[Ashpaw] Let the crows take me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Ashpaw] Let the crows take me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Briarbell
Member
[Ashpaw] Let the crows take me DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⟡ 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Briarbell
BerichtOnderwerp: [Ashpaw] Let the crows take me   [Ashpaw] Let the crows take me Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 20:36

Briarbell was de laatste dagen gespannen. Ze had Wolfstar nog niet gesproken, maar ze wist zeker dat op zijn hart hetzelfde lag als op de hare. Ze wist dat ze hem een leven ontnomen had, maar voor nu.. waren er nog geen gevolgen gekomen. Alsof er een voorzichtige balans gesmeed was toen ze een leven uit hem gescheurd had. Een leven voor een leven, haar geheim voor zijn geheim. Gorsepaw en zijn eerste leven. Maar het maakte niet dat ze zich niet gespannen voelde. Ze joeg op het moment alleen, vermeed de patrols, verzon excuses om eronder uit te komen. Zo ook nu. Ze was al voordat Amberstorm de patrouilles eruit had kunnen sturen ervandoor gegaan, in haar eentje de Maizefields instappende om daar te gaan jagen. Nu het Mais weggehaald was door de tweebenen, waren er zat vogels die de resten kwamen ophalen. Perfect voor jagen en hopelijk.. ook perfect voor eenzaamheid.

[Ashpaw][Ashpaw] Let the crows take me TCHgk9tV_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashpaw
Member
[Ashpaw] Let the crows take me Nhg3cWl
Quinty
83
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ashpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Ashpaw] Let the crows take me   [Ashpaw] Let the crows take me Icon_minitimema 21 sep 2020 - 14:03

Vanuit de apprentice den was ze meteen het territorium in gerend. Ze had geen zin om naar Amberstorm te luisteren, ze wilde niet mee op een patrouille. Ze wilde gewoon alleen zijn. Dus nu sloop ze in haar eentje door de maize field heen en hielt zichzelf laag. Haar lange grijze vacht viel altijd meer op in dit gebied dan dat ze zou willen, maar dat had haar nog nooit tegen gehouden. Ze keek eventjes naar de lucht, waar de laatste van Starclan langzaam verdwenen. Ergens vroeg ze zich af wat Oceanstar van haar zou denken als ze haar zo zou zien. Aan de andere kant, zij was diegene die haar en Abysshowl had achtergelaten en Abysshowl ook nog eens pijn had gedaan met die andere kittens die ze had. Ashpaw gromde zachtjes en sloeg met haar poot tegen de grond, waardoor ze een muis weg zag schieten. Fijn, daar ging haar prooi. Ze zuchtte zachtjes en keek op, in de verte liep nog een kat. Ze kon zo snel niet zien wie 't was, maar het was beter om iedereen te vermijden, toch? Terwijl ze haar kop schudde, liep ze langzaam in de richting van de kat, hallo zeggen kon geen kwaad, vond ze zelf. "Briarbell?" vroeg Ashpaw zachtjes, toen ze de kattin beter kon zijn. Dat was de zus van Wolfstar toch?


And I wonder why I tear myself down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Ashpaw] Let the crows take me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: