It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT] Unknown
Ema
117
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT]   It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT] Icon_minitimeza 19 sep 2020 - 22:12


Het was een dag zoals geen ander. Want het was niet eens dag, het was wel een dag, maar het was niet dag. Het was dag, maar donkerder. Het leek niet eens waardig te zijn het woord ‘dag’ te dragen. Want het zag er niet eens dags uit. En het was ook niet dag- als in het tegenovergestelde van hallo. De kater was in verwarring, want hij was het woord kwijt. Het was een mooie donkere dag, waar de zon wit was en er stippen in de lucht zaten. Wat waren die ook alweer? Dag-stippen. Het waren dagstippen ja, en de grond was opeens de muur geworden. De kater lag gewoon neer op zijn zij met zijn poten tegen de buitenkant van de muur van de den gedrukt. Hij lag buiten. Gewoon op zijn zij uit het niets. Er zat ook iets in zijn gezicht. Het was pijn, maar het was ook niet pijn. Het was geen pijn maar het was een plant met doorns. Doornplant, plantige doorns. Vanaf nu was de muur de grond en hij hoorde niet te slapen. Gewoon blijven liggen en denken aan alles. Er was geen enkele wolk aan de lucht, of misschien toch wel. Er waren super veel wolken in de lucht, juist op de plek van de witte zon niet. Dat was de zon niet eens, het was de andere zon. De mini zon. Het had zo’n rare naam, ze noemden het de maan. Maar de maan klonk zo maanig, totaal niet logisch. Vanaf nu was het mini zon. De witte mini zon en de witte stippen in de lucht terwijl er doorns in zijn gezicht zaten. En het deed pijn. Hij wilde weggaan, maar hij bewoog niet. Hij was dood- nee, hij leefde nog. Er was veel leven die niet in zijn aderen stroomde. Hij was bewusteloos, nee eigenlijk, hij was gewoon buiten de echte wereld. En maakte zachtjes het geluid van 'zzz' terwijl rare gedachten zijn kop vulden. De wereld was opeens- paars. Nee blauw, de wereld was nu donkerblauw.


+Open
+Based op Mim’s prompt: ‘een post zonder logica’


It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT] Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's good to be smart but not too smart [OPEN/PROMPT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: