Rust. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rust.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenwing
Member
Rust. DPKsfdL
150

CAT'S PROFILE
Age: 17 manen.
Gender:
Rank:
Ravenwing
BerichtOnderwerp: Rust.   Rust. Icon_minitimevr 6 aug 2010 - 14:56

Met kleine stapjes liep Ravenwing door de doorntunnel. De doornen staken gemeen in zijn vel en hier en daar bleef een plukje vacht hangen. Maar dat was iets waar hij al aan gewend was. De kleine wondjes die je er soms aan overhield voelde hij meestal niet eens meer. Behalve als je in een doorn stapte. De laatste keer dat hij dat had gedaan had hij een paar dagen met pijn rond gelopen. Met een konijn, een vogel en een woelmuis in zijn bek, die hij er met moeite had ingepropt, loopt hij de doorntunnel uit. Hij besluit zijn prooi naar de oudere te brengen. Na dit te hebben gedaan nam hij zelf een kleine muis en ging hier mee bij de Warriors den liggen. Hij at de muis rustig op, dit terwijl hij rond keek in het kamp. Het was rustig. Het was al een paar manen lang rustig. Sinds hij Apprentice werd heeft geen vreemde kat het territorium of het kamp van de Donderclan nog binnen gevallen. Bluestar was bang dat ze een aanval konden verwachten. Tenminste, dat zei ze bij de Tweebeen huizen. Het kon zomaar zijn dat een andere Clan een aanval voorbereidde. Maar daar twijfelde hij toch wel aan. Na dat hij de muis op had gooide hij de botjes in het struikgewas dat het kamp omringde. Opnieuw ging hij liggen en speurde hij het kamp af naar katten die hij kende zoals, Honeyfeather, die net zijn partner was. Elke keer als hij aan die avond dacht werd hij warm van binnen. Automatisch kwam er een glimlach op zijn bek te staan. Hij legde zijn kop op zijn poten en sloot kort zijn ogen. Genietend van de rust die in het kamp heerste. Waarschijnlijk zou het kamp binnen de kortste keren in rep en roer zijn aangezien Bluestar had besloten de twee poesiepoezen in de Donder Clan toe te laten. Dus kon hij maar beter nu van de rust genieten, die hij straks misschien wel niet zou krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rust. DPKsfdL
6

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Amberheart
BerichtOnderwerp: Re: Rust.   Rust. Icon_minitimevr 25 feb 2011 - 21:07

Amberheart had wel rust, ze lag nog wat te dommelen in het nestje in de Warrior den.
Ze strekte haar ene pootje uit, ze raakte rustig de grond en toen liep ze naar de ingang van de den. Ze bleef daar staan, genietend van de zon op haar bruine vacht. Ze keek naar de kat die door de doornen naar binnen kwam, de Deputy van de clan. Ze keek naar de kat.


Rust. Amberheartdone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyfeather
StarClan
Rust. DPKsfdL
1472

CAT'S PROFILE
Age: Ageless...
Gender:
Rank:
Honeyfeather
BerichtOnderwerp: Re: Rust.   Rust. Icon_minitimevr 25 feb 2011 - 21:14

Amberheart, hier is de regel dat de posts je je maakt in de RPG minstens 5 volle regels moeten zijn. Ook is dit topic al HEEL oud, gelieve dus niet omhoog halen.


Rust. UypcHQo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rust.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: