It's like a fire a stranglehold 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's like a fire a stranglehold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's like a fire a stranglehold DPKsfdL
Cynthia
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: It's like a fire a stranglehold   It's like a fire a stranglehold Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:04

Ze was hier al even nie meer geweest, maar misschien kwam dat juist ook wel omdat ze bang was om mogelijk het water in te vallen als er iets mis ging. Toch werd ze steeds zelfverzekerder in haar passen en daarmee had ze ook iets meer vertrouwen om hier naartoe te gaan. Ze wist aardig in te schatten waar wat nu zat qua grond, maar ze moest nog steeds niet te snel lopen. Als ze nog maar goed genoeg kon zien, dan was alles makkelijker geweest dan dit. Ze kon de geur van het water al in de lucht ruiken en ook het verschil in kleur op de grond was duidelijk waar het water zou beginnen, ook al was ze nog steeds niet van plan om daar te dicht bij in de buurt te komen voor het geval ze het verkeerd inschatte.


[Eerste post is gereserveerd]


It's like a fire a stranglehold J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thawrage
Member
It's like a fire a stranglehold DPKsfdL
Anonymous
86
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: It's like a fire a stranglehold   It's like a fire a stranglehold Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 15:54

Als Thawrage voor één iemand het allerbeste in de wereld wenste, dan was het voor Oakpaw. Buiten hemzelf was Oakpaw de enige om wie hij iets gaf. En dat wilde dus ook zeggen dat hij zichzelf ervan moest verzekeren dat Oakpaw een goede training zou krijgen. Hij wist dat Wolfstar niet zomaar een keuze zou maken, maar het feit was wel dat Oakpaw een mentor had gekregen wiens zicht minder sterk was dan dat van alle andere warriors. Ondergronds was dat niet zo’n probleem en kon het juist haar andere zintuigen verscherpen, maar bovengronds zou het al een stuk moeilijker worden voor de jonge apprentice om een fatsoenlijke training te krijgen. En dus moest Thawrage zich ervan verzekeren dat Harespring het aan zou kunnen. Met een koude blik in zijn ogen volgde hij de geurspoor van zijn Clanmate, waar hij al rook in welke richting ze wilde gaan. Moeiteloos wist hij haar in te halen en zorgvuldig hield hij zijn afstand zodat ze niet het idee zou krijgen dat hij haar ging helpen. Als ze zijn broertje kon opleiden, dan kon ze ook zonder ongelukken naar the Small Lake gaan. “Harespring,” begroette hij haar op een koude toon. Aangezien Thawrage niet van de ongemakkelijke stiltes was en hij ook geen probleem had om met de deur in huis te vallen, vroeg hij meteen: “Wolfstar heeft jouw aangesteld als Oakpaw’s mentor. Ik neem aan dat je het op álle vlakken in je hebt om hem een volleerde warrior te maken?” Zonder schaamte richtte hij zijn gouden blik strak op haar terwijl hij wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's like a fire a stranglehold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: