Don't stop dancing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Don't stop dancing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Don't stop dancing 29d5c4bce4419d9a16d83dcf3d4a7b93
Bo3
475
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Don't stop dancing   Don't stop dancing Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 19:56


Het was één van de ontelbare problemen die ze geërfd had op het moment dat ze het leiderschap op zich gestort had gekregen: De kwestie Shatteredice. De kattin woonde nu al een hele tijd bij Riverclan en het was, deels door Crystalstar’s toedoen, besloten haar een volwaardig lid van de clan te maken. Maar toch was ze nog niet volledig Riverclan: Er waren veel dingen in de clan die een Windclankat nooit in zijn apprenticetijd geleerd zou hebben. Daarom had Pantherstar eerst de Riverclantraining van Shatteredice op zich genomen, en nu was het Crystalstar’s taak om een oplossing te bedenken na zijn dood.

De twee kattinnen liepen samen over de gladde stenen die het kampeiland met het vaste land verbonden. Dat alleen al was een probleem: Shatteredice moest goed leren zwemmen. Als de rivier nu weer eens zo erg steeg dat het kamp overstroomde? Dan zou ze nergens heen kunnen. ”Shattered, nu Pantherstar er niet meer is om je te trainen, moeten we het over je toekomst hebben.” Ze sprak zakelijker dan ze had gewild, de kattin was immers haar vriendin geworden. ”Ik ben bereid je training op me te nemen. Maar dit zal niet gemakkelijk zijn: Ik ben leader en heb een apprentice. Ik wil je dus vragen of je het aan zou kunnen om in je eigen tijd, zonder mij, ook te oefenen?” Als dit besloten was zouden ze wel weer een gezellig gesprekje kunnen hebben, op dit moment was het belangrijk dat Shatteredice’s toekomst niet in gevaar kwam. Dat verdiende ze allerminst, vond Crystalstar.

[Shattered]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't stop dancing Untitl10
M (again)
390
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 47 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Don't stop dancing   Don't stop dancing Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 17:41

above the smokestacks
Ze had het vaker meegemaakt, een wisseling van leader in een clan. Iets wat juist weinig moest gebeuren maar toch vaker voorkwam dan hoorde. Ze had het bij haar vorige clan een aantal keren meegemaakt en nu was het ook bij Riverclan gebeurd. Pantherstar had lang gediend als Deputy, ze wist bijna niet meer beter dan dat hij deels en geheel leiding gehad had over Riverclan en nu was hij zo plots verdwenen. Zo plots was hij weg en vervangen. Crystalshell, de kat die haar geholpen had met alles, was nu Crystalstar geworden. Ze kon niet bepalen als er een betere kat geweest was voor deze positie, daarvoor was ze eigenlijk nog te kort bij Riverclan, maar al haar hoop lag in haar vriendin. Zij geloofde erin dat Crystalstar een geboren leader was, dat zij de beste was van de clan om het te leidde. Ze had al zoveel goeie keuzes gemaakt, er was geen twijfel over haar regering 's instelling. Zonder haar was ze hier waarschijnlijk ook niet geweest. Hoe grote hekel Riverclan aan Windclan ook had en andersom keek ze absoluut dwars door haar afkomst heen om haar te helpen samen met Pantherstar en de rest van de clan. Er was geen enkele clan die zo gehandeld zou hebben als hun, haar vroegere mening over Riverclan was enorm omgedraaid. De clans moesten gaan leren dat hoe ze zich nu gedroegen niet de manier was en ze geloofde dat Crystalstar de kat zou zijn die daar de eerste stappen in zou zette. Maar ze geloofde er ook in dat Crystalstar een kat was die niet haar ogen toekneep voor herrieschoppers. Ze geloofde erin dat Crystalstar, ooit, het kwaad zal verdrijven en zij, zij zou naast haar staan wanneer dit gebeuren zal. Ze gooide al haar trouw in de grijze she-cat.

Terwijl ze over dit dacht was ze ook samen met de ander. Samen hadden ze afgesproken om naar de rivier te gaan, er moesten wat dingen besproken worden namelijk. Stappend over de gladde stenen die een brug vormde van het kampeiland naar het vaste land volgde ze haar vriendin. Ze liepen samen naar de plek en Shatteredice week niet van haar zijde af. Hoewel ze het territory steeds meer uit haar hoofd begon te leren wist ze nog niet helemaal de weg. Eenmaal aangekomen begon de grijze she-cat direct met het zakelijke gedeelte van hun tijd. Ze sprak over haar trainingen en Shatteredice knikte zachtjes terwijl ze rustig ging zitten. De leader bood aan om haar nu veder te trainen maar dat ze wel druk zou zijn. Begrijpelijk natuurlijk. Vooral ze nu zonder waarschuwing een clan moest leidde. Maar ze was wel beetje gewend, want ook Pantherstar was druk geweest soms. Gelukkig had ze daar een oplossing kunnen vinden. ''Dat moet lukken. Als Pantherstar te druk was ging ik vaak mee met Lynxfang, ik zal met hem oefenen wanneer jij niet kan. Ik denk dat hij dat geen enkel probleem vind.'' Mauwde ze rustig, ''Tenzij je denkt dat er iemand geschikter is om zo nu en dan in te vallen?'' Vroeg ze met haar kopje lichtjes gekanteld. Haar oortjes bewegend. Crystalstar wist natuurlijk iedereen uit haar clan en wist daardoor wie er beter was om mee te trainen eventueel. ''In ieder geval zal ik zoveel mogelijk oefenen, met andere en alleen. Ik wil dat je trots zult zijn, dat je geen spijt heb door mij te helpen Crystal. Ik ben zo dankbaar, ik zal er alles aandoen om een waardige Riverclanner te worden.''


i will do what queens do,

I will rule


Don't stop dancing Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Don't stop dancing 29d5c4bce4419d9a16d83dcf3d4a7b93
Bo3
475
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Don't stop dancing   Don't stop dancing Icon_minitimezo 18 okt 2020 - 20:59

Haar vriendin bleef aan haar zijde, wat Crystalstar goed deed. De band was langzaam opgebouwd maar Shatteredice leek haar meer te vertrouwen dan wie dan ook in het kamp. En als Leader vond ze dat een goede positie. Shattered drukte haar op het hart dat het moest lukken om alleen te trainen en dat ze Lynxfang zou vragen haar te helpen. ”In principe is Lynxfang helemaal in orde, hij is een goede warrior… Maar probeer af en toe te variëren.” Stelde de leader voor. Haar volgende woorden zorgden ervoor dat Crystalstar even moest slikken, ze herinnerden haar aan de andere boodschap die ze over moest brengen. ”Daar moest ik het ook nog met je over hebben: Mijn beslissing om je te helpen hier te blijven.” Ze dacht aan Gorsepaw’s woorden: ”Ik ben gelukkig hier” Ze moest Shatteredice laten weten wat er zich in Starclan had voorgevallen. ”Het heeft me een leven opgeleverd…” Vervolgde ze met een knikje, gevold door een diepe zucht, waarna ze de ander weer aankeek. ”Gorsepaw, hij heeft mij een leven geschonken voor mijn tolerantie. En hij had een boodschap voor je, Shattered: Hij vertelde me dat hij gelukkig is in Starclan.” Ze hoopte dat dat de pijn die de voormalige windclankattin had gevoeld wat zou verlichten, dat ze wist dat haar zoon veilig en blij tussen de andere voorouders van de clan doorleefde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't stop dancing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: River-
Ga naar: