[GZ] It's pumpkin season 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GZ] It's pumpkin season

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[GZ] It's pumpkin season DPKsfdL
Sannemander
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pumpkinspice
BerichtOnderwerp: [GZ] It's pumpkin season   [GZ] It's pumpkin season Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 15:14

Come along

It's a seasonal thing, dear


[GZ] It's pumpkin season Dagq4e5-41b84714-3eaf-4795-9011-a5241e0a2d15.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmNlYTk2NDItMDZiOS00YmE5LWI0ZjAtOGFkNzFlOWUyZTkxXC9kYWdxNGU1LTQxYjg0NzE0LTNlYWYtNDc5NS05MDExLWE1MjQxZTBhMmQxNS5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Heyhoi,

Nu het dan toch echt herfst is vond ik hoogtijd om deze dame aan te maken. Je kunt immers in geen enkel ander seizoen pumpkinspice krijgen niet waar? Maar aangezien ze nieuw is heeft ze helaas nog niemand om dit prachtige seizoen mee door te prengen,:( big sad. Vandaar dat ik besloot een search ervoor te openen!

Maar eerst, Wie is de lady in question nou eigenlijk?

Pumpkinspice is een in Thunderclan geboren poes van 12 moons oud. Van nature is ze vrij kalm en heeft ze een warme uitstraling. Ze is erg zorgzaam en loyaal voor hen die het verdient en komt op voor waar ze in gelooft. Verder is ze erg kritisch en trekt alles wat ze hoort eerst ten twijfel voor ze oordeelt.  Ze is erg zeker van zichzelf en haar mening en zal deze dan ook ten alle tijden duidelijk maken. Ze paradeerd rond in vol trots en houd haar vacht altijd netjes en verzorgd, haar kop altijd opgeheven. En schuwt zeker niet weg van de romantiek.  Een ware lady dus. En lady die met alle liefde hen helpt die dit nodig hebben, altijd een schouder voor je heeft om op uit te huilen en op komt voor hen die dit zelf niet kunnen.

Nou zou ze natuurlijk geen spice in haar naam hebben als er niet iets pittigs aan zat. En hoewel niet direct aggresief in de omgang is ze niet iemand om te blijven porren. Zodra je d'r irriteert twijfelt ze geen seconde harder terug te slaan, gaat van 10 to 100 real quick. En dan tenslotte weet ze wat ze wilt, wanneer ze het wilt, en vaak ook hoe ze er aan gaat komen, is ze standvastig en zeer koppig.

Wat zoek ik nou precies?

In principe ben ik eigelnlijk op zoek naar van alles, Familie, Vrienden, Romantische interesses, ex romantische interesses, topics, oud mentoren, niks is te gek. Ik hoop dat zo alles een beetje duidelijk is ;-;
[Ook Qua leeftijd ben ik nog erg flexibel, en kan die van d'r aanpassen als het nodig is]

Urs truely,

Sannemander[GZ] It's pumpkin season D9gomet-555230cd-8b85-4bc6-b273-5eb101f52b9c.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZTdkYzZiNDEtZjcwOS00M2VkLTk0N2UtM2RhZTQ5OWUyNzRkXC9kOWdvbWV0LTU1NTIzMGNkLThiODUtNGJjNi1iMjczLTVlYjEwMWY1MmI5Yy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
She made herself this crown of leaves and thorns
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] It's pumpkin season Giphy
Beer
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Maunderpaw
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] It's pumpkin season   [GZ] It's pumpkin season Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 17:50

ik heb Tinypaw wel als jonger zusje van Pumpkin?


My condolences  VatHwjL
Why so serious?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] It's pumpkin season DPKsfdL
Sannemander
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pumpkinspice
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] It's pumpkin season   [GZ] It's pumpkin season Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 18:05

oehh ja hoor, leuk!


[GZ] It's pumpkin season D9gomet-555230cd-8b85-4bc6-b273-5eb101f52b9c.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZTdkYzZiNDEtZjcwOS00M2VkLTk0N2UtM2RhZTQ5OWUyNzRkXC9kOWdvbWV0LTU1NTIzMGNkLThiODUtNGJjNi1iMjczLTVlYjEwMWY1MmI5Yy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
She made herself this crown of leaves and thorns
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] It's pumpkin season   [GZ] It's pumpkin season Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GZ] It's pumpkin season
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: