne ooit zouden doen. Het idee maakte hem een beetje nerveus, al weigerde hij om dat te laten merken aan de kattin naast hem. Hij liet zijn vacht zachtjes langs die van haar schuren en gaf met een knikje in tegenovergestelde richting aan dat ze daar naartoe moesten gaan. Hij zorgde ervoor dat zijn vacht niet te veel langs de struik schuurde zodat hij geen ongewenste aandacht zou trekken en pas toen hij het geluid van Twolegs hoorde minderen, draaide hij zich om naar zijn gezelschap. Hij nu pas tijd om haar echt goed in zich op te nemen en hij merkte op dat ze best wel aantrekkelijk was. Ze had een mooie rood met witte pels en heldergroene ogen. En ze was afkomstig van WindClan. “Nu dat we uit de gevarenzone zijn, denk ik dat het wel zo beleefd is als ik mezelf even voorstel,” zei hij grinnikend tegen haar. “Mijn naam is Stormflight. En wie ben jij?”

[center]Elfje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peonybell
Member
When the bells start to ring KE3C5YQ
Ema
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Peonybell
BerichtOnderwerp: Re: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 15:20


De ene seconde keek ze naar de twolegs en de andere seconde streek de andere kat langs haar vacht heen. Even was ze verbaasd, wat zat hij uit te spoken? Met haar groene ogen volgde ze wat de andere kat deed en al snel volgde zij ook. Haar lange vacht was misschien niet erg handig wanneer het tegen de struiken zat te schuren, maar het viel nog wel mee door haar snelheid en toen was ze ook in de veilige zone. De kater draaide zich om en stelde zich voor als Stormflight. De rode poes mocht deze kat in het algemeen wel, dus haarzelf voorstellen kon geen kwaad hier. “Ik ben Peonybell! Aangenaam kennis met je te maken, Stormflight”, zei ze erg vriendelijk, een klein giecheltje op het einde te horen. De moor runner keek hem warm aan met een glimlach en likte haar pootje snel wat omdat ze zich had gesneden aan een klein takje.  


When the bells start to ring 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When the bells start to ring DPKsfdL
Anonymous
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: When the bells start to ring   When the bells start to ring Icon_minitimeGisteren om 15:29

Stormflight
De kattin stelde zich voor als Peonybell en Stormflight gaf een knikje. Net zoals met alle andere katten die hij tot dusver ontmoet had, sloeg hij ook de naam van deze kat op in zijn geheugen. Hij begon de laatste tijd meer vriendschappen te hebben buiten zijn Clan dan binnen, maar dat kon je hem ook niet kwalijk nemen; hij was iemand die er graag op uit trok nadat hij zijn taken voor zijn Clan had gedaan en omdat hij zo sociaal was aangelegd, was het voor hem vrij makkelijk om anderen hun vertrouwen te winnen en zo een vriendschapsband op te bouwen. “Dat is een mooie naam,” complimenteerde hij haar. De suffix had hij al wel eens gehoord, maar de prefix was nieuw voor hem. Hij vond het echter wel mooi klinken. Haar naam paste precies bij haar uiterlijk, wat dat betrof. Zijn blik gleed naar de grond en hij fronste licht toen hij daar een klein druppeltje bloed zag liggen. Zijn blik gleed naar haar poot – waar ze net op dat moment aan likte – en een begrijpende blik verscheen in zijn ogen. “Het zal wel anders zijn vergeleken met je eigen territorium, al die struiken en takjes,” grinnikte hij naar haar, zijn blik weer naar haar richtend.

[center]Elfje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the bells start to ring
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Starlake-
Ga naar: