Big brother is watching you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Big brother is watching you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Big brother is watching you DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Big brother is watching you   Big brother is watching you Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 14:27


Beste lezer,

Het is natuurlijk nog niet duidelijk wat ik van plan ben met Flutterpaw' nu deze natuurlijk wat ouder is dan een kitten. Echter kan ik niet stil blijven zitten en hem gewoon rustig zijn gang laten gaan. Hij heeft dringend wat meer banden nodig in Shadowclan, banden die hem wellicht verder kunnen helpen en kunnen binden aan de Clan. Immers hangt hij er op dit moment (in ieder geval in zijn ogen) nog een beetje buiten en dat maakt dat hij nog niet in staat is tot zijn volle potentie te komen. Iets dat ik natuurlijk wel wil.

Nu ga ik het hele plan niet uitschrijven, want dat kost teveel tijd en moeite, echter ben ik op zoek naar een kitten die waarschijnlijk Jaykit zal heten, al laat ik het aan jullie over om ook een naam op te geven die iets met het territorium van Shadowclan te maken heeft. Hoe en wat ik van plan ben met deze kitten, dat is nog een verrassing, al kun je wellicht wel wat halen uit de titel van dit bericht. Ook ben ik op zoek naar een kattin van SC die aan dit verhaallijn mee kan werken en mag overlijden, mocht ik er geen vinden dan zal dit een NPC kat worden. Ik zal maar één kitten kiezen, maar mocht er veel interesse zijn om een "familielid" van Flutterpaw' te spelen kan ik ervoor kiezen om toch nog een tweede erbij te nemen. Dit is waarschijnlijk de enige kans om familie van hem te krijgen, aangezien ik hem in de toekomst geen vader zie worden.

Graag hoor ik van jullie, vul vooral het formulier hieronder in zodat ik je aanmelding kan ontvangen. Let wel dat ik voornamelijk naar de verplichtte dingen kijk, ik heb opties gegeven om extra vragen in te vullen maar deze zijn niet van levensbelang. Bedankt alvast!

Butter

link naar inschrijfformulier


Big brother is watching you Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Big brother is watching you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: