A dream like mine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A dream like mine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littleghost
Elder
A dream like mine DPKsfdL
67
Actief
Littleghost is slechthorend
en stom. (aka, kan niet praten)

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littleghost
BerichtOnderwerp: A dream like mine   A dream like mine Icon_minitimezo 13 sep 2020 - 23:33

Als iemand sterk en gezond was, was het wel haar zoon. En de duidelijke trots van Snappingturtle, ze had inmiddels al door dat hij van zijn zoon hield. Natuurlijk, hij hield van alledrie, net zoals zij deed. Alleen, voor Outkit was het bij hem duidelijker aanwezig. Net zoals zij waarschijnlijk had bij Aspenkit, maar dat wou ze niet toegeven. Ook niet dat de jongste niet genoeg aandacht kreeg, van hun beide niet. Alleen nu was ze bezig met Outkit, een veelbelovende Warrior. Tenminste, als het niet bleek dat hij toch iets had. Dat was iets waar ze het bangst voor was, dat het toch niet allemaal in orde was. De poes verdrong die gedachte, zorgen maken over de toekomst deed haar niet goed. En bovendien, hij liet al duidelijk merken hoe sterk hij was, dus waarom zou het anders zijn. Littleghost ging wat verliggen, zodat haar buik zichtbaar werd. Misschien wou hij drinken? Ze kon het helaas niet altijd horen, al merkte ze het wel als er tegen haar buik aangedrukt werd. Het was gewoon dat ze het zeker wou weten, want wat als ze het niet doorhad. Nee, haar kittens gingen niet zwak worden omdat ze geen melk kregen. Of zwakker...

-Outkit


A dream like mine Lig_310
Littleghost is slechthorend en stom
Terug naar boven Ga naar beneden
Outkit
Member
A dream like mine C15b42ec8708828ff43927a6d59f45a5
fox
12
Actief
We look so good
and we never even try
I don't wanna do it, but I'll do it
'cause I do it all the time

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Outkit
BerichtOnderwerp: Re: A dream like mine   A dream like mine Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 15:37


Zijn kleine bekje ging open in een klagelijk gepiep. Littleghost had gelijk gehad, de kleine kater had honger en hij wilde nu melk hebben om zijn maagje weer te vullen. Het was interessant hoe het allemaal op instinct ging. Er was niemand die hem verteld had dat hij bij zijn moeder melk kon halen en toch deed hij het. Net zoals er niemand hem vertelde om de zwakste van het nest keer op keer aan de kant te duwen en toch deed Outkit dat ook. Het was anders dan de strijd die hij met zijn zusje Aspenkit had, zij en hem waren gelijk in sterkte en het kon nog wel eens in piepend geklaag uitlopen. Dat had hij nooit met Palekit, de zwakkeling van het nest. Dat kleine ding schoof hij zo aan de kant zonder enige problemen. Nu hoefde hij die moeite niet te doen, zijn moeder lag klaar om van te drinken. Zijn al sterke pootjes voor zijn leeftijd kneedde Outkit tegen haar buik aan terwijl hij gulzige slokken nam. Take that Aspen, het was zijn beurt om te drinken.


A dream like mine Outkitsig
Terug naar boven Ga naar beneden
Littleghost
Elder
A dream like mine DPKsfdL
67
Actief
Littleghost is slechthorend
en stom. (aka, kan niet praten)

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littleghost
BerichtOnderwerp: Re: A dream like mine   A dream like mine Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 19:58

Haar zoon, haar grote zoon. Ze zag een sterke Warrior in hem, een mooie toekomst voor hem en misschien zelfs voor haar. Wie weet werd hij ooit wel Leader. Hoe dan ook, ze wist zeker dat hij grote dingen ging doen. Voor nu moest ze hem nog even beschermen en voor zorgen dat hij sterk genoeg zou worden. Hij begon gulzig te drinken en Littleghost spon zachtjes, haar lieverd laten weten dat ze er was. Dat ze niet weg zou gaan. Ze had een kans gekregen en hij was die kans. Samen met zijn zusjes. In elk geval samen met Aspenkit.


A dream like mine Lig_310
Littleghost is slechthorend en stom
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A dream like mine   A dream like mine Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A dream like mine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: