Sticks and stones 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sticks and stones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewpaw.
Member
Sticks and stones 5ErKaGd
Daan
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shrewpaw.
BerichtOnderwerp: Sticks and stones   Sticks and stones Icon_minitimema 5 okt 2020 - 15:29

I have heard enough of these voices
Almost like I have no choice

Een diepe zucht was te horen nadat Shrewpaw het stapeltje mos neerlegde. Ze kon niet wachten op de dag dat ze eindelijk een warrior mocht worden, al wist ze ook dat dit nog wel even zou duren. Immers moest ze nog wel een aantal manen wachten voordat haar tijd zou komen. Mits ze niet achter kwam te lopen met haar trainingen, want ze had genoeg katten gezien die er veel langer over deden. Helaas voor haar, kwamen dit soort taakjes nu nog op haar bord terecht.
"Aan de kant, aan de kant," mompelde ze terwijl ze het mos in de richting van een nest schoof. Het oude mos moest vervangen worden, en die kittens liepen constant in de weg. Wat een gedoe toch weer op de vroege ochtend.
for Sharkkit or Snakekit


Sticks and stones Xn2CiyH
Terug naar boven Ga naar beneden
Sharkpaw
Member
Sticks and stones DPKsfdL
Anonymous
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sharkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sticks and stones   Sticks and stones Icon_minitimema 5 okt 2020 - 15:46

Met een kille blik in zijn ogen scande Sharkkit zijn omgeving. Het beloofde weer een saaie dag te worden en hij had nu niet bepaald het idee dat zijn ceremonie dichterbij kwam. Zijn moeder had nog steeds het idee dat hij zich wel aan haar zou hechten op korte tijd en deed nog steeds moeite om hem te komen zien, om zijn pels te wassen en hem eten te geven. Sharkkit negeerde de meeste pogingen die ze deed en gaf zijn moeder niet de liefde die ze nodig leek te hebben. Sharkkit was ongevraagd op deze wereld gekomen en van sociaal contact werd hij alleen maar moe. Hij wilde het liefste geen contact met anderen hebben, maar dat leek hem niet gegund te zijn. En dus hield hij anderen maar uit zijn buurt door bot tegen ze te doen of ze pijn te doen. Ook nu bleef hij op zijn plek staan toen hij een apprentice aan zag komen met wat mos in haar bek, waarschijnlijk om een nest te verversen. Sharkkit richtte zijn groene ogen op haar en bleef zitten waar hij was, midden in haar pad. Ze zou waarschijnlijk gewoon om hem heen wandelen, maar dat was dan haar probleem. Hij verzette geen stap, niet voor haar. En dus keek hij haar doordringend aan nadat hij zijn kopje in haar richting wendde en wachtte op wat ze ging doen of zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrewpaw.
Member
Sticks and stones 5ErKaGd
Daan
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shrewpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sticks and stones   Sticks and stones Icon_minitimema 5 okt 2020 - 16:07

I have heard enough of these voices
Almost like I have no choice

Ze kon voelen hoe er een stukje mos tussen haar scherpe tanden bleef haken, waarna ze het verse mos vluchtig neerlegde en een poging deed het stukje mos los te krijgen. Het werkte, waarna ze besloot de rest met haar poot verder te duwen in de richting van het nest. Echter was er een kitten die het nodig leek te vinden om haar pad te blokkeren. Zelfs toen ze mompelde dat iedereen aan de kant moest gaan, bleef het grijze ding zitten. Shrewpaw stopte, niet van plan om een omweg te maken omdat de kitten te lui was om van zijn achterste af te komen. ”Ben je soms doof?” vroeg ze het jonge katertje, duidelijk niet onder de indruk van zijn doordringende blik. Soms dachten die kittens echt dat ze heel wat waren, maar in werkelijkheid hadden ze geen idee. Zij kon het weten, want in het verleden was ze precies zo geweest.
for Sharkkit or Snakekit


Sticks and stones Xn2CiyH
Terug naar boven Ga naar beneden
Sharkpaw
Member
Sticks and stones DPKsfdL
Anonymous
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sharkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sticks and stones   Sticks and stones Icon_minitimedi 6 okt 2020 - 21:25

De kattin bleef voor hem staan en weigerde voor hem uit te wijken. Een licht sinistere grijns kwam om Sharkkit’s lippen toen hij haar woorden hoorde. Nee, hij was niet doof. Hij had gewoon geen zin om voor anderen uit te wijken. Als er katten waren die uit moesten wijken, dan zou het zijn voor hém en verdomme niet andersom. En dus hief hij zijn kopje wat meer om haar op een hooghartige manier aan te kijken. “Ben jij soms blind?” kaatste hij terug. “Dit is mijn nest en mijn gedeelte van de nursery. Als jij te lui bent om om me heen te wandelen, dan is dat jouw probleem en niet het mijne,” zei hij op een kille toon. “Voor de rest nog domme vragen?” Sharkkit was niet bepaald het typetje dat vrienden met anderen wilde zijn, zeker niet als ze hem provoceerden. Hij bereikte liever eenzaam de top dan dat hij een hoop hersenloze katten om hem heen had staan waar hij per se vriendelijk tegen moest doen. Hij nam aan dat hij wel vriendelijk kon doen om zijn doelen te bereiken, maar als het niet moest, dan deed hij dat ook niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sticks and stones   Sticks and stones Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sticks and stones
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: