Sorrow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sorrow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sorrow DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Sorrow   Sorrow Icon_minitimezo 11 okt 2020 - 15:08

Stormflight
Het was allemaal geregeld. Pantherstar’s lichaam was gevonden en begraven en Crystalstar had haar rechtmatige naam gekregen. Niet iedereen in de Clan was het er mee eens geweest, maar door de oplopende emoties en het plotselinge gebeuren van hoe alles opeens in gang was gegaan, was dat ook wel te verwachten. Stormflight hoopte dat diegenen die niet akkoord waren met Crystalstar’s regime uiteindelijk wel in zouden zien dat ze geen andere keuze had gehad dan het van Pantherstar over te nemen en dat ze heus geen negen levens had ontvangen als StarClan hun goedkeuring niet aan haar hadden gegeven. En ze Blueflower niet als deputy hadden gekozen als ze er hun twijfels bij hadden. Crystalstar leek wel vrij zeker te zijn van haar zaak, maar hij had Blueflower zien twijfelen bij ontvangst van haar nieuwe rang en hij hoopte dat ze die twijfels uiteindelijk achter zich zou laten en in zou zien dat ze een goede deputy was voor RiverClan. Alles zou uiteindelijk wel op zijn pootjes terechtkomen, al zou het wat tijd kosten eer dat dat zo zou zijn. Stormflight richtte zijn blik op de witte kattin die erg verdrietig was geweest tijdens heel het gebeuren en hij herinnerde zich de belofte die hij aan haar had gemaakt. Hij was bezig geweest met zijn training met Aurorapaw, maar nu had hij geen training met haar en vond hij dat het tijd werd om zijn belofte na te komen. En dus stond hij op en liep naar Celestialpaw toe. “Celestialpaw,” begroette hij haar met een knikje. “Wat dacht je ervan om samen een wandeling te maken? Ik denk dat je op dit moment wel iemand kunt gebruiken die je een hart onder de riem kan steken,” zei hij op een warme toon tegen haar, al liet hij de keuze natuurlijk bij haar. Ze moest er zelf achter staan, immers.
+ @Celestialpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sorrow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: