Heart of Ice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Heart of Ice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistynose
Member
Heart of Ice Misty-mini-ava
Ema
151
Actief
The darkest nights aren't always completely dark:
the moon still orbits it and lightens the path

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mistynose
BerichtOnderwerp: Heart of Ice   Heart of Ice Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 16:40

Mistynose
Het leven van een queen leek wel regenbogen en zonneschijn, met soms een klein wolkje ervoor maar die waren maar een kleine last. Soms moest het nu eenmaal regenen, dat was hoe het leven werkte. Niet alle dagen kon het lekker zonnig zijn in je leventje. Maar dat was het vandaag wel, de zon straalde mooi aan de hemel terwijl ze bij de uitgang eens goed de lucht in ademde en de zonnestralen voelde op haar vacht. Ze waren erg warm en het deed de queen eens goed. Toen haar groene ogen gleden over het kamp zag ze een witte poes staan, een apprentice. De kattin was niet meer zo goed mee met de namen van de katten rondom haar heen, het leek wel alsof ze al manen onder een rots had geleefd. De kattin trippelde snel naar haar toe en gaf haar een vriendelijk glimlachje. “Hallo”, begroette ze haar vriendelijk. En een gesprekje opdoen met iemand vond ze altijd wel gezellig. Als het maar katten binnen haar clan waren.


+Icepaw

Mother and her lullabies
Elyon©


Heart of Ice Misty_13
::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw"
Member
Heart of Ice DPKsfdL
Anonymous
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Icepaw
BerichtOnderwerp: Re: Heart of Ice   Heart of Ice Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 14:09

Icepaw richtte haar grijze blik naar de hemel en zag dat het mooi weer zou worden. Hoewel de keren op weinig tenen te tellen was, begon het al iets vaker te regenen dan dat het een paar manen geleden had gedaan. Ze wist dat het niet lang zou duren eer dat een nieuw seizoen zich zou aankondigen en ze wist ook dat het zwaarste seizoen er ook aan zat te komen. Gelukkig had ze tegen dan meer dan de helft van haar training al achter de rug en zou ze tegen dan ook wel weten hoe ze goed moest jagen. Ze zou in elk geval niks minder van zichzelf verwachten. Ze had drie oudere broers die over twee manen al warriors zouden worden en ze wilde niet voor hun onderdoen, niet nu dat zij zoveel voortgang maakten in hun training. Het liefste was ze dan ook elke minuut van de dag bezig met haar training, maar haar mentor had aangegeven dat ze ook eens een rustdag moest hebben en met veel tegenzin had Icepaw geaccepteerd dat dat vandaag was. Haar grijze blik gleed geërgerd door het kamp heen, maar ontspande enigszins toen ze zag dat een warrior haar naderde. Ze herkende de warrior als Mistynose en knikte naar haar. “Hallo,” mompelde ze ook een begroeting naar de kat. Ze herinnerde zich dat ze met Mistynose’s kittens in de nursery had gezeten nog geen maan geleden en wist al ongeveer waar ze het gesprek heen kon sturen. “Hoe gaat het met je kittens?” deed ze dan ook een poging om beleefd te vragen aan de she-cat, haar grijze ogen gefixeerd op de kat naast haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Heart of Ice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: