But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Featherpaw
Member
But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight DPKsfdL
Anonymous
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight   But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight Icon_minitimedo 15 okt 2020 - 14:48

Een kleine glimlach speelde om Featherkit’s lippen toen ze met een paar queens en een paar kittens werd uitgenodigd om buiten de nursery te gaan. Haar moeder was er jammer genoeg niet bij, maar die zou ze wel over haar ervaringen vertellen wanneer ze weer terugkwam van de jacht. Voor nu was het belangrijkste dat buiten de nursery mocht gaan zitten en dat deed Featherkit dan ook. Haar groene oogjes scanden haar omgeving en ze volgde elke warrior die in en uit het kamp ging met haar ogen. Ze vroeg zich af wat zich daar buiten het kamp bevond en nam aan dat ze dat pas zou ontdekken als haar moeder haar eens buiten het kamp mee zou nemen of pas als ze apprentice zou worden. Ze zou wel zien welke van de twee het zou worden, maar dat ze nu al uit de nursery mocht, vond ze al heel wat. Featherkit ging op haar gemakje zo ver mogelijk van de nursery zitten en liet haar blik glijden naar een apprentice die het kamp binnen kwam lopen. Voordat ze zichzelf al kon tegenhouden, stond ze al op en liep ze op hem af. Toen ze vlak voor hem stond, merkte ze op dat hij nogal boven haar uittorende en haar blik werd ietwat schuw toen hun blikken elkaar kruisten. “Hallo,” begroette ze hem op een verlegen toon. “Kom jij net terug van training?”

+ @Hedgepaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: