You broke me first {Shadefeather} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You broke me first {Shadefeather}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
You broke me first {Shadefeather} Pa7eBaH
Chi
241
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonvision
BerichtOnderwerp: You broke me first {Shadefeather}   You broke me first {Shadefeather} Icon_minitimezo 11 okt 2020 - 21:57

Het was al een tijdje bezig zo. Moonvision stond op, ging jagen, hield zich bezig met al haar warriortaken, keerde zo laat mogelijk terug naar het kamp en ging regelrecht naar haar nest. Alles om te voorkomen dat ze hun twee samen zou zien. Nouja, niet dat ze dit opzettelijk deed. Het was meer haar onderbewustzijn die haar dit ritme had gegeven. De witte kattin dacht niet na op die manier. Ze leefde als een robot, volgens haar eigen ritme en volgens de dingen die namens haar logisch leken en rationeel. Ze besefte niet eens welk naar gevoel aan haar geweten knaagde. Dat het jaloezie was wat ze telkens voelde als ze de eveneens witte kattin zag. Dat het de drang was haar ogen uit te krabben iedere keer als ze haar naar hem zag staren. De sociopaat in haar werd pas echt duidelijk wanneer ze in een situatie werd gezet waarin ze met een van hen zou moeten communiceren. En om dat te voorkomen, vermeed ze hen. Ze zag simpelweg niet in waarom ze nog met hen zou moeten omgaan. Het leverde haar niks op. Dus waarom zou ze nog?
Maar ze dacht nog maar over de duivel, en daar stond hij al. Haar amberkleurige blik keek bijna doelloos en kil naar het gestalte voor haar. Hij kwam haar zo bekend voor, maar op deze moment was Shadefeather een complete vreemde voor haar. Ze voelde zich bedrogen. Ook al hadden ze nooit iets gehad. Ze had zich geopend jegens hem, en hij had haar met zijn nagels in de rug gestoken. Niet meer en niet minder.

+ Shadefeather


I believe, I believe in a line so thin
There's a light, there's a light and it pulls me in
You broke me first {Shadefeather} Ewk5p24
Going down, going down 'til I chip my chin
Take my head in your hands, pop it with a pin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
You broke me first {Shadefeather} VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: You broke me first {Shadefeather}   You broke me first {Shadefeather} Icon_minitimezo 11 okt 2020 - 22:17


Om eerlijk te zijn, had hij geen idee hoe hij zich moest voelen. Hoe hij zich überhaupt voelde. Hij was gelukkig met Daintywhiff, zeker nu ze heel waarschijnlijk in verwachting was met zijn kittens. Maar hij was nog steeds zo verdrietig, zo leeg soms. Het verlies van zijn beste vriend viel zwaarder dan gedacht, het hele gedoe met de Clans, alle ruzies die er in de Clan voorkwamen. Shadefeather had er nooit goed mee kunnen dealen, maar hij had altijd een uitweg gevonden. Maar zelfs dat hielp niet meer. Hij was in de war door zijn eigen emoties, en hij kon er ook niet zo goed tegen om niet te weten waar hij aan toe was.

De witte vacht lichtte op als een lichtpuntje in een donkere tunnel. De poes die hij, ondanks niets officieel gemaakt was, als een goede vriendin zag. Hij had haar de laatste tijd nauwelijks gesproken, nauwelijks gezien. Het speet hem, het voelde alsof hij haar in de steek gelaten had. Hij had meer vrienden, en Moonvision was daar één van. En toch hadden ze elkaar nauwelijks meer opgezocht.
Een glimlach brak door op zijn gezicht. Misschien geen grote, maar het was een echte. Hij had haar gemist. De kater stapte op haar af. 'Moonvision,' snorde hij. 'Het is even geleden, hè?'


You broke me first {Shadefeather} Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You broke me first {Shadefeather}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: