[KS] A seed sprouted in a little flower 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] A seed sprouted in a little flower

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Appleseed
Member
[KS] A seed sprouted in a little flower 6VpWtAD
Beertje
178
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Failure
Appleseed
BerichtOnderwerp: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 13:29

into a flower
A SEED
SPROUTED
Lieve kittens  

Wat zijn wij weer blij met 3 wondertjes erbij. Jullie groeien nu groot en sterk in mama's buikje, maar snel zullen wij jullie verwelkomen in ons warme struikje. We denken alvast al aan namen en hopelijk zijn we allemaal snel tezamen.

[KS] A seed sprouted in a little flower L5Oe6NX
Papa Appleseed

Appleseed is een grote cyperse kater. Hij heeft een bruine, hazelnootkleurige vacht. Op zijn rug ziet hij donkerder en de mackerel strepen zijn zwart. Hij heeft levendige groene ogen.

[KS] A seed sprouted in a little flower HxJeb5O
Mama Blueflower

Blueflower is rank en slank. Ze heeft een gestroomlijnd lichaam met een cremèkleurige vacht. Haar neusje, gezicht, poten en staart hebben een zachte blauwe kleur. Haar ogen passen bij haar uiterlijk. Deze zijn hemelsblauw.

—————————————————————————————————————

Dit koppeltje zal na Cottonpaw zich verheugen op nog een nestje bestaande uit drie kittens. 1 kitten is al bekend. Dit zal een jongetje zijn met de naam Mizzlekit, gespeeld door Bunny.

Zoals jullie horen hebben de kittens een leuke, snoezige of mooie naam. Wanneer we gaan kiezen is nog niet bekend.

Veel liefs, Lianne en Beertje  
❝ —— Love is of all passions the strongest


[KS] A seed sprouted in a little flower YlY5zoT
art:


Laatst aangepast door Appleseed op wo 30 sep 2020 - 13:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 13:46

ALGEMEEN

Naam: Tenderkit
Betekenis naam: Zacht, teder, gevoelig
Geslacht: Vrouwelijk
Clan: RiverClan
Ouders: Appleseed x Blueflower

UITERLIJK

Vachtlengte: Kortharig
Vachtkleur: Crèmekleurig
Oogkleur: Groen
Klauwen: Normaal
Tanden: Normaal
Pootkussentjes: Zachtroze
Postuur: Klein, slank

INNERLIJK

Tender zal net zoals haar naam zijn: zacht, lief en teder. Ze zal geduldig zijn met anderen en behulpzaam zijn wanneer dit nodig is. Ze zal veel om haar familie geven en zal met haar beide ouders een even goede band willen ontwikkelen, alsook met haar siblings. Ze zal een empathisch vermogen ontwikkelen en haar hart volgen. Ze zal zelden een slecht humeur hebben en anderen altijd met open poten ontvangen, het vermogen hebbend om tweede kansen te geven als ze dit wil. Ondanks dat ze voornamelijk een zachte persoonlijkheid heeft, kan ze ook scherp uit de hoek komen wanneer anderen haar op de proef stellen of diegenen om wie ze geeft pijn doen. Ze zal ambitieus zijn en zal graag alles zo snel mogelijk willen leren zodat ze zich hogerop kan werken. Ze zal omwille van die reden ondanks haar zachte uitstraling niet te onderschatten zijn.

Motivatie:

Ik denk dat mijn grootste motivatie is dat ik een zwakte heb voor kittens. Kittens zijn zo leuk omdat je ze vanaf het begin kunt zien ontwikkelen. Kittens in een familie spelen dat niet gebaseerd is op NPC's is dan nog eens extra leuk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik met zowel Blueflower als Appleseed nog niet geRPG'd heb en dat ik Tender's karakter gebaseerd heb op wat ik las in het profiel van Blueflower (en er uiteraard ook mijn eigen draai aan heb gegeven), maar ik denk dat dat wel juist een extra motivatie is omdat ik, als ik gekozen zou worden, in de RPG kan ontdekken hoe beide ouders zijn en hoe hun verhouding is naar Tenderkit toe (en andersom). Het is dan ook om die redenen dat ik me opgegeven heb. Ik wens jullie veel succes met kiezen en anderen nog veel succes met hun aanmeldingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
Bunny
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlecloud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 14:11

Hier is jullie broertje <3


[KS] A seed sprouted in a little flower SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 14:36

[KS] A seed sprouted in a little flower F2OuWO
Name: Drizzlekit
Gender: She-cat
Parents: Blueflower x Appleseed
Clan: Riverclan

Appearance
Pelt color: Seal lynx point
Eye color: Blue
Fur length: Short
Build: Slank en gemiddeld qua grootte.
Extra: Haar vacht ziet er altijd schoon en verzorgd uit.

Personality
Good: Balanced, Calm, Caring, Elegant, Helpful, Kind, Sensitive, Warm
Neutral: Casual, Familial, Pure, Soft
Bad: Delicate, Mannered

Drizzle zal een zachtaardige poes zijn die veel geeft om haar familie en vrienden. Ze heeft een vrij kalm karakter en kan meestal wel goed nadenken over een situatie. Het enige dat ze wel heeft is dat ze vaak het beste van alles in ziet en eigenlijk niet snel ziet wanneer er iets fout is. Wanneer ze dit eenmaal wel doorheeft zal ze ook niet snel een sterke actie ondernemen, eerder zoeken naar een rustige manier om het op te lossen. Verder zal ze wanneer ze wat ouder begint te worden echt van kittens gaan houden en dan ook haar eigen willen hebben wanneer ze eenmaal een partner heeft gevonden.

Ideeën: Eventuele ideeën die ik dan ook had was vanwege haar wens voor kittens. Dat dit allemaal niet zo makkelijk zal gaan als ze gehoopt had met eventuele miskramen of dat het gewoon helemaal niet lukt. Dan zal het als ze ooit een nestje weet te krijgen ook echt speciaal voor haar zijn.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] A seed sprouted in a little flower 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:


Laatst aangepast door Acornstar op do 1 okt 2020 - 0:30; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 14:47

Be honest, be nice, be a flowernot a weed.
Geslacht Vrouwelijk Leeftijd
Ongeboren
Vacht Tabby of effen grijs Ogen Blauw of groen
She sprouted love like flowers, grew a garden in her mind, and even on the darkest days, from her smile the sun still shined. Erin Hanson
Sometimes a name is the most difficult part, for one so special

GENERAL
Naam Sproutkit|Sproutedkit|Sproutingkit of Honeykit of Lambkit of Rainkit of Berrykit
Reden Sproutkit of de andere mogelijke vervoegingen daarvan zal wijzen op beide ouders, immers zit het tussen de bloem en het zaadje in. Het uitgroeien van de plant is dan ook mogelijk, het is een mengeling van betekenissen en bovenal een zeer schattige naam. Honeykit is voor de zoete, het zachte, het lieve en dat past zeer goed bij de andere namen. Lambkit slaat weer op het onschuldige van de jonge pluis en Rainkit is gewoon een neutrale naam dat zou kunnen passen bij Mizzlekit. Berrykit is weer een plant waardoor het zou passen in het thema van de kittennamen.
Toekomstige Namen Sproutingflower|Sproutedrose|Sproutedwing[?] of Honeysuckle, Lamb[?] of Rainsplatter of Berryjuice
Reden Voor Sprout of de vervoegingen daarvan zou er waarschijnlijk een plant achteraan gezet worden, iets van bloem, roos, bloesem of wellicht zelfs zaad zoals bij de vader. Voor Honey zou ik door de onschuld en lieve karakter er suckle van maken, ze zal ook vanaf een redelijke jonge leeftijd net zoals haar moeder best gehecht kunnen zijn aan het zien van kittens, het oppassen van kittens en dus het zachte daarin zien. Rainsplatter zou kunnen gaan om het avontuurlijke in haar karakter dat haar er niet van weerhoudt om te ontdekken, zelfs als het regen op haar spettert en wellicht zou dit ook aan een gebeurtenis gebonden kunnen worden. Berryjuice vond ik gewoon tof klinken want bessensap, het is iets dat daadwerkelijk kan bestaan maar het klinkt ook lief, alsof haar zachtaardigheid van binnen en vanbuiten te voelen is.

Geslacht Kattin [vrouwelijk]
Bloedlijn 100% Riverclan [?]
Seksualiteit Hetero
Leeftijd Ongeboren
Zus Cottonpaw
Nestgenoten Kiwikit & Mizzlekit [plus onbekend]
Ouders Appleseed & Blueflower

APPEARANCE
Voordat ik op het uiterlijk in ga zou ik graag even vermelden dat de kitten twee mogelijke uiterlijken kan hebben omdat ik twee katten heb gevonden die goede foto's hebben die zouden kunnen passen bij dit nest. Een neigt qua uiterlijk meer na de vader en de ander naar de moeder van dit nest. Hierdoor volgen er twee beschrijvingen en zullen er ook twee foto's worden geplaatst zodat jullie kunnen beslissen wat het beste past, bij de naam, rest van het nest en gewoon wat jullie prettig vinden. Mits ik gekozen zou worden natuurlijk.

Vachtkleur Bruintinten en wit
Patroon Gestreept
Vachtlengte Kort tot halflang
Oogkleur Groenblauw
Neus Bruin
Pootkussentjes Bruin
Bouw Stevig en sterk
Poten Normaal
Staart Normaal
Klauwen Stevig, normaal
Snorharen Wit, normaal

Extra Soms lijkt het meer alsof ze zingt dan dat ze praat, ze heeft een iets scherpere neus dan normaal
Stem Lief, melodieus en kalm
Geur Honing, moederkruid en madeliefjes
Littekens Nog geen

Foto [KS] A seed sprouted in a little flower WgfX0Zq


Vachtkleur Grijs
Patroon Effen
Vachtlengte Kort
Oogkleur Nog onbekend, want weet niet of ik blauw groen of geel wil
Neus Grijs
Pootkussentjes Grijs
Bouw Slank
Poten Lang en slank
Staart Prachtig in verhouding tot de rest van het lichaam
Klauwen Stevig, normaal
Snorharen Wit, normaal

Extra Soms lijkt het meer alsof ze zingt dan dat ze praat, ze heeft een iets sterkere neus dan normaal
Stem Lief, melodieus en kalm
Geur Honing, moederkruid, en madeliefjes
Littekens Nog geen

Foto [KS] A seed sprouted in a little flower Chhyjd4

PERSONALITY
Positieve eigenschappen Excentriek, Behulpzaam, Warm, Zorgeloos
Neutrale eigenschappen Dromerig, Blijmoedig, Eerlijk, Verdraagzaam
Negatieve eigenschappen Terughoudend, Melancholiek, Nerveus

Houd van Felle kleuren, Familie, Vrienden, Schapenwolken
Houd niet van Sterke geuren, Twolegs, Ruzie
Haat de Dood, Bloodclan, Eenzaamheid
Angsten Niet in Starclan terechtkomen, niet haar dromen na kunnen leven

TRIVIA

  • De kitten zal zeer veel interesse tonen naar alles dat fleurige kleuren heeft. Felle kleuren geven haar altijd een goed gevoel dus een normaal net nest zal de kleine kattin nooit hebben. Zolang er maar een paar mooie bloemetjes in gestoken worden is zijzelf gelukkig. Ze zoekt het geluk dan ook wel eens buiten zichzelf.
  • Haar droom is om fulltime Queen te worden zelfs als ze geen moeder kan worden.
  • Ze leeft nogal met haar kop in de wolken en vergeet hierdoor soms de realiteit
  • Ze is moeilijk boos te krijgen, maar tegelijkertijd ook best koppig.
  • Haar houding is vaak zacht en lief, maar haar ogen kunnen de felheid tonen die komt met een sterk karakter.
  • Doordat ze een sterke neus heeft, houdt ze niet altijd van alle geuren en soms daardoor ook niet van elk soort prooi.


De kitten is best een excentriek geval, ze valt op tussen de menigte door haar houding, manier van doen en karakter. Het is soms bijna alsof ze een ietwat oudere ziel in haar lichaam heeft zitten die zeer gepassioneerd is over het leven. Haar uitstraling is zacht maar straalt ook een soort kracht uit die niet makkelijk te omschrijven is. Ze is apart, maar tegelijkertijd past ze ook zeer makkelijk in verschillende groeperingen. Ze is best behulpzaam ingericht, ze wilt graag iets voor anderen betekenen en het is dan ook niet moeilijk om haar aan te zetten tot nieuwe acties. Ze staat er om bekend altijd voor haar vrienden klaar te staan, zeker als ze wat ouder is en dus wat meer begrip kan tonen voor situaties. Warm is ze zeer zeker ook, net zoals een zomerbriesje en zoet zoals de honing, een zeer lief klein katje dus. Zorgeloos lijkt ze het grootste deel van haar leven ook te zijn, ze is te druk met het leven in het moment om zich zorgen te maken om morgen ook al zullen ervaringen dit wellicht ooit wel wat kunnen veranderen. Dit laat ik natuurlijk over aan de RPG.

De kitten is dromerig en lijkt vaak in haar gedachten weg te zakken en het leven als een sprookje te zien. Dit maakt haar over het algemeen ook een zeer positief ingestelde kitten en een beetje blijmoedig. Het is zeer ongewoon haar niet vrolijk en opgewekt te zien. Ze is over het algemeen eerlijk al zou ze best een wit leugentje hier en daar kunnen gebruiken voor zichzelf of anderen als het nodig is. De kitten is verdraagzaam naar andere katten en moeilijk boos te krijgen. Ze is zeer zeker niet verdedigend naar zichzelf, maar wel naar anderen toe die ze lief heeft.

Ergens bezit ze ook wel een terughoudend karakter, zo deelt ze niet altijd even graag details van haar eigen leven en stelt prioriteiten op het behouden van haar privacy. Niet iedereen hoeft elke gedachte te weten. Dit maakt haar dan ook wel mogelijk een trouwe Riverclanner. De kitten kan haar momenten hebben waarop ze melancholiek is, dit komt voornamelijk door het feit dat ze soms niet voldoende aan zichzelf denkt en zichzelf dus te veel geeft. Ook heeft de kitten nerveuze trekjes als ze een situatie of kat niet goed kan lezen of als ze niet zeker weet dat ze de juiste kat is om een actie uit te voeren. Daarnaast wordt ze nerveus van het trainen in het vechten op latere leeftijd waardoor ze eerder een wens krijgt om voltijd Queen te zijn. Zelfs zonder haar eigen kittens.


MOTIVATIE

De laatste tijd heb ik zeer veel nieuwe mogelijkheden in mijn hoofd rondspoken. Allemaal karakters die ik vanaf een jonge leeftijd op kan bouwen en waar ik naar mijn idee zeer actief mee kan worden. Ik mag de laatste tijd dan best druk zijn met van alles en nog wat, maar ik begin toch echt een goede inspiratiebron te krijgen voor nieuwe karakters, nieuwe interessante ontdekkingen in het schrijven. Zo ook voor deze jonge kitten, ik probeer in elk karakter iets toe te voegen dat hem of haar bijzonder maakt. In het geval van deze kitten zal het innerlijk zijn, het karakter en niet zozeer haar uiterlijk. In bijvoorbeeld Palekit had ik het moeite met praten en hoewel een handicap zeer leuk kan zijn te spelen wil ik deze kattin zeer gezond maken en ervoor zorgen dat ze een pad kan bewandelen die elke Warrior in de maak wilt bewandelen. Dat gezegd hebbende zal haar toekomst nooit geheel rooskleurig zijn want het is te leuk om af en toe een nieuw plot te droppen. Ik heb heel veel zin om deze kleine dame te bespelen en hoop dat ik de kans krijg maar heb al fantastische andere aanmeldingen gezien dus zeer veel succes met kiezen.

Liefs,
Butter
[KS] A seed sprouted in a little flower Flutte20


Laatst aangepast door Flutterpaw' op vr 2 okt 2020 - 17:13; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 18:49

Dankjewel voor alle aanmeldingen al ;w; <333


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 17:10

Kleine update! Blueflower zal niet 3, maar 4 kittens krijgen! Beertje en ik vonden Ema's idee met Kiwikit zo leuk dat we haar gevraagd hebben om gewoon al erbij te komen. Het leek mij en Beertje een beetje oneerlijk als we Ema nog een aanmelding lieten plaatsen, terwijl we zelf al zo enorm enthousiast waren over Kiwikit.

Dus, nu is er nog steeds plek voor 2 kittens! <3 Alleen zal het nestje uitgebreid worden met +1 Wink


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiwifruit
Member
[KS] A seed sprouted in a little flower TDseWN4
Lord Kiwi
135
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 11 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwifruit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 19:39

Hier is jullie zusje btw OwO!


[KS] A seed sprouted in a little flower Ckiwis10
Keep calm...
And eat kiwi fruits!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormpaw"
Member
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 14:46

 
Sesameseed
 
Appleseed x Blueflower . Kitten . Riverclan . Unborn
  • Tabby
  • Shorthair
  • Heterochromia
  • Blue/Green
General

Sesamekit is een klein gebouwde cyperse she-cat. Ze lijkt qua bouw heel erg op d'r moeder, maar met de gestreepte vacht van haar vader. Bedekt over haar vacht heeft ze lichtere spikkels zitten, die lijken op kleine zaadjes. Dit helpt bij haar warriorname Sesameseed. Ze heeft een oudere zus genaamd Cottonpaw en twee (inmiddels bekende) littermates genaamd Mizzlekit en Kiwikit. Wat meteen aan haar opvalt is dat, zodra het kittenblauw uit haar ogen verdwijnt, ze twee verschillende ogen heeft. Één net zo appelgroen als haar vader en één hemelsblauw zoals haar moeder. Sesamekit heeft de gladde vacht van een echte Riverclanner, die altijd mooi glimt door het vettige laagje dat erover heen ligt. Ze heeft een slank lichaam, waardoor het lijkt alsof ze als een otter door het water heen glijdt.  

 
Appearance & Personality

Sesamekit lijkt als twee druppels water op haar vader, Appleseed. De strepen op haar vacht zijn nét niet op dezelfde plek, maar je kan goed zien wie haar ouders zijn. Ze heeft de bouw van Blueflower en zal later ongeveer even groot worden, wat gemiddeld iets kleiner is dan een normale Riverclanner. Haar levendige ogen hebben een appelgroene en hemelsblauwe kleur, en er ligt bijna altijd een vriendelijk en levenslustige blik in. Haar lichaam is slank en gestroomlijnd, perfect voor een Riverclanner. Op haar vacht ligt een vettig laagje, waardoor deze altijd prachtig glanst in het zonlicht. Hierdoor voelt ze zich extra goed thuis in het water en zal later een meesterlijke visser worden.
Sesamekit zal een speelse kit zijn, die om alles kan lachen. Ze is vrolijk en met overvloedige levenslust. Ze houd van stoeien, kattenkwaad uit halen en staat te popelen om apprentice te worden zodat ze eindelijk kan leren vissen. Ze is trots op haar moeder, die de rang van Deputy heeft, maar houd net zoveel van haar littermates als d'r oudere zus en vader. Als ze problemen heeft gaat ze altijd eerst naar haar ouders toe, voordat ze er met iemand anders over spreekt. Als apprentice kijkt ze het meeste uit naar de vis en zwemlessen, maar is zeker niet vies van de vecht en jachttrainingen. Door haar slanke lichaam zal haar vechtstijl snel en defensief zijn. Ze schiet overal onderdoor of langs, voordat ze een rake klap kan uitdelen zodra ze een opening ziet. Als warrior zal ze trots en vrolijk zijn. Er zal altijd iets van haar kitse levenslust in blijven zitten en ze houd nog steeds van kattenkwaad uithalen. Ze zal niet goed weten wat ze van de andere clans moet denken, aangezien ze zich aan de Warrior Code wilt houden, maar ook graag contact wilt maken met andere katten buiten Riverclan.

 
Motivation

Jaa, speciaal voor jullie schrijf ik een motivatie uit, want normaliter haat ik deze dingen. First of all, Appleseed en Blueflower gaven me zoveel nostalgische feelings naar Cinder en Lost, dat ik zolang heb lopen twijfelen over een kitten. Ik vond 't zo jammer dat het vorige nestje maar uit één kit bestond, maar ik snap de redenering erachter. Dus ik kon niet wachten totdat er een nieuw nestje kwam. Ik heb nog even getwijfeld omdat ik nu één warrior, één bijna apprentice en een kersverse kitten in RC heb zitten. Maar RC best clan en ik moest en zou een kitten van dit nestje spelen <3 Sesameseed gaat een schat van een kat worden en ik kan niet wachten om d'r te mogen spelen, als ik deze kans krijg C:

 ♥ . storm.watcher .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 17:14

Mijn aanmelding is af<3


[KS] A seed sprouted in a little flower Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[KS] A seed sprouted in a little flower 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 18:51

I'm watching as the flames get higher


In General
So maybe I should be some kind of laundry line
Hang their things on me, and I will swing them dry


Name: Azureskies
Reason:
Azure- Haar mistige, blauwe pels
skies- Haar pels lijkt op een blauwe lucht met wolken

Gender: Poes
Sexuality: Biseksueel

Mental Health: 80%
Physical Health: 50%

Bloodline: 100% Riverclan
Voice: Klik hier

Appearance
You can smile with all those tears in your eyes
Tell me everything is wonderful now

Meteen bij de geboorte heeft Azureskies een mistige, blauwgrijze pels. Hier zal ze naar vernoemd worden. Haar pels heeft een overgang van sneeuwwit bij haar onderzijden, naar blauwgrijs op haar rug. Haar voorhoofd, oren en staart hebben een subtiele overgang naar nog een paar donkerder tinten, wat nog vaag doet denken aan het patroon van haar moeder. De tabby strepen daarentegen, heeft ze van haar vader gekregen. Haar pels is wat dun en lang, waardoor er weinig volume in zit en haar pels zijdezacht aanvoelt. Hierdoor heeft Azureskies het vaak koud en zal ze het prettig vinden om bij andere katten warmte te voelen. Bijkomend nadeel is dat haar pels ook niet zo watervast is als de gemiddelde Riverclanner.

Azureskies is vanaf haar geboorte al erg snel ziek. Als kitten zal ze vaak hoesterig en grieperig zijn. Als er een virusje in het kamp hangt, zal Azureskies het ook hebben. Omdat ze vaak ziek is, zal ze ook erg smal en rank blijven, wat ze al een beetje van haar moeder meegekregen heeft. Wat ze echter mist in kracht, zal ze goedmaken in snelheid.

Personality
Tell them how I am defying gravity
I'm flying high, defying gravity


Azureskies zal niet opgroeien als de meest dappere warrior of als de meest hardwerkende kat. In tegenstelling. Aangezien veel katten voor haar zorgen en bezorgd om haar zijn door haar slechte gezondheid, zal ze heel snel leren dat door een paar keer lief met je oogjes te knipperen, anderen (vooral katers) maar wat graag alles voor je doen. Zeker aangezien Starclan haar niet misdeeld heeft qua uiterlijk, lukt dit haar ook redelijk. Ze is heel mondig en weet met zoete woordjes best wel wat katten om haar vingertje te winden.

Ze is erg gericht op aandacht Ze haalt trots uit dat haar moeder deputy is en zal behoorlijk aan haar ouders hangen. Ze zal best wel een vaders en een moederskindje zijn en zal geen enkel probleem hebben met zich achter ze te verschuilen als ze in de problemen komt. Vergelijk het maar met een klein hondje die ruzie zoekt en zich vervolgens achter de grote hond verschuilt. Ze kan dan ook, ondanks haar manipulatieve gedrag, een best wel grote mond hebben. Ze heeft haar trots en ze zal deze trots ook verdedigen.

Desondanks heeft ze wel een gevoelige kant. Ze baalt van dat ze zoveel ziek is en kan het hier erg moeilijk mee hebben. Het feit dat ze sommige dingen niet kan, kan haar eindeloos frustreren. Ze vindt dat echt verschrikkelijk. Ze kan dan ook zo koppig als een ezel zijn en dingen doorduwen die helemaal niet kunnen.

Motivation
Heart, don't fail me now
Courage, don't desert me


Genoeg mensen hebben mogen meelezen met hoe ik heb lopen strugglen met wel aanmelden, niet aanmelden. Ik ben gek op Blueflower en Appleseed, ik heb het altijd zo'n lief koppeltje gevonden. Ik ben ook gek op de spelers in de familie tot nu toe... Dus dat is echt een perfecte mix voor me. Ik heb dus uiteindelijk toegegeven aan mijn kriebels, ondanks dat ik me ook heb aangemeld voor Crystal x Smoke. Nu is Azure een heel ander karakter, dus ik denk niet dat ik er een clash mee ga hebben. Ik wens jullie veel wijsheid en weet zeker dat het hoe dan ook een heel interessant nestje gaat worden <3

I always liked to play with fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimedo 22 okt 2020 - 10:51

Zondag gaan Beer en ik de kittens kiezen <3


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Appleseed
Member
[KS] A seed sprouted in a little flower 6VpWtAD
Beertje
178
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Failure
Appleseed
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimezo 25 okt 2020 - 21:09

into a flower
A SEED
SPROUTED
Dit gezinnetje breidt zich uit van 3 naar 7. Appleseed en Blueflower kunnen niet nog gelukkiger zijn met deze kitten

[KS] A seed sprouted in a little flower U5gSpuh
Cottonpaw  van Renske is trotse grote zus en de oudste kitten van het koppel.

[KS] A seed sprouted in a little flower K1EwT19
Azurekit  van Babs zal de eerst geborene zijn van het nieuwe nestje.

[KS] A seed sprouted in a little flower PDlqzKw
Mizzlekit van Bunny wordt met open armen verwelkomt als het enige katertje van het nieuwe nestje.

[KS] A seed sprouted in a little flower V3pIFGy
Drizzelkit  van Cynthia komt heel kort op Mizzlekit en is dan eindelijk een kitten met streepjes.

[KS] A seed sprouted in a little flower TDseWN4
Kiwikit van Ema is het laatste zusje dat geboren wordt in dit nieuwe nestje.

Gefeliciteerd

❝ —— Love is of all passions the strongest


[KS] A seed sprouted in a little flower YlY5zoT
art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snakepaw,
Member
[KS] A seed sprouted in a little flower DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimezo 25 okt 2020 - 21:14

Gefeliciteerd aan de gekozenen <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A seed sprouted in a little flower Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitimema 26 okt 2020 - 9:01

Gefeliciteerd iedereen die gekozen is!


[KS] A seed sprouted in a little flower Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A seed sprouted in a little flower   [KS] A seed sprouted in a little flower Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] A seed sprouted in a little flower
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: