False image 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 False image

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
False image DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coppertusk
BerichtOnderwerp: False image   False image Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 22:48


False image Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    c  o  p  p  e  r  t  u  s  k    False image Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
False image Ztut955

Leaffal deed niet langer meer echt moeite om zichzelf te verbergen. De zwoele dagen waren geteld en waar er even nog schijn was van een mooi gekleurd bos, zou alles spoedig helemaal kaal zijn. Coppertusk had er weinig trek in. Waar zijn warme vacht hem wat tegen de kou beschermde, waren hij en zijn 'hangry' moods nogal berucht. Hij wilde gewoon eten in zijn buik hebben, maar ja, hij had inmiddels wel een aar winters meegemaakt, en deze voelde aan alsof hij streng ging worden. Een zucht rolde over zijn lippen terwijl hij de eekhoorn oppakte die hij eerder had gevangen. Ook in dit deel van het bos begonnen alle witte blaadjes van de bomen te vallen. Mooi hoor, maar in een paar dagen was het allemaal weg.

&Smouldertongue
False image Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


False image Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
False image DPKsfdL
Aimée
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: False image   False image Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 22:45

Lag het aan hem of was zijn vacht juist nog dikker geworden de afgelopen dagen? Het kon natuurlijk best wel zo zijn, aangezien Leaffall zichzelf bekend had gemaakt en langzaam het woud en de omstreken in zijn greep had. Gelukkig dat zijn vacht dan zo beschermend was, dan zou hij in elk geval hopelijk niet al te veel last hebben. Uit verveling, niet alsof hij genoeg te doen had, was de roodwitte kater naar het mooiste stuk van hun territorium gegaan. Al zou dat ook wel snel veranderen, als de bomen hun bladeren gingen verliezen. Voor nu was er nog even wat schoonheid. Oh, en Coppertusk. De Warrior die voor een leuke ceremonie gezorgd had, omdat hij graag wou zien dat er een nieuwe Deputy kwam. Of zoiets. Misschien niet direct dan. Jammer voor hem was Eveningglow gewoon weer terug, dus hij moest nog even wachten op die nieuwe Deputy. Desondanks besloot Smouldertongue dat het onbeleefd zou zijn om de oudere kat niet te begroeten en hij bewoog zichzelf voort naar de gestalte. ''Goededag Coppertusk''. Oh lekker, eekhoorn. Eens onthouden dat Coppertusk die gevangen had, wie weet lag hij straks nog wel op de prooistapel. Al schatte Smouldertongue de kans niet heel groot.


False image Smiy12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
False image
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: