There's just no time to die 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 There's just no time to die

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
There's just no time to die DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: There's just no time to die   There's just no time to die Icon_minitimedi 29 sep 2020 - 20:43

Stormflight
Een tevreden glimlach gleed om zijn lippen terwijl hij naar de drie vissen keek die hij gevangen had. Hij begroef ze ergens in de buurt van het kamp zodat hij ze later mee terug kon nemen. Hoewel de temperaturen voelbaar kouder werden, had Stormflight nog steeds geluk als het aankwam op jagen. Hij was goed in vissen en dat liet hij duidelijk blijken; hij had binnen een paar uur al drie vissen weten te vangen. Het feit was wel dat ze minder snel naar de oppervlakte zwommen als gewoonlijk, maar dat nam hij er maar bij. Hij was een geduldige jager, net zoals hij kalmte uitstraalde naar andere katten. Stormflight liet het jagen voorlopig even voor wat het was, draaide zijn rug naar de rivier toe en begon te rennen in een bepaalde richting. Hij merkte pas dat hij in de richting van the Lost Territory aan het gaan was toen hij zijn Clan territorium bijna verlaten had. Stormflight had soms van die momenten dat hij er graag op uit wilde gaan en blijkbaar was dit er weer eentje. Hij rende net zo lang totdat de adrenaline door zijn lichaam gierde en zijn flanken aan het zwoegen waren. De kater kwam pas tot stilstand toen hij al op het verloren territorium was en hij begaf zich in de richting van de schuur, waar hij al een paar keer eerder was geweest. Toen hij eenmaal binnen was, gleed zijn blik door de schuur heen en bleef kort hangen op de dieren die zich in de nesten bevonden. Een andere geur kwam echter zijn richting tegemoet en Stormflight herkende een BloodClan geur. Hij draaide zijn kopje een kwartslag en keek in de richting van waar de geur kwam, ergens wel lichtelijk benieuwd zijn wie dat daar was.+ @Alastor
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alastor
Member
There's just no time to die UkIg7Dp
Sans
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons☆
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Alastor
BerichtOnderwerp: Re: There's just no time to die   There's just no time to die Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 19:56

tags / words /notes
Huppelen was niet bepaald iets mannelijks, of iets wat bij bloodclanners hoorde. Maar Alastor vondt het gewoon leuk- juist om die redenen. Daarbij was het ook een snelle manier om voort te bewegen, dus een win win situatie niet waar? De kater had echter wel een doel; de boerderij. Hij was er wel eens met zijn moeder geweest dus wist precies waar hij moest zijn. Hij had de opdracht gekregen om wat stro mee te nemen. En hoewel het waarschijnlijk handiger was geweest om het op te halen dichter bij huis. Wilde hij enkel het beste voor zijn moeder, en de hooi kwaliteit hier was naar zijn mening simpelweg ongeëvenaard. Pas toen hij over de drempel stapte kwam hij er achter dat iemand anders hier ook was. Riverclan, om precies te zijn. "It's simply the bee's knee's to find a clan cat here!" Sprak hij luid en vol zelfvertrouwen, misschien meer dan hij zou moeten hebben.
Slang:
Bee's Knee's - Extraordinary


There's just no time to die YldtYBF


Laatst aangepast door Alastor op za 10 okt 2020 - 14:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
There's just no time to die BXcdW76
Kip
3333
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: There's just no time to die   There's just no time to die Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 21:30
Met een enorm luide knal sluit de deur van de Barn schijnbaar uit het niets dicht. Ik zou snel checken of hij niet op slot is!
It is both a blessing and a curse
There's just no time to die B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
There's just no time to die DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: There's just no time to die   There's just no time to die Icon_minitimezo 11 okt 2020 - 15:48

Stormflight
Het duurde niet al te lang eer dat er een kat voor zijn neus stond. Een jonge kat, om precies te zijn. Stormflight voelde de spieren die zich aangespannen hadden lichtelijk ontspannen. Een kat van apprentice leeftijd van die Clan was minder gevaarlijk dan een oudere kat, maar toch moest hij op zijn hoede zijn. Hij wist dat niet elke kat in BloodClan slecht was, maar er waren er toch heel veel die gekke ideeën in hun kopje hadden door invloeden van anderen. Op jonge leeftijd waren katten makkelijk beïnvloedbaar en de omgeving zorgde er dikwijls voor hoe de kat opgroeide. Het was dan ook om die reden dat veel katten in Clans geloofden in StarClan terwijl katten buiten de Clans dat niet deden. De kater zei iets tegen hem en Stormflight wilde net reageren toen de deur met een klap dicht sloeg. Stormflight trok met een oortje en keek over de schouder van de ander naar de deur van de schuur. “Well, that’s unfortunate,” mompelde hij. Hij liep op de schuur af en duwde ertegen met zijn lichaam, maar het gaf voor geen meter mee en hij trok kort met zijn oortje. Toegegeven: als hij hier met een Clan kat had gezeten, had hij hier iets meer vrede mee dan in dit geval, maar tot dusver had de jonge kat nog niks gedaan om hem negatief te stemmen en dus besloot Stormflight om zijn vooroordelen opzij te zetten. Voor nu dan. “Why did you come to this place, young one?” vroeg hij aan de ander en ging weer terug zodat hij bij de ander kon gaan zitten, al deed hij dat wel op een afstandje. Hij was niet dom.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
There's just no time to die
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: