[Event] To Death's Heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] To Death's Heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Crystalstar
Clanleader
[Event] To Death's Heart August10
Bo3
686
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimedo 1 okt 2020 - 22:51


"laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen vis te vangen zich verzamelen. Haar stem was weer zo hard en dragend als altijd. Verbaasde kreten kwamen uit de dens, en ze wist dat er onrust heerste: Een nachtelijke bijeenroeping was nooit voor goed nieuws. Toen de open plek  gevuld was met zo'n beetje elk lid van Riverclan dat er was begon Crystalshell te spreken: "Ik ben zojuist bezocht door Butterstar. Riverclan, wij hebben onze leider verloren: Pantherstar is dood." Nu ze weer aan het woord was, was het makkelijker om door te gaan, om het karwei zo snel mogelijk te voltooien. "Ik ben nu de leader van deze clan, en moet nog voordat de maan haar hoogste punt bereikt een deputy benoemen. Gelukkig heeft Butterstar mij ook verteld wie zij gekozen heeft: Blueflower zal vanaf dit moment deputy zijn van Riverclan." Het was niet de eervolle benoeming die ze de kattin gegund had, maar er moest nu snel gehandeld worden. "Waar Pantherstar zich bevindt is niet bekend, maar hij moet gevonden worden: Iedere warrior mee wilt zoeken is tot morgen om sunhigh vrij van elke andere plicht." Wat had ze graag zelf meegezocht... Maar dat was onmogelijk: Zij had een andere taak. "Ik zal direct afreizen naar Highstones, en Dreamdust meenemen om mij te vergezellen." Die keuze was niet willekeurig: Eén van Pantherstar's dochters, toch nog een manier om de overleden kater te eren. "Tot ik terug ben staat de clan onder leiding van Blueflower, zo nodig met hulp van Icecream en Smokegaze." Ze keek haar deputy strak aan: Zij werd direct aan een vuurproef onderworpen. Zonder te blijven hangen sprong Crystalshell van de verhoging naar beneden, riep Dreamdust bij zich en verliet het kamp. Er mocht geen moment verloren gaan.

[Eerst Blueflower, daarna open]  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
[Event] To Death's Heart VcoUtBO3_o
Lianne
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ● 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 0:23THIS WAS ALL A CRUEL ANGEL'S THESIS FROM THE START
b r o u g h t _ t o _ l i f e _ o u t  _ w i n d o w _ n o w _ i t s _ t a k i n g _ f l i g h t

Blueflower’s ogen vlogen open bij het horen van Crystalshell’s stem. Haar toon was meer dan genoeg om de kleine she-cat direct uit haar slaap te halen. Haar clangenoten slaakte verbaasde, ongeruste, of norse kreten, sommige boos dat ze op zo’n laat uur nog werden gewekt. Naast haar kwam Appleseed ook in bewegen. Ze begroef haastig haar neus voor een tel in zijn kraag, zoals ze dat altijd deed als ze zich niet op haar gemak voelde, en hees haar sprietige lijf toen ook uit haar nest. Haar gedachten bleven gefocust op één ding. Was er iets met Pantherstar? De imposante Riverclan-leider had nog wel het meeste geleden de afgelopen manen. Hij was zoveel verloren.. de gedachten alleen al maakte haar ziek. Ze had met hem te doen gehad. Hij was de muur, de frontlinie wat zo vaak tussen de clan en het gevaar had gestaan. Hij was moedig en machtig geweest. Het was ook een afschuw geweest om zo’n sterke kater te moeten zien wegkwijnen in de medicine den, gebroken over de dood van zijn geliefden. Blueflower betrapte zichzelf erop dat ze zich schaamde. Als ze aan Pantherstar dacht kon ze alleen maar in het verleden over hem denken. Alsof hij al weg was. Maar hij zou terugkeren. Sterker dan ooit. Zoals hij dat altijd had gedaan. Hun sterke leider.

De open plek in het kamp zat stampvol tegen de tijd dat iedereen zich bij elkaar had geschaard. Vanuit de openingen in de dens priemde nieuwsgierige ogen van toeschouwers die niet meer op de open plek erbij zouden passen. Blueflower ging op in de menigte met Appleseed aan haar zijde. Ze had nog een blik geworden richting de apprentice den toen ze de open plek was opgestapt, maar ze had Cottonpaw niet kunnen vinden tussen al die bontgekleurde haren. Tenslotte gingen haar blauwe ogen naar de hoge rots, naar Crysalshell. De she-cat die zo volhardend was in het gezicht van ontbering. "Ik ben zojuist bezocht door Butterstar. Riverclan, wij hebben onze leider verloren: Pantherstar is dood.” Blueflower had geen tijd om de woorden te verwerken die Crystalshell zojuist had gesproken. “Ik ben nu de leader van deze clan, en moet nog voordat de maan haar hoogste punt bereikt een deputy benoemen. Gelukkig heeft Butterstar mij ook verteld wie zij gekozen heeft: Blueflower zal vanaf dit moment deputy zijn van Riverclan." De schok die daarna volgde was genadeloos. Het leek alsof Starclan zojuist een plons ijskoud water over haar had laten vallen. Haar ogen werden groot en haar gelaat vertrok zich tot een van afschuw. Ze wist niet waar ze harder om wilde gillen. Pantherstar die dood was, of Crystalshell die zojuist haar zonder pardon tot deputy benoemde. Blueflower moest gaan zitten toen ze haar poten gevaarlijk voelde zwenken. Ze was een queen. Een heuse queen. Een hele, heuse queen. Het besluit was genomen. Het had vastgestaan. Ze had een jaar rondgelopen met juist dát besluit. Een jaar van twijfelen. De knoop doorhakken. Terugkrabbelen. Weer de knoop doorhakken. Ze was zelfs een stukje verloren van haar eigen identiteit in haar zoektocht naar haar purpose. Maar haar benoeming tot queen begon ze zich net weer zichzelf te voelen. Zoals ze had gedaan toen ze Appleseed had leren kennen al die manen geleden.

Terwijl ze een piepkleine: “Wat?” uitstootte keerde alle ogen, die zich voor een tel op Blueflower hadden gericht en als messen door haar heen leken te steken, weer terug naar Crystalshell. Blueflower’s hoofd kon het niet bijhouden. Ze hoorde niet eens meer wat er daarna werd gezegd. Maar wat haar verdoofde status een beetje doorbrak, waren de woorden ‘direct afreizen naar de Highstones’ en ‘staat de clan onder leiding van Blueflower.’

Blueflower kwam in één flits in beweging. Ogen vlammend. Schouders recht en een schreeuw van protest in haar keel. Maar ze zou de kans om die te gelasten nooit krijgen, want één blik van Crystalshell was genoeg om haar kreet in de kiem te smoren. Het was een strakke blik. Geen wrede blik. Doch allesbehalve vriendelijk. Een blik waar ze aan gewend was geraakt wanneer Crystalshell bevelen naar anderen had toegeworpen. Nu die blik op haar gericht was, voelde hij plots heel anders. Het was een blik die zei: nu niet. Letterlijk en figuurlijk zonk Blueflower terug op haar bips. Versuft. Crystalshell had zich een weg door de menigten katten gebaand, en verdween met een luide plons door het riet de rivier in.

SCORCHING PATHOS IF YOU BETRAY YOUR MEMORY
f o l l o w _ t h i s _ d e v i a n t _ d i v i n e  _ p h i l o s o p h y


[Event] To Death's Heart Memer

Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things


[Event] To Death's Heart TOtR47SC_o


Laatst aangepast door Blueflower op vr 2 okt 2020 - 17:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[Event] To Death's Heart BVaqYmVp_o
Julia
699
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 9:20

Hij had al in zijn nest gelegen. Toen de stem van zijn moeder over het kamp klonk. Direct tilde de crèmekleurige kater zijn kop op en trok met zijn oren. Wat was er aan de poot? Hij kwam overeind en liep achter wat andere warriors aan naar buiten. Crystalshell zat boven op de heuvel om de Clan toe te spreken. Rusteloos geroezemoes klonk door het kamp. Ook hij keek afwachtend naar zijn moeder. Even gleed er pijn door zijn blik toen ze begon over Butterstar. Gevolgd door een slik toen ze zei dat Pantherstar dood was. Wacht wat? Hij knipperde even wat verdwaasd met zijn ogen. Ooh StarClan waarom… waar was Coyotespirit? Met zijn ogen zocht hij zijn nichtje, maar hij kon haar zo snel niet vinden. Haar reactie toen Chivysniff was gestorven stond nog vers in zijn geheugen. Daarna werd Blueflower in het diepe gegooid. Hun nieuwe deputy, waardoor er even een glimlachje om zijn lippen verscheen. Ze ging het vast goed doen, daar had hij alle vertrouwen in. Al leek zij dat vertrouwen nog niet zo te hebben toen ze daar zo zat. Crystalshell nam Dreamdust mee en hem werd opgedragen Blueflower te ondersteunen als dat nodig was, samen met Smokegaze. Hij gaf een knikje en stond op, om met een bemoedigend stootje tegen haar schouder, naast Blueflower te gaan zitten. “Gefeliciteerd Blueflower.” Miauwde hij warm. “Zeg maar als ik iets voor je kan doen.” Vervolgde hij. Toch zocht zijn blik weer even naar Coyotespirit, maar hem was opgedragen om Blueflower te ondersteunen. Dus hij kon nu niet naar haar opzoek, dat moest later. Hij hoopte maar dat ze het trok…

Tag: @Blueflower


[Event] To Death's Heart Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart Ezgif_10
fox
129
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowflight
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 12:48


Een bijeenkomst om deze tijd kon onmogelijk goed nieuws zijn. Crowflight ontvouwde zich en kwam overeind uit zijn hoekje in de warrior’s den om net als de rest van de clan de open plek te vullen. Aan de rand bleef hij zitten, staart zorgvuldig om zijn poten geslagen. Zijn vermoeide gele ogen richtte zich op zijn zus die boven op de rots stond en de bijeenroeping had laten klinken. Het was bijna van nature om haar tegenwoordig daar boven te zien staan, als de leider die ze op een dag zou zijn. Dat die dag vandaag was ging tegen al zijn verwachtingen in. Pantherstar… dood? Alle vermoeidheid leek in een klap uit zijn lichaam te verdwenen terwijl Crow’s oren naar voren schoten en zijn ogen verwijderde. Sure, hij was nooit de meest trouwe clankat geweest met zijn voorkeur voor avontuurtjes op zijn tijd, maar hij had net als iedere andere Riverclanner respect gehad voor de imposante kater die aan het hoofd van hun clan had gestaan. 

Het betekende dat Crystalshell de nieuwe leider was, ze zou haar negen levens ontvangen en aan het hoofd van Riverclan staan. Eindelijk zou ze de rol vullen waar ze voor gemaakt leek te zijn. Crow’s felle ogen gleden kort naar zijn poten. Het was bijna alsof hij de verantwoordelijkheid ook op zijn schouders voelde drukken. Vanaf nu kon iedere actie die hij nam haar reputatie aantasten, verpesten zelfs als het echt verkeerd ging. Nog meer verantwoordelijkheid ging uit naar hun nieuwe deputy, Blueflower, de moeder van zijn apprentice. Tijd om het te vieren was er niet, de mededelingen gingen verder. Met nieuwe aandacht luisterde de tabby. Pantherstar zoeken terwijl Crystalshell naar de Highstones zou reizen en Blueflower de tijdelijke leiding zou hebben. Daarmee was de bijeenkomst voorbij en vertrok Cyrstalshell. ”Wees voorzichtig,” mauwde Crowflight haar na, niet zeker of ze de woorden nog opving.

Gele ogen gleden door het kamp en eindigde op hun kersverse deputy. Misschien was dit het moment om wat van die verantwoordelijkheid die hij zo probeerde te ontwijken op zich te nemen. Een moment om goede keuzes te nemen. Met langzame passen sloot hij zich aan bij Icecream en Blueflower. ”Gefelicteerd,” begon hij tegen de deputy. ”Als er iets is waarmee ik kan helpen?” bood hij ook aan.

tag: Blueflower, Icecream


Crowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[Event] To Death's Heart JZv3fBA
✮ Michelle ✮
149
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 12:59

I'm sorry it took me so long to see you
Het was vreemd hoe in een klap je hart kan stoppen. Ze had het geweten, ergens diep vanbinnen. Het moment dat Crystalshell op de leaderden sprong terwijl de maan zo hoog stond. Ze had het geweten in die blik van Panther toen hij het kamp verliet. Ze had het moeten weten, ze had hem moeten tegenhouden. Ze had niet moeten twijfelen, versuft moeten toekijken. ZE had het moeten weten.

Crystalshell loog niet, dat wist ze dondersgoed. Dit was de waarheid en Crystal wou dat zij meeging naar Highstones. Naar the mothermouth en. Ze slikte en knikte zachtjes op de woorden van haar deputy, nu leader.. Haar vader was weg. Hij was haar vader niet in bloed maar hij had haar opgevoed. Hij was haar papa en zo vroeg nadat haar andere papa was overleden was hij nu ook weg... Haar grote oogen schoten naar Icecream, zochten steun in haar mentor voor ze naar Crystalshell toe stapte. Niet zeker of dit iets was wat haar hart nog aan zou kunnen. Maar ze wist ook dat als ze niet met Crystal mee moest ze niet zou stoppen tot ze het lichaam van Pantherstar had gevonden. Niet zou slapen tot ze haar neus in zijn vacht kon drukken. Haar papa.. Haar papa in hart maar niet in bloed.
But I see you nowIn the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart UJEuK74
Loïs
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Celestialpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 13:07

Ze had geen idee hoe ze dit verwerken moest. Wat deed je met dit soort nieuws? Haar ogen stonden groot en haar hart stond stil. Er gebeurde zoveel in haar lichaam, maar er kwam geen waardig response uit haar. Haar vader was dood, weg. Dat betekende dat ze hem nooit meer zou zien. Hij zou haar nooit meer terechtstellen, maar ze zou hem ook nooit meer kunnen knuffelen. Ze had niet gedacht dat hij ooit dood zou gaan. Ergens wilde ze het verhaal niet geloven. Als haar vader dood was, waar was zijn lichaam dan? Maar ze had hem gezien de afgelopen tijd. Ze was niet dom en ondertussen wel oud genoeg om te zien dat het slecht met hem ging. Ze had nooit haar best gedaan om hem te helpen. Had gewacht, totdat hij er zelf bovenop zou komen. En nu had ze spijt. Celestialpaw was normaal zo stoer, zo gebekt. Maar nu huilde ze. Want ze zou haar vader nooit meer zien. En ondanks dat hun band beter had kunnen zijn (immers had ze hem niet ontzettend vaak gesproken, was hij streng en altijd druk geweest), bleef het haar vader. Een verdere reactie bleef voor nu nog uit.


[Event] To Death's Heart Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[Event] To Death's Heart Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 13:08

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw miste niet dat haar vader anders was na de dood van haar grote zus. Haar voorbeeld, waar ze altijd naar op had gekeken, hoe ze ooit had willen zijn. De jonge kattin was gebroken door het gemis van haar eerste vriend die zijn pad in Bloodclan had gevonden, die ze van zich weg had gedrukt omdat ze hem simpelweg niet had kunnen kiezen maar toen het er op neer kwam was Pantherstar haar in zijn pijn vergeten. Hij was niet meer dan een omhulsel geweest van een ziel dat ooit zo sterk was geweest. Haar blauwe ogen gleden naar haar poten toen Crystalshell's stem over het kamp heen galmde en met een vermoeide blik in haar ogen stond ze dan ook op om in de richting van de open plek te stappen. 'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen vis te vangen zich verzamelen.' Ze had zoals de laatste tijd toch niet goed kunnen slapen, waardoor ze wakker was geweest. Haar blauwe ogen gleden naar de sprankelende hemel, was er nog hoop. Zoveel vragen, maar het feit dat ze nu hier zat terwijl iedereen gewekt werd door de stem van de Deputy was geen goed teken. Haar staart sloeg ze onregelmatig heen en weer en haar hart klopte in haar keel. 'Ik ben zojuist bezocht door Butterstar. Riverclan, wij hebben onze leider verloren: Pantherstar is dood.' Nee, nee dit kon niet. Haar papa kon niet dood zijn, hij kon niet weg. Nee! Haar blauwe ogen gleden naar Crystalshell terwijl de kattin doodstil bleef zitten. Haar papa, haar grote sterke papa. Ze kneep haar ogen tot spleetjes, het kon niet waar zijn. Nee, waar was hij heen gegaan. Lag hij nog in de den? Durfde ze hem te zien. 'Ik ben nu de leader van deze clan, en moet nog voordat de maan haar hoogste punt bereikt een deputy benoemen. Gelukkig heeft Butterstar mij ook verteld wie zij gekozen heeft: Blueflower zal vanaf dit moment deputy zijn van Riverclan.' De jonge Apprentice stond op terwijl haar blauwe ogen met een onbekend vuur vlamden. 'NEE!' Riep ze over het kamp met een trillend stemmetje. Niet papa, niet haar grote, sterke vader. Al was hij de laatste tijd niet meer groot en sterk geweest. Tranen drupten over haar bolle wangen heen. 'Waar Pantherstar zich bevindt is niet bekend, maar hij moet gevonden worden: Iedere warrior mee wilt zoeken is tot morgen om sunhigh vrij van elke andere plicht.' Waarom had haar papa haar niks gezegd, geen afscheid genomen van haar en mama en haar broers en zussen. 'Ik zal direct afreizen naar Highstones, en Dreamdust meenemen om mij te vergezellen.' Haar grote ogen gleden naar de calico toe. 'Tot ik terug ben staat de clan onder leiding van Blueflower, zo nodig met hulp van Icecream en Smokegaze.' Haar blauwe ogen gleden naar de nieuwe Deputy voordat ze haar nagels in de grond sloeg en in paniek zich omdraaide. 'Papa mag niet dood zijn!' Haar stem klonk klein maar fel, ze moest haar papa terug. Ze wilde niet alleen zijn met haar mama en nestgenoten en oudere zus Rookpaw. Ze hadden papa nog nodig. Haar lip trok ze op zodat haar tanden zichtbaar werden. Ze wist niet wat ze ging doen. Snikkend liet ze zich uiteindelijk in elkaar vallen, onder de sterren. Onder de hemel.
words: 555 | tag: open


[Event] To Death's Heart Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart Tumblr_p0ebjfdmLQ1u7gnm9o1_400
Renske
69
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nine moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cottonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 17:48


De sterren stonden hoog aan de hemel toen ze werd wakker gemaakt. Direct was er geroezemoes in de apprentice den. Een clanmeeting, nu? Opgewonden krabbelde ze dan ook uit haar nest, haar pluizige vacht stond alle kanten op, maar ze was te nieuwsgierig om maar te wachten. Ze haastte zich uit de den, de andere katten volgend naar de open vlakte. Het was Crystalshell die een bijeenkomst had geroepen, wat ze wel vaker deed de laatste tijd. Ze kende de deputy niet echt goed, ze was streng en straalde gezag uit, iemand waar je dus bij uit de buurt moest blijven. Ze had echt geen zin om op haar kop te krijgen voor iets wat ze deed. Wat ja, zulke figuren zochten altijd wel iets op wat je verkeerd deed. Cottonpaw wurmde zich tussen een paar katten door om beter te kunnen zien wat er gebeurde, waarna ze haar zwart gepoetste neusje de lucht in stak en twee stralende, blauwe oogjes omhoog keken naar het silhouet van de grijze poes in het maanlicht.

Maar de mededeling die kwam was alles behalve verwacht voor de apprentice. Pantherstar... dood? Wacht, hoe? Hij was toch niet zo lang leider, hoe kon hij nu al dood zijn? Leiders hadden toch negen levens? Of was dat allemaal een mythe, een verhaaltje op kittens lekker te maken. Was de leider net zo sterfelijk als de rest van hun? Zo simpel de opmerking was, hoe makkelijk het vergif van twijfel in haar brein was gekomen. Maar de volgende mededeling was anders, héél anders. Blueflower, háár moeder, werd deputy. Haar moeder was uitgekozen. Een grote grijns kwam op haar snoetje. Haar mama werd de baas! Hihi, wat gaaf. Haar staart kwam wat omhoog, maar iemand schreeuwde hard nee. Nee? Pardon? Haar oren draaiden naar achter en ze schoot een kwade blik naar waar het geluid vandaan kwam. Wie durfde aan haar moeder te twijfelen?! Maar het was Honorpaw die het gezegd had, en niet veel verderop zag ze haar vriendinnetje Celestialpaw huilen. Hun vader was dood... Haar boze uitdrukking werd vervangen met een blik vol medelijden, maar ook een beetje ongemak. Ze wilde zo graag blij zijn voor haar moeder. Maar hoe kon ze feestvieren als zoveel katten verdrietig waren? Moest zij ook verdrietig zijn? Eigenlijk was ze dat niet, namelijk... Ze bleef enkele seconden weifelend op haar pootjes staan, maar uiteindelijk koos ze ervoor dat ze liever blij was dan verdrietig. Dat ze liever juichte dan naar de grond keek. ‘Blueflower! Blueflower!’ schreeuwde ze dan ook door de kille lucht, waarna ze op een verende pas richting haar moeder liep. Ze leek nogal overdonderd, maar Cottonpaw gaf snorrend een kopje langs haar kin. ‘Oh mama, je bent deputy! Wat ontzettend gaaf,’ miauwde ze met twinkelende oogjes. Op haar snoetje stond een brede lach. Iedereen was zo bedompt, er mocht toch iemand gelukkig zijn voor haar moeder? Want het was ergens, ondanks alles, goed nieuws! Toch?


[Event] To Death's Heart Dbp9xz4-bd1f7965-d061-403b-bd17-e01ee2b711a9
she is not fragile like a flower
she is fragile like a bomb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart VcoUtBO3_o
Lianne
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ● 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 18:34


YOU'RE UNAWARE THOUGH
n o w _ t o _ w h a t _ f a t e _ w i l l _ s o w

De opeenvolgende plons die had gevolgd zodra Dreamdust achter Crystalshell was aan gedoken seinde het startschot in. Er was geen tijd voor felicitaties. Om de huidige situatie te verwerken. Ze moest nu handelen. Op dit moment. Butterstar had haar gekozen. Zij? De kleine crémekleurige huismuis die nooit haar best had gedaan om op te vallen tussen haar clanmates. Wat kon Starclan in haar zien dat zij had gemist? Haar helderblauwe ogen ontmoette die van Icecream die met een vriendelijke blik op haar was afgestapt en direct zijn hulp aanbood. “Um-” Blanco. Niets. Haar hoofd was een lege schil zonder zinnige inhoud. De waarheid begon haar in te halen. Pantherstar is dood. Ik ben deputy. Crystalshell gaat zijn lichaam zoeken. Oh, wat zou ze graag in tranen zijn uitgebarst en haar kop hebben begraven in Appleseed’s kraag. Ze kon niet eens rouwen om haar gestorven leider. Niet nu ze Honorpaw’s hartverscheurende kreet van verdriet hoorde,  Icecream en Crowflight naar haar toe waren gekomen op zoek naar leiderschap, Celestialpaw stilletjes huilde en Cottonpaw naar haar toe kwam. Cottonpaw!

Bij de aanblik van haar dochter kwam Blueflower weer langzaam tot leven te komen. Haar dochter. Haar liefste dochter. Het enige wezentje die haar kracht gaf dit moment. Cottonpaw’s blijde verschijning weerkaatste sterk tegen het onrust en verdriet dat om hen heen hing. “Cottonpaw!” Snorde ze schor terwijl ze vlug haar kin harder naar beneden duwde toen Cottonpaw erlangs streek. “Er is nu geen tijd voor felicitaties..” Haar stem klonk zo zwak dat het meelijwekkend was. Ze haalde diep adem en probeerde haarzelf bijeen te rapen. “We.. moeten de clan op de been houden tot Crystalshell terug is,” Nu sprak ze tegen allen die om haar heen stonden. “Ontferm je over elkaar. Geen kat hoort alleen te zijn in tijden van verdriet zoals dit..” Haar ogen begonnen te prikken. Nee. Niet nu. Later. Haar ogen brandde, maar ze weigerde een traan te laten. Vastberaden beet ze op haar lip. Als Crystalshell terugkeerde kon ze haar vertellen dat dit niet kon. Ze wou geen deputy worden. Dat ging ze ook niet worden. Alles behalve dat. Ze moest nu zien te overleven tot de zon opkwam en ze terug zou keren. “Crowflight, wil je alsjeblieft naar Honorpaw en Celestialpaw toegaan? Iemand moet ze opvangen..” Ze slikte moeizaam terwijl ze haar blik op Crowflight liet rusten. “We moeten.. we moeten een service houden voor Pantherstar,” kwam er daarna over haar lippen. Haar stem kreeg genoeg kracht om hoorbaar te worden voor de katten om haar heen. “We kunnen nog niets voor hem doen tot zijn lichaam bij ons is teruggekeerd. Als iemand behoefte heeft hieraan.. s-stel ik voor dat we een stille wake voor hem doen. Hier. In het kamp. Onder de sterren waar hij ons kan zien..” Blueflower haar stem begon te hakkelen, haar oren draaide achteruit. Maar ze stond nog. Op haar vier poten. En ze huilde niet. De woorden van Crystalshell leken ver weg nu.

"Er was altijd iets belangrijkers om voor te zorgen, dat hielp in het verwerken. Eerst Fireside en Icecream.. Daarna de clan. Als anderen hulp nodig hebben is het makkelijker om je eigen problematiek op hold te zetten."


TEMPTATION
i m p l o r e s _ y o u _ t o _ k n o w  


TAG @Cottonpaw @Crowflight @Icecream @Appleseed @De hele clan


[Event] To Death's Heart Memer

Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things


[Event] To Death's Heart TOtR47SC_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Appleseed
Member
[Event] To Death's Heart 6VpWtAD
Beertje
165
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Appleseed
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 20:54


[Event] To Death's Heart PGbJmUM
tonight i walk with matter gone

Appleseed had zijn ogen bijna meteen open gedaan toen de stem van Crystalshell door het camp donderde. Het was stil geweest, bijna iedereen was gaan slapen, behalve de nachtuilen van de clan. Hij had geen tijd om zich uit te rekken sinds de den bijna meteen op zijn kop stond. Een clanmeeting, nu? Met een slaperig hoofd stapte hij dan ook in het licht van de maan. De sterren fonkelden boven zijn hoofd. Ze waren fel vandaag en zag hij nu een vallende ster? Met een grote voorpoot wreef hij de slaap uit zijn ogen. Hij gaapte eens luid terwijl hij neerplofte naast een paar vrienden.

Wat hij kreeg te horen was echter een koude douche. Hij kon amper geloven dat hij twee seconden geleden nog stond te geeuwen. Zijn levendige ogen stonden wijd open, net zoals zijn bekje. Hij kon even niet reageren. Pantherstar... Zijn hart leek wel plat gedrukt te worden. Het had moeite met heel te blijven, maar dan... de nieuwe deputy. Blueflower. Die gedachte duurde wel even tot hij helemaal de bodem van zijn brein had geraakt. Pas toen hij het opgewonden stemmetje van Cottonpaw hoorde leek zijn trance verbroken. Hij voelde zich nog wel verdoofd, maar zijn gedachten stuurden hem automatisch naar het veiligste plekje dat hij kende: zijn gezin.

Appleseed ging door een muur van katten heen, hier en daar botsend. Tranen prikten in zijn ogen, maar hij had een klein glimlachje op zijn gezicht. "Sorry, pardon, euh wil je even aan de kant, sorry...", mompelde hij tegen de omstaanders tot hij uiteindelijk de twee mooiste dames in het oog kreeg. Hij verhoogde zijn pas tot hij ze kon omhelzen. Zijn partner had haar zegje al gedaan en hij had even een hoge nood om ze allebei te knuffelen. Deputy's hadden ook gevoelens! Een enkele traan zwierf over zijn wang, maar hij glimlachte toch breed. Een lik voor Cottonpaw en een liefdevol neusje voor Blueflower werd gegeven. "Ah jij die bevelen geeft is toch wel heel erg sexy," fluisterde hij in het blauwe oortje van zijn partner. Hij liet ze los en krulde zijn staart rond Cotton heen, haar een knipoog gevend. "Misschien kunnen we ook allemaal wat moois verzamelen voor Pantherstar..."" Appleseed probeerde de brok die vormde in zijn keel weg te kuchen. "Laten we jullie mooiste schelpen, parels en veren in een kringetje leggen?"

Tag: Cottonpaw, Blueflower, De clan


[Event] To Death's Heart YlY5zoT
art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimstone
Member
[Event] To Death's Heart BBTakD
Bunny
148
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ♔
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Brimstone
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 21:02

Brimpaw's uitdrukking veranderde van ongeïnteresseerd naar geschokt naar zorgvuldig in de plooi gehouden terwijl ze Crystalshell's woorden aanhoorde. Pantherstar, dood? Starclan, wat was er van deze clan geworden. De leiders vielen neer bij bosjes. Maar ze had geweten dat Pantherstar niet zo sterk was als haar moeder, dat hij heet nooit net zo lang zou uithouden. Zeker toen zijn dochter gestorven was en hij daar praktisch aan onderdoor gegaan was. Hmpf. Brimpaw klemde haar kaken op elkaar. De clan raakte in chaos - Blueflower was tot deputy benoemd en probeerde het kalm te houden, en haar partner riep iedereen op om mooie schelpen, parels en veren in een kringetje te leggen. Brimpaw rolde geïrriteerd met haar ogen. Wat waren ze, kittens? Niet meer in staat dit misselijkmakende hoopvolle koppel nog aan te kunnen kijken, draaide ze zich met een ruk om en liep ze het camp uit. Starclanverdomme, wat een fake zeemzoete katten waren het toch allemaal. Het leven zou makkelijker zijn als ze niet allemaal zouden doen alsof en gewoon de harde realiteit onder ogen konden komen.


[Event] To Death's Heart FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowpaw
Member
[Event] To Death's Heart DPKsfdL
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Snowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 21:18

De kleine sneeuwwitte kattin geeuwde, voordat ze zich omdraaide in haar nest, het nest van haar pleegmoeder dan wel, en haar pootjes uitrekte. Ze had een heerlijk dutje achter de rug en was nog maar half wakker toen ze de stem van de deputy hoorde. Eventjes maakte haar hart een sprongetje, immers was het bijna zo ver dat ze apprentice zou worden. Had ze de dagen verkeerd geteld? Had ze zich daadwerkelijk verteld en was ze vandaag al oud genoeg? Ze wist 't niet zeker, maar ze wist wel dat ze zo snel ze kon uit haar nest moest kruipen om te kijken wat er aan de hand was.
Maar het nieuws dat ze hoorde was niet vrolijk en gelukkig zoals ze had gewild. Haar oortjes zakte in d'r nek toen ze hoorde dat haar opa was overleden en dat Crystalshell nu leader zou zijn. Ze wist niet zeker of ze er blij mee moest zijn, of verdrietig. Een brok vormde zich in haar keel, terwijl ze langzaamaan bij de groep aansloot en bijna tegen de nieuwe deputy aan wandelde. Snowkit keek eventjes omhoog, naar de hemelblauwe ogen van Blueflower. Nu pas merkte ze dat ze precies tussen Cottonpaw en Appelseed in stond en voelde een ongemakkelijke rode kleur op haar oortjes verschijnen. Iets wat toch al makkelijker zichtbaar was door haar lichte witte vacht. Ze kroop langzaam achteruit, maar moest toch iets van d'r hart af krijgen. "Blueflower?" vroeg ze zachtjes, terwijl ze omhoog keek. "Betekend dit dat opa nu bij de slechte katten is?" Immers had Pantherstar Chivysniff vermoord, toch? Toch!?


Snowglimmer

The snow doesn't give a soft white damn whom it touches.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart UJEuK74
Loïs
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Celestialpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 21:27

Fel schoot haar blik richting Cottonpaw, haar vriendinnetje, die plots begon te juigen. Haar haren kwamen overeind. Hoe durfde ze! Die vieze, vuile gore kreng! Haar moeder corrigeerde haar meteen, maar dit zou Celestial niet zomaar vergeten. Ze werd ietwat bedaard toen Appleseed iets moois voorstelde; schelpen, parels en veren verzamelen, voor haar papa. Haar papa, die ze nooit meer zou zien.. Opnieuw kwamen er traantjes in haar ogen, maar deze knipperde ze woest weg toen ze Snowkit, haar nichtje, iets héél ergs hoorde vragen. "HOU JE STINKMUIL!" gilde ze woest terwijl ze op de ander af rende en haar hard in haar gezicht probeerde te slaan. "MIJN PAPA WAS DE BESTE LEIDER OOIT!!" Hard ademde ze in, met een kleine piep in haar keel. "Als je niet heel snel oplet, zal ik je laten zien waar katten die slechte dingen zeggen naartoe gaan," dreigde ze toen met hoge, schelle stem, haar wangetjes nog nat van de tranen.


[Event] To Death's Heart Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowpaw
Member
[Event] To Death's Heart DPKsfdL
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Snowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 21:37

Nog voordat ze goed en wel antwoord had gekregen van Blueflower, hoorde ze opeens een gil achter haar en kwam er iemand op haar afgestormd. Snowkit maakte zichzelf klein toen ze merkte dat het haar nicht, Celestialpaw, was. Met haar oortjes in d'r nek luisterde ze naar wat er tegen haar geschreeuwd werd en ze dook weg toen er een poot rakelings langs haar snorharen heen ging. "Maar, maar," stamelde ze zachtjes. Haar rossige oogjes waren waterig, terwijl ze een poging deed om haar nicht aan te kijken. "Opa heeft auntie Chivy vermoord." Een kleine snik was te horen, terwijl de kitten begon te beven. Ze mocht dan wel bijna apprentice zijn, maar dat betekende niet dat ze geen gevoelens had. "Opa was gemeen tegen me toen ik bij auntie wilde gaan liggen. Hij wilde me weghebben. HIJ NAM HAAR MEE, HIJ MOCHT AUNTIE NIET MEENEMEN." Het snikken werd overschaduwd toen ze haar stem verhief en angstig en gepijnigd naar Celestialpaw keek. "Jij doet stom!" kwam er daarna nog als een soort van belediging uit.

[@Celestialpaw @Blueflower]


Snowglimmer

The snow doesn't give a soft white damn whom it touches.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart UJEuK74
Loïs
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Celestialpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 21:44

Hard snoof ze toen ze het gekraam van de ander moest aanhoren. Och wat was ze ZIELIG! Celestial trilde van woede en haar staart stond vervaarlijk de lucht in. "Mijn papa heeft niemand vermoord, en moet je jezelf horen, dom wicht!!" siste ze woedend. "Chivysniff was niet eens jouw tante, ze is niet eens jouw echte familie! Het was zijn dochter en mijn grote zus, voor jou was ze helemaal NIEMAND! Jij bent helemaal NIETS waard in deze familie! Én Starclan zal jou NOOIT accepteren, vieze vieze VONDELING!" Ze gilde weer. Celestial hoopte dat ze iedere gevoelige snaar raakte die ze maar raken kon. Ze wou deze bitch kapot hebben, helemaal kapot.


[Event] To Death's Heart Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw"
Member
[Event] To Death's Heart Giphy
Ema
74
Actief
The heart is a strange beast
and not ruled by logic

CAT'S PROFILE
Age: 7 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 22:42


De kater had goed liggen slapen, goed tot hij wakker werd vanwege zijn zusje die zat te bewegen in het nest. Ook zijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen er heel wat stemmen buiten klonken en de grijze kitten kroop ook uit het nest, snel trippelend naar het geluid toe. Blijkbaar was er een nieuwe deputy, blijkbaar was opa er niet meer. Blijkbaar was er een nieuwe deputy, een poes genaamd Blueflower. Met verbaasde oogjes keek hij op naar alle katten. Hij kwam wat dichterbij en hoorde heel wat stemmen door elkaar, waarbij de kleine tom zijn oren spitste en de vraag van zijn zus hoorde, maar al meteen werd belemmerd door een apprentice, de dochter van Pantherstar dan nog wel. Boos keek hij toe, boos hoe ze haar een dom wicht noemde, dat ze helemaal niets waard was in deze familie. Dat de sterren haar nooit zouden accepteren, maar het was haar schuld niet, opa was gemeen geweest. Tante was weg, al was hij niet zeker of het wel door opa kwam. “Jij bent zelf een dom wicht jij stomme witte rat!”, snauwde hij boos naar haar toe, hij was misschien klein maar hij had een grote mond. Een erg grote mond. Zijn familie moest beschermd worden, zij moest boeten voor haar woorden. Boeten voor haar acties. Boeten voor te zeggen dat Snow helemaal niets waard was. Want ze deelden hetzelfde bloed, als Snow niets was, dan was hij ook niets. En dat was niet waar, want ze waren beiden sterk, slim en geweldig. En zolang ze maar wat voor elkaar betekenden kwam alles goed terecht. De kater zette zich in een houding, klaar om aan te vallen wanneer nodig. “Zeg nog EEN iets over MIJN ZUS en ik BIJT PERSOONLIJK JE HELE KOP ERAF” Zelfs als het hem waarschijnlijk toch niet zou lukken, hij had wel alle moed bij elkaar opgeraapt.

Tags: Celestialpaw, Snowkit, …


[Event] To Death's Heart Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Vicious. and truly wicked
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[Event] To Death's Heart BVaqYmVp_o
Julia
699
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 8:28

Blueflower zei dat ze zich over elkaar moesten ontfermen en Icecream knikte. Hij stond op om Coyotespirit te zoeken. Hij liep een eindje weg maar draaide zich weer om toen hij hoorde dat Celestialpaw en zijn pleegkittens ruzie aan het schoppen waren. Oké Coyotespirit moest toch nog even wachten… Hij draaide zich weer terug en liep naar de ruziënde jonge katten toe. “Oké genoeg.” De vriendelijkheid was niet uit zijn stem, maar er klonk ook iets strengs doorheen. “Zo praten we niet tegen elkaar. Iedereen is verdrietig. Op deze manier kan Pantherstar nog steeds geen rust vinden, dit is hier geen moment voor dames en heer.” Miauwde hij duidelijk. “Jullie hebben allemaal deels gelijk en deels niet. Het heeft geen zin om in woede er van alles bij te gaan bedenken wat niet waar is.” Hij keek Celestialpaw aan. “Het klopt dat jouw vader Chivysniff niet heeft vermoord en dat dit nestje te vondeling zijn gelegd, maar dat maakt ze niet minder RiverClan. Hun moeder was een RiverClanner en jouw zus heeft de zorg over deze kittens genomen. Je doet haar pijn door hen wijs te maken dat ze niks betekenen. Chivysniff hield zielsveel van ze, net zoals ik dat doe.” Toen keek hij naar zijn pleegkittens. “Snowkit, opa Pantherstar heeft Chivysniff niet naar StarClan gestuurd, dat was haar eigen keuze. Hoe hij reageerde was ook een uiting van verdriet. Katten doen soms dingen omdat ze pijn hebben, ook niet leuke dingen. En Greykit wij bijten hier niemands kop eraf. Vandaag niet en nooit niet.” Het was voor het eerst dat hij echt streng was. Dit was een kant die hij zelf ook niet fijn vond, maar het was duidelijk nodig nu. “Celestialpaw, wil jij kijken waar Rookpaw is? Ik heb haar nog niet gezien. En jullie komen met mij mee.” Vervolgde hij toen. “We gaan naar jullie nest dan leg ik jullie alles uit. Geen verwijten en geschreeuw meer oké?” Er ontstond een warme glimlach rond zijn lippen, maar uit zijn ogen sprak nog steeds de strenge ondertoon.

Tag: @Celestialpaw, @Snowkit & @Greykit'


[Event] To Death's Heart Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowpaw
Member
[Event] To Death's Heart DPKsfdL
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Snowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 14:44

Celestialpaw ging helemaal over de rooien heen. Snowkit voelde hoe ze zich nog kleiner maakte, naast de even witte kattin die tegen haar stond te schreeuwen en te tieren. Het was pas toen ze begon over dat ze nooit echt bij de clan zou horen, dat ze overeind kwam. De sneeuwwitte kitten was nooit bijster groot geweest, iets wat ze ook nooit zou worden, maar ze zou dit niet over zich heen laten komen. Ze had haar bek al open gedaan om antwoord te geven, toen haar broer Greykit opeens naast haar stond en begon terug te schreeuwen tegen Celestialpaw. Snowkit voelde eventjes wat van moed terug komen, samen met haar broer kon ze dit toch wel aan. Nog steeds had ze geen tijd om antwoord te geven op alles wat tegen haar werd gezegd, nu was het haar oom die tussenbeide kwam en het bekvechtende groepje uit elkaar haalde. Snel kroop Snowkit in de lange vacht van haar oom en luisterde naar wat hij te zeggen had. Ook hij begon over dat het niet klopte wat ze dacht over Pantherstar en dat Chivysniff er zelf voor had gekozen om dood te gaan. Dit was iets waar ze haar kop niet over kon buigen. Als auntie zoveel van hun had gehouden, waarom zou ze dan dood willen? Icecream gaf Celestialpaw het bevel om te gaan zoeken naar Rookpaw, terwijl zij en Greykit mee moesten naar de nursery. Blijkbaar zouden ze uitleg krijgen over wat gebeurd was. "Ja, oom Icecream," miauwde de kleine kitten te neergeslagen.


Snowglimmer

The snow doesn't give a soft white damn whom it touches.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] To Death's Heart DPKsfdL
Anonymous
380
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 15:29

Stormflight
Crystalshell riep alle katten op om zich te verzamelen en Stormflight keek op. Aangezien hij al in het centrale gedeelte van het kamp lag, was er voor hem niet veel tijd nodig om naar de rots te wandelen en zijn blik naar boven te richten. Zijn oren vouwden zich naar achteren toen Crystalshell aangaf dat Pantherstar dood was. Blueflower werd als haar opvolger genoemd en Stormflight richtte zijn blik kort naar opzij, waar hij zijn eigen ontzetting die hij voelde in zijn binnenste weerspiegeld zag zien op het gezicht van Blueflower. Crystalshell verliet na nog een paar woorden het kamp en zijn eerste ingeving was om meteen naar Pantherstar te gaan zoeken, maar er was eerst nog iets anders dat gedaan moest worden. Hij liep naar Blueflower toe, maar wachtte netjes totdat alle andere katten voor hem hun zegje gedaan hadden. Hij keek met een afkeurende blik naar drie katten die met elkaar begonnen te ruziën, maar Icecream kwam al tussenbeide voordat hij kon ingrijpen. Stormflight gaf een goedkeurend knikje naar de crèmekleurige kater en liep verder naar Blueflower, waar hij zijn staartpunt op haar schouder liet rusten. “Ik weet dat dit geen goed moment is, maar ik wil  toch even tegen je zeggen dat je het vast goed gaat doen. Heb zelfvertrouwen en geloof in je Clan,” zei hij op een zachte, warme toon tegen haar. “Ik wil morgen mee zoeken naar hem,” liet hij er op een zachte toon op volgen, waarna hij haar een respectvol knikje gaf en zich met een donkere blik in zijn ogen afzonderde om de situatie vanaf een afstandje te bekijken. Hij zou wel ingrijpen als dat zou moeten, maar voor nu leek Icecream de situatie onder controle te hebben en zouden ze zo dadelijk een stille wake doen voor Pantherstar.Tag: @Blueflower
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[Event] To Death's Heart Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] To Death's Heart   [Event] To Death's Heart Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 16:02

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw was geschokt, het kon niet waar zijn. Het mocht niet waar zijn. Haar vader, nee, hij kon niet dood zijn. Ondanks het feit dat zijn gezondheid achteruit was gegaan hield hij toch van hen. Van haar en haar broers en zussen. Hij was verdrietig, hij miste Chivysniff en de andere oudere kittens die te vroeg waren overleden. Echter was hij hen toch niet in het geheel vergeten, het voelde wel zo. Het voelde alsof ze onvoldoende was voor hem, alsof hij hen vergeten was. Dat zijn liefde toch niet zo diep stroomde als de diepste rivieren, en het deed pijn. Zoveel pijn, ze had enkel goedkeuring van haar vader gewild, had hem trots willen maken ondanks het feit dat Shrimppaw de pootstappen van Coyotespirit en Chivysniff volgde. Haar stem klonk zwak en schril, de pijn in haar stem deed andere katten naar haar omkijken. Zo ook Cottonopaw, ze haatte de andere Apprentice niet maar kon haar gebroken blik niet van de ander afwende, de ander wiens moeder nu Deputy was geworden. Zomaar, opeens. Haar hele leven was in elkaar gezakt, de boze blik van de andere Apprentice leek te veranderen naar die van medeleven voordat ze haar moeder toe riep. 'Blueflower!Blueflower!' Zelf kon ze niet feesten, er was niets om te feesten waardoor de tranen over haar wangen heen drupten. Ze kon niet feesten, niet op dit moment. Het was niet dat ze het geen goede keuze vond, het was meer dat ze wilde dat die keuze niet gemaakt had hoeven worden.

Er was geen tijd voor felicitaties en ergens merkte Honorpaw in de verwarring van haar emoties dat de nieuwe Deputy zichzelf snel herpakte en de andere inriep om haar en haar zusje te steunen. Niet alleen haar en Celestialpaw, maar ook de anderen die duidelijk pijn hadden, die elkaar nodig hadden in deze tijd. De jonge kattin was echter te erg van slag om door te hebben dat Crowflight haar kant op werd gestuurd, haar blikveld was wazig door de tranen en haar stem had ze verloren in de pijn die haar hele lichaam leek te bezetten. Ze had gekozen voor de Clan in plaats voor een van haar vrienden en dit was het bedankje, nu was ze alles kwijt. Ze had haar gekozen zus wellicht nog, Shrimppaw maar de pijn van de laaste Moons rouw was heftig op haar hart gaan zitten. Ze wilde alleen zijn, misschien moest ze wel gewoon een ander pad leren bewandelen. Het was duidelijk dat Blueflower nog wat voorstelde voor haar vader, maar ze hoorde enkel de laatste woorden in de zin. 'Hier. In het kamp. Onder de sterren waar hij ons kan zien..' Onder de sterren, de hemel waar Chivysniff ook rondliep. De wereld die ze nooit zou zien zoals haar vader en Shrimppaw, ze was alleen. Helemaal alleen want niet iedereen toonde dezelfde rouw, was verdrietig om het verlies van haar grootse vader.

Appleseed had zijn ogen bijna meteen open gedaan toen de stem van Crystalshell door het camp donderde. Het was stil geweest, bijna iedereen was gaan slapen, behalve de nachtuilen van de clan. Hij had geen tijd om zich uit te rekken sinds de den bijna meteen op zijn kop stond. Een clanmeeting, nu? Met een slaperig hoofd stapte hij dan ook in het licht van de maan. De sterren fonkelden boven zijn hoofd. Ze waren fel vandaag en zag hij nu een vallende ster? Met een grote voorpoot wreef hij de slaap uit zijn ogen. Hij gaapte eens luid terwijl hij neerplofte naast een paar vrienden.

Appleseed de partner van Blueflower stapte in de richting van Cottonpaw en de nieuwe Deputy, de richting waarin de Apprentice ook keek. Ze zag weinig behalve de steun van het gezin, de steun die ze miste in haar eigen familie op dit moment. Wellicht ook wel omdat ze haar grotere zus Rookpaw hier niet had en Celestialpaw en zijzelf het op dit moment niet met elkaar konden vinden. De gestreepte kater stelde wat voor dat haar een mondhoek op liet trekken. Alsof schelpen en veren haar vader terug zouden brengen uit de dood. 'Laten we jullie mooiste schelpen, parels en veren in een knringetje leggen.' Nog steeds miste ze delen van zinnen, het was teveel informatie en informatie die haar hersenen door de pijn heen niet konden verwerken.

Dat was dan ook de reden dat ze de ruzie tussen Celestialpaw en Snowkit nauwelijks mee kreeg, in het begin tenminste maar de woorden van de witte kitten deden de adem in haar keel stokken. 'Betekend dit dat opa nu bij de slechte katten is?' Gunde ze dat haar opa, haar goede vader, de Leader die zo zijn best had gedaan. Tussen de slechte katten, haar ogen spuwden vuur en hoewel ze niet in staat was te reageren was Celestialpaw er wel. Die stond klaar om de kitten een les te leren. Een les die de kitten hopelijk nooit zou vergeten. 'HOU JE STINKMUIL!' Gilde de lichtere zus van Honorpaw, waardoor haar blik snel naar haar zus schoot. Ze mocht haar niet vaak steunen, en op dit moment ook niet in staat zijn te spreken, maar ze had gelijk. De kitten moest weten dat dit soort vragen nooit op dit soort momenten gesteld mochten worden. Waarin zovele zouden rouwen.

'MIJN PAPA WAS DE BESTE LEIDER OOIT!!' Hij was de beste Leader, hun enige leider, en hun enige papa. Begreep de kitten dan niet dat haar opa van hen had gehouden, van Chivysniff had gehouden. Haar grootste zus had de verkeerde kittens geadopteerd, kittens zonder eer en als er iets was waar ze niet tegen kon was het katten die geen eer kende. Ze besloot op dat moment dat Snowkit waarschijnlijk nooit als waardig Clangenoot gezien zou worden door haar en haar zus. Dit was de eerste keer dat ze het ergens over eens waren, daar was wel de dood van haar vader voor nodig, hun vader. 'Als je niet heel snel oplet, zal ik je laten zien waar katten die slechte dingen zeggen naartoe gaan,' Dreigde haar zus waardoor Honorpaw zwakjes overeind kwam, haar tranen waren nog niet gestopt met lopen maar het vuur in haar ogen sprak alles, sprak boekdelen.

'Opa was gemeen tegen me toen ik bij auntie wilde gaan liggen. Hij wilde me weghebben. HIJ NAM HAAR MEE, HIJ MOCHT AUNTIE NIET MEENEMEN.' Nog steeds werden niet alle zinnen even goed opgevangen door haar, maar dit was alles. Nagels schoten uit de hulzen en onhandig stapte ze in de richting van haar zus. 'Mijn papa heeft niemand vermoord, en moet je jezelf horen, dom wicht!!' siste Celestialpaw woedend. 'Chivysniff was niet eens jouw tante, ze is niet eens jouw echte familie! Het was zijn dochter en mijn grote zus, voor jou was ze helemaal NIEMAND! Jij bent helemaal NIETS waard in deze familie! Én Starclan zal jou NOOIT accepteren, vieze vieze VONDELING!' Gilde haar zus, woest en buiten controle. Ze had geen controle meer, en de controle die Honorpaw had kwam enkel omdat ze verduft was, versuft was.

Greykit, de broer van Snowkit kwam erbij om mee te vechtten en leek haar zus te bedreigen, maar alle geluiden waren voor haar niet meer dan een kakafonie. Teveel, te erg, te heftig. Ze wilde haar vader in stilte rouwen. Niet met die kittens erbij die geen respect op konden brengen, die deze cermoenie niet rustig konden toekijken. Zelfs al waren ze bijna Apprentice, wat haar betreft zouden ze nooit volwaardige Warriors worden, niet als zijzelf er iets op in te brengen had. Icecream verscheen ter tonele. Hij leek hen te kalmeren, of een poging te doen tot. Langzaam stapte ze met slome passen op Icecream af. 'Ze is geen echte dochter van Chivysniff want die zou haar beter hebben geleerd dan zomaar bedenken dat haar opa, HAAR OPA een moordenaar is.' Haar stem klonk fel, sterk, krachtig. Dat was het enige dat ze zei, haar blauwe ogen vlamden vuur. 'Schaam je Snowkit,' Haar stem klonk zwak maar scherp. 'Je hebt niet alleen je MOEDER maar ook diens FAMILIE beschaamd.' Ze draaide zich zonder verder nog een woord hieraan vuil te maken met een sis om en stapte in de richting van Appleseed om daarna haar met tranen bevuilde wangen in zijn vacht te drukken. Het feit dat ze enkel een paar woorden gesproken had tegen de kittens was een wonder op zichzelf, tegen haar karakter in. Normaal zou ze veel scherper zijn en het nooit meer een blik waardig tonen maar dit was te ver gegaan. Ze had de herinnering van Pantherstar beschadigd, met haar verschrikkelijke gedachtegang.
words: 1427 | tag: Cottonpaw (benoemd), Blueflower (benoemd), Celestialpaw (benoemd), Icecream (reactie), Snowkit (reactie) en Appleseed (reactie)


[Event] To Death's Heart Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] To Death's Heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: