Ceremonie 01-10-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-10-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-10-'20 DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-10-'20   Ceremonie 01-10-'20 Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 1:10

Er waren wat dingen verandert sinds de gathering, dat was een ding dat duidelijk was, maar het was iets dat simpelweg nodig was. Ze hadden misschien nog even door kunnen gaan zonder een fatsoenlijke medicine cat, maar eenmaal het leafbare werd zou het toch lastiger gaan worden. Het was dan ook zeker iets dat hij vandaag zou gaan mededelen aan de hele clan, alleen eerst zou er een ceremonie gehouden moeten worden.
"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie." Riep hij de bekende woorden uit na op de rots geklommen te zijn. Het zou qua ceremonie niet veel zijn, maar toch had hij ook wat belangrijke mededelingen te doen erna, maar voor nu eerst de nieuwe warrior. Ook al was hij er nog steeds niet zeker van dat hij haar kon vertrouwen, hij kon het moeilijk veel langer uit gaan stellen. "Laten we beginnen met een apprentice die er klaar voor is om een warrior te worden. Moonpaw kom maar naar voren." Haar antwoord op zijn volgende woorden zou belangrijk zijn, dan had ze iets beloofd waar ze niet op terug kon gaan. "Beloof je de warrior code te eren, loyaal te zijn en je clan te beschermen, ook al kost dit je je leven?" Hij had het loyaal deel er misschien aan toegevoegd sinds hij leader was, maar het was iets dat hij nodig had en ook niet zou veranderen. "Dan bij de krachten van starclan geef ik je je warriornaam. Moonpaw, vanaf nu zal jij bekend staan als Moonflow." Hij knikte niet, hield alleen haar blik kort vast voor hij deze liet gaan naar een kitten die apprentice ging worden.
"Dan is er nog een kitten die klaar is om een apprentice te worden." Hij hield zijn blik gericht op Ashkit. "Ashkit, je hebt de leeftijd van zes manen bereikt en bent daarmee klaar om een apprentice te worden. Ashkit, vanaf nu zal jij bekend staan als Ashpaw en ik zal zelf je mentor zijn." Kort ging hij naar beneden om zijn nieuwe apprentice te begroeten voor hij terug ging, want er waren nog wat dingen te doen. "Dan zijn er nog twee apprentices die nieuwe mentoren nodig hebben. Dragonpaw en Eaglepaw kom maar naar voren." Hij wachtte tot de twee apprentices naar voren waren gelopen voor hij verder ging. "Dragonpaw vanaf nu zal Thunderbird jouw mentor zijn en Eaglepaw vanaf nu zal jouw mentor Manewolf zijn." Hij liet de koppels elkaar begroeten en wachtte af tot hij weer zou kunnen spreken.
"Dan zijn er nog een paar dingen die ik wil mededelen." Een zou mogelijk weer commentaar opleveren, maar het was niet anders. Eerst zou hij spreken over wat de hele clan al wel gemerkt moest hebben. "Zoals jullie al wel gemerkt hebben sinds de gathering hebben we twee bezoekers. Routnose en Waterpaw zijn hier gekomen om Newtpaw en Pepperpaw op te leiden. Dit is besloten nadat een teken van Starclan dit duidelijk gemaakt heeft." Hij hoefde niet het hele verhaal te vertellen, degene die mee waren wisten het en konden het desnoods doorvertellen. "Dan is er nog een laatste ding dat gedaan moet worden. Coldheart is al voor een maan verdwenen van de clan en er zijn geen aanwijzingen gevonden dat dit niet vrijwillig gegaan is. Daarom zal dit vanaf nu als verraad gezien worden en is Coldheart bij deze verbannen van Shadowclan." Wat moest de clan wel niet denken nu hij nog een kat moest verbannen? "Mocht je hem of een van de andere verbannen katten tegenkomen op ons territorium, zorg er dan voor dat het duidelijk is dat ze hier niet meer welkom zijn." Want dat waren ze niet, zo simpel was het. Daarvoor hoefde hij niet iemand te vermoorden om er zeker van te zijn dat ze weg zouden blijven. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." Hij sprong van de rots af en wachtte af wat voor een reacties er zouden komen vanuit de clan. Tegelijkertijd wachtte hij tot zijn nieuwe apprentice mogelijk naar hem toe kwam om dingent te bespreken voor de eerste training.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-10-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-10-'20 EevdI7T
Quinty
11
Actief
"Hey Adora~"

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thunderbird
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-10-'20   Ceremonie 01-10-'20 Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 15:40

Ze stak haar gestreepte kop uit de den op het moment dat ze Acorn hoorde spreken. Zachtjes snoof de kattin, voordat ze zich uitrekte en haar borst een ferme lik gaf. Wat zou er nu weer gezegd worden. Natuurlijk was het maar een gewone ceremonie, Settleddust leefde nog, dus er was geen enkele mogelijkheid dat er een nieuwe deputy gekozen zou worden, jammer genoeg. Ze snoof zachtjes, waarna ze in de richting van de rest van de groep liep en erbij ging zitten. Het liefst had ze gewoon voor de neus van Acornstar gaan zitten, zodat hij kon zien dat er veel meer potentieel in haar zat dan in die liegende vlooienbaal van een Settled. Er werd een apprentice warrior, er werd een kitten apprentice en kreeg Acornstar als mentor. Thunderbird geeuwde en likte haar poot, Starclan wat was dit saai. Ze wilde net gaan liggen en misschien een klein dutje doen, toen ze opeens haar naam hoorde. Ze kreeg een apprentice aangewezen, Dragonpaw. Haar tweegekleurde ogen gleden naar de rookkleurige kater. Het was een offspring van Acefray, dat watje dat achter zijn wijfie aan vertrokken was en daarna de ballen had gelaten. Ze vroeg zich af wat ze van hem moest denken. Rustig liep ze naar hem toe en tikte haar neus tegen die van hem. "Laten we zodadelijk eens een goed babbeltje houden," sprak ze rustig, terwijl ze de rest van de ceremonie aan zich voorbij liet gaan.


She been purring like a kitten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Ceremonie 01-10-'20 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-10-'20   Ceremonie 01-10-'20 Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 18:18

Ze had net een prooi op de stapel verse hoop gelegd toen een beweging haar aandacht trok. Acornstar sprong op de hoge rots en riep de clan bij elkaar. Hopend dat ze toch nog iets mee zou krijgen schuifelde Moonpaw naar de rest van de clan en voelde haar lip nog lichtjes trekken waar de snorharen door de strik eruit getrokken waren. Het bloed was gestold en deed verder geen echte pijn meer, maar toch was er een vervelend gevoel dat haar irriteerde. Het jeukte en het liefste krabbelde ze net zo lang tot het ophield. Maar dan zouden de wondjes misschien weer gaan bloeden. Ze ging in stilte naast haar nest genootjes zitten en luisterde naar de woorden van haar vader. Er was een leerling die het tot krijger geschopt had, maar wie? Zij was de oudste leerling tot nu toe, maar toen haar naam viel stapte Moon verrast naar voren. Had ze haar naam nu al verdient? Op de open plek tussen de clan en de rots in was het best nog wel spannend, maar ze probeerde toch haar vader en leider aan te kijken en naar zijn woorden te luisteren. Het leek eerder een droom dan waarheid. Ze wilde in de clan blijven en die verdedigen zo goed als ze kon. De ceremoniële woorden werden uit gesproken waardoor ze weer bij zinnen kwam. 'Ja, tot mijn laatste adem!' miauwde ze. Haar woorden luider dan ze bedoeld had, maar er klonk een wil in door die haar clangenoten en hun leider vertelde dat ze nooit maar dan ook nooit meer weg zou vluchten. Dat was niet meer dan de actie van een bang kitten geweest en ze was veelste oud om nog zo bang als een kitten te moeten zijn! Moonpaw's ogen gloeide net zo vastberaden als haar stem geklonken had. Zelfs haar houding straalde trots uit dat ze haar krijgsnaam had mogen ontvangen. Die kans ging ze... Nee die zou ze nooit willen verspelen. Starclan had haar nog een kans geboden die ze het liefst met alle 4 haar poten zou willen aanpakken. Hoewel ze haar Acornstar niet zag knikken nog naar beneden zag komen om de begroeting zoals er bij de andere nieuwe krijgers te verwelkomen niet deed begreep Moonflow dat hij nog niet geheel zeker was of hij haar zou kunnen vertrouwen. Maar dat moest weer terug komen en vertrouwen herwinnen ging tijd kosten, veel tijd. Al hing dat af per kat af natuurlijk. Toen ze zich naast haar broer en beste vriendin neer zetelde kwam er nog een kitten die leerling mocht worden. Hij werd de leerling van hun vader en daarna kwamen nog 2 leerlingen die een nieuwe mentor kregen. Thunderbird en Manewolf. Ze stoten haar vriendin even aan en grijnsde breed. Daarna was de ceremonie bijna af en luisterde naar de eind woorden. Ja ze had Routnose en Waterpaw wel eens gezien in haar tripje naar het medicijn hol, maar had gedacht dat ze maar even op bezoek waren gekomen? Nou ja zolang ze Newt en Pepperpaw maar alles aanleerde wat ze moesten weten dan was het toch niets mis mee. Een paar felicitaties kwamen en Moon nam ze blij in ontvangst. Zelfs Mane moest haar even plagen. Tja vanavond was haar eerste krijgers taak het kamp te bewaken helemaal in haar eentje.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manewolf
Member
Ceremonie 01-10-'20 8yIgHTz
Beertje ☽
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Manewolf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-10-'20   Ceremonie 01-10-'20 Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 18:28

Daar lag ze dan lekker even lui te wezen na terug te zijn gekomen van een grens patrol. Het waterige zonnetje scheen warm op deze plek waar ze met half gesloten ogen lag. De woorden van hun leider Acornstar lieten haar op kijken en ze volgde de rest van de clan. Moonpaw mocht eindelijk een krijger worden en haar naam werd Moonflow. Manewolf scandeerde net als de rest van de clan die mee riep haar nieuwe naam en knikte met een bemoedigende knik toen haar beste vriendin eindelijk naast haar en haar broer kwam zitten. Ze luisterde naar de rest van de ceremonie samen en haar ogen werden even groot, maar Moon duwde tegen haar aan en Manewolf stapte naar voren om haar neusje tegen die van de tortie shell kater aan te drukken. Haar eerste leerling. Ze was zo overdonderd dat ze even niets wist uit te brengen dan hem met een zachte vriendelijke glimlach aan te kijken. Daarna ging ze weer zitten en knikte zacht. Ja ze had beide wel gezien, maar er verder geen aandacht aan geschonken. Toen de ceremonie voorbij was keek ze naar Moonflow. 'Zo je eerste nacht alleen in het kamp. Veel succes.' grapte Mane plagend en ze grinnikte zachtjes nadat ze Moon met een glimlach verliet om andere katten erbij te laten om haar te feliciteren.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashpaw*
Member
Ceremonie 01-10-'20 DPKsfdL
Hannah
4
Actief
I think God is going to have to kill me twice

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-10-'20   Ceremonie 01-10-'20 Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 23:39


"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie."

Het was de enige dag waar Ashkit naar opgekeken had. Al was hij zelf al bijna de tel daarvan kwijtgeraakt. Hij wist alleen maar dat het ergens deze maan zou zijn. En nu was het eindelijk zover. Hij stond op van zijn plek naast de nursery en liep langzaamaan naar de rots toe. Zijn ijsblauwe ogen keken op naar Acornstar. Zijn blik zat vol met allerlei emoties. Maar trots en enthousiasme waren een groot deel daarvan. Hij kon eindelijk trainen en een warrior worden. ShadowClan beschermen en zich toch ergens nuttig voor maken.

Als eerst werd Moonpaw tot warrior benoemd. En Ashkit keek de kattin aan met een strakke blik. Lichtelijk jaloers dat ze al van haar rang kon genieten en ook lichtelijk geërgerd omdat hij behoorlijk ongeduldig was. Hij wou zijn nieuwe naam ontvangen en zich bij zijn mentor voegen. De katten rond hem heen begonnen de naam Moonflow te roepen. Voor kort was het iets te luid voor hem, en moest hij zijn best doen om niet zomaar weg te lopen. Hij had geen zin in dit gedoe, hij hield van zijn Clan. Maar zo kon hij niet-
"Dan is er nog een kitten die klaar is om een apprentice te worden." Hij draaide zijn kop richting de stem van Acornstar. Waardoor hij oogcontact met de leider maakte. Ashkit voelde zch gelijk wat meer bekeken. Maar hij hield het toch vol. Ergens voelde hij toch de leegte van zijn nestgenoten naast hem. Alsof het er drie kittens hoorde te zijn in plaats van een. En zijn moeder had juist achter hem moeten staan. Om hem een duwtje te geven. Maar de kater deed dat alleen. Hij deed zelf een stap naar voren.
"Ashkit, je hebt de leeftijd van zes manen bereikt en bent daarmee klaar om een apprentice te worden. Ashkit, vanaf nu zal jij bekend staan als Ashpaw en ik zal zelf je mentor zijn." Hij knipperde voor kort tot het uiteindelijk tot hem binnen kwam. Acornstar hemzelf had de training van de kater op zich genomen. De leider die Cobra, de BloodClanleader, had weten te doden. Een betere mentor kon er niet zijn.

Ashpaw deed nogmaals een paar stappen naar voren om zijn mentor te begroetten met zijn neus. Toen pas draaide hij zich om om zich weer bij de menigte te voegen. Een smalle grijns op zijn blik. Hij wou niet al te veel emotie tonen. Maar dit was oprecht een goede dag aan het worden. De rest van de apprentices werden benoemd. Hij lette ook niet echt meer op, totdat twee onbekende namen benoemd werden. Routnose en Waterpaw. Zijn blauwe blik was gericht op de twee buitenclanners. Hm. Ze leken ook niet te kwaadaardig. Dus hij zou ook niet al te vijandig zijn. Misschien zelfs langs komen. Af en toe. Ze deden het immers voor ShadowClan.

Voor hij het wist was de ceremonie afgelopen. En Ashpaw was al richting Acornstar gelopen. Nog steeds aan het uitrekenen in zijn kop hoe de leider was qua personaliteit. Hoe hij hem kon benaderen en zo indruk op hem kon maken. "Hallo, Acornstar." Begroette hij de kater in een nette toon. "Het is een eer om uw apprentice te zijn. Ik zal u ook niet teleurstellen." Begon hij met een klein glimlachje. Maar het kostte echt zijn alles om niet op en neer te springen. "Ik sta voor alles klaar." Dit was de start van een nieuw tijdperk.

+ tag; Acornstar


It feels like as if somebody was gripping my throat
Ceremonie 01-10-'20 1pTtOWh
And squeezing and
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-10-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: