Tell me it isn't true 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tell me it isn't true

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tell me it isn't true DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Littleghost
BerichtOnderwerp: Tell me it isn't true   Tell me it isn't true Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 10:59

Ze had de andere twee kittens bij een andere Queen achtergelaten en was met de zwakke Palekit de Nursey uitgegaan. Haar hoop was niet beantwoord en Palekit leek enkel zwakker te worden met de dag. Ze leefde nog, maar elke ochtend was dat weer de vraag. Met haar nestgenootjes was niks mis, zij waren beide zo sterk dat ze hun zusje vaak wegduwde van de melk. Alleen, dan moest er nog steeds genoeg over zijn voor Palekit, of niet soms? Littleghost had het eerst genegeerd, een bepaalde afkeur voor haar dochtertje hebben, maar ze had wel de blikken van de andere Queens gezien. Het was niet goed wat ze deed en dat wist ze wel, dus vandaag had ze het besluit genomen om maar iets te doen. Of het iets ging helpen vroeg ze zich af, want in haar ogen was Palekit gewoon te zwak om te overleven. Het was een wonder dat ze het zo lang volhield. Bij de Medicine Den twijfelde ze nog, niet wetend of ze Newtpaw en Pepperpaw hier zelfs mee lastig moest vallen. Waarschijnlijk werd ze teruggestuurd en moesten ze maar gewoon wachten tot Palekit dood was. Toch ging ze maar naar binnen, met haar poot schoof ze een steentje aan de kant om zichzelf te laten horen.

-Pepperpaw/Newtpaw
-Palekit

(Littleghost geeft te weinig melk, waardoor de al zwakke Palekit zwakker wordt)


Tell me it isn't true Sig13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Tell me it isn't true 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2535
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tell me it isn't true   Tell me it isn't true Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 22:23

Pepperpaw had een rustige middag gehad. Na de oorlog was alles net een beetje aan het betijen, rust was wedergekeerd en de druk was lager. Pepperpaw was er opgelucht door, maar ze wist nog steeds dat het geen houdbare situatie was. Er was nauwelijks training en haar kennis groeide niet. En dat maakte het gevaarlijk voor iedere kat in de clan die de pech had een medicine cat nodig te hebben. Zo ook vandaag, Littleghost kwam binnen met een kleine, witte kitten. Palekit, als ze het goed onthouden had. "Goedemorgen Littleghost," groette ze de queen beleefd, "Is er wat mis met Palekit?" besloot ze te vragen. Op het oog zag de kitten er maar klein en mager uit...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palekit'
Member
Tell me it isn't true DPKsfdL
Butter
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born ☀
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Palekit'
BerichtOnderwerp: Re: Tell me it isn't true   Tell me it isn't true Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 10:32

walk in the light
Palekit leefde enkel nog om het feit dat de kitten af en toe een beetje melk binnen kreeg en haar mentaliteit sterk genoeg was, ze was een vechter the. Het was niet dat ze wist wat de dood was, dat ze er bang voor was. Het was gewoon het feit dat ze elke ademhaling nog nam met een innerlijke kracht van een jong leven dat nog niet klaar was om naar Starclan te gaan. Ondanks het feit dat ze voor elke beweging vocht, voor de aandacht die ze nodig had, het was niet voldoende. Ze groeide niet zoals haar nestgenoten en ook haar moeder leek niet te helpen, haar de kansen te geven die ze verdiende. Het was dan ook een verrassing dat haar mama haar optilde en ergens anders naar toe versleepte, waardoor de kitten een zeer zacht, onhandig geluidje maakte. Te zacht om te horen voor haar moeder, het duurde niet lang voordat een andere stem klonk, de woorden waren nog onbekend in het nog zwakke gehoor van de kitten. Ze leek echter erg miserabel en ze had honger. De kitten opende haar mond, alsof ze hopeloos naar voedsel zocht, zelfs al was er geen tepel in de buurt waar ze aan kon zogen. Ze was te dun, had geen bolle buik zoals goed gevoede kittens zouden hebben. Het maakte haar een tikkeltje lusteloos.
Tell me it isn't true Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tell me it isn't true DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Littleghost
BerichtOnderwerp: Re: Tell me it isn't true   Tell me it isn't true Icon_minitimema 21 sep 2020 - 8:28

Wat haar betreft vertelde Pepperpaw nu gewoon meteen dat alles mis was met Palekit, iets wat ze zelf al wist, maar in plaats daarvan moest natuurlijk eerst even nagevraagd worden. Wat was er mis met Palekit? Wel, kon ze dat dan niet zien of dacht Pepper soms dat Littleghost haar gewoon haar kitten wou laten zien. Dus hoe ging Littleghost duidelijk maken wat er mis was met haar dochtertje als die door Starclan aangewezen Medicine Cat niet eens kon zien hoe mager en klein de kitten voor haar was. Wel, Medicine Cat Apprentice nog, maar toch. Ze zette Palekit voor Pepperpaw op de grond en duwde er tegen aan met haar neus. Ze meende de ribben te kunnen voelen. Daarna keek ze de poes voor haar doordringend aan, wachtend tot ze het ging onderzoeken of iets in die richting.


Tell me it isn't true Sig13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Tell me it isn't true 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2535
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tell me it isn't true   Tell me it isn't true Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 6:21

Ze voelde spanning door haar lichaam heentrekken, maar probeerde haar rug recht te houden. Ze werd hier steeds beter in. Zeker nu Newtpaw haar ervaring met Darkmoon had gehad, had Pepperpaw het gevoel dat ze sterk moest zijn voor hen beiden. Newtpaw had genoeg aan zichzelf op het moment en dan zou Pep haar problemen niet op de jongere kattin drukken. Ze haalde diep adem met haar buik, waarna ze naar voren stapte toen Littleghost Palekit op de grond legde. "Ik zal naar haar kijken," beloofde de jonge flamepoint, met wat ze hoopte dat een geruststellende toon was. Voorzichtig neusde ze door de pels van Palekit en al snel viel het haar op hoe mager en klein de kitten was. "Ze is erg mager.. Ik denk dat je daarom hier bent?" besloot ze te vragen, hopende dat het het beste ging met ja en nee vragen. "Eet ze wel goed?" vroeg ze, een bezorgde blik op de kitten richtend.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palekit'
Member
Tell me it isn't true DPKsfdL
Butter
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born ☀
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Palekit'
BerichtOnderwerp: Re: Tell me it isn't true   Tell me it isn't true Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 22:43

walk in the light
Palekit werd door haar moeder op de grond geplaatst, ze stribbelde niet eens tegen zoals andere kittens wellicht zouden hebben gedaan. Er was geen warmte van de vacht van haar ouder waarin ze zich kon verstoppen terwijl een neus in haar lichte vacht werd gedrukt. Ze hoorde de woorden van een ander, die duidelijk aan het praten was tegen de Queen. Woorden die niks betekende voor de kleine, te magere kitten. Een ander neusje werd tegen haar aangedrukt waarna de kleine kitten langzaam zocht naar iets, deze droeg niet de geur van melk maar misschien had ze wat te drinken voor haar? Onhandig kroop de kitten dichter naar de Medicine Cat Apprentice toe waarna ze op diens vacht sabbelde, hiermee werd wellicht de vraag beantwoord, de kitten had honger, wilde eten maar er was geen eten. Haar pootjes kneedde in de vacht van de oudere flamepoint, alsof deze haar kon helpen met het probleem. Niet direct wellicht, maar ze had vast wel een idee wat er mis kon zijn, dat was al beter dan haar moeder die enkel was gekomen omdat ze geen andere keuze had. Ze wist dat haar moeder minder naar haar keek dan haar broer en zus. Ze was gewoon te zwak geboren in diens ogen, een zwakte waar ze grotendeels overheen zou groeien, al zou ze nooit de grootste worden.
Tell me it isn't true Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tell me it isn't true
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Medicine cat's den-
Ga naar: