Those souls that are wandering on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Those souls that are wandering on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitepaw'
Member
Those souls that are wandering on DPKsfdL
Cynthia
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Whitepaw'
BerichtOnderwerp: Those souls that are wandering on   Those souls that are wandering on Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:15

Ze was nog niet vaak meegeweest op patrouille, maar dat maakte het niet dat ze niet zelf soms de grenzen van het territorium opzocht. Tenslotte was dit soms de enige manier hoe je een kat van een andere clan tegen kon komen. Ook al was fourtrees daar ook een goede plek voor, alleen wist ze nog steeds niet goed hoe Thunderclanners zouden reageren als ze haar zagen. Had haar moeder gezegd dat ze dood was? Of had ze de clan wat anders verteld? In ieder geval wist ze dat ze het zelf voor zich moest houden dat ze eerst een Thunderclanner was geweest en nu een Windclanner was, dat was beter.


[Eerste post gereserveerd]


Those souls that are wandering on STPN48
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw"
Member
Those souls that are wandering on DPKsfdL
Anonymous
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Icepaw
BerichtOnderwerp: Re: Those souls that are wandering on   Those souls that are wandering on Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 21:18

Een licht geërgerde blik verscheen in haar ogen toen de apprentice die naast haar rende het in een korte tijd al voor de vierde keer voor elkaar kreeg om een vraag te stellen die nergens op sloeg. Ja, ze naderden de WindClan grens. Was het nu zo moeilijk om de geur van de heidevlakten en de konijnen in zich op te nemen? Wat een idioot. Icepaw richtte haar blik naar voren en zag één van de warriors haar met een waarschuwende blik aankijken, alsof hij al in de gaten had dat ze haar bek open wilde trekken. Icepaw snoof overdreven en richtte haar grijze blik naar opzij. Dan niet. Ze had toch geen zin om zich te engageren in dit gesprek. Ze wilde dat Irishunter mee was gegaan in plaats van dit stel idioten. Irishunter zou tenminste hebben durven zeggen dat de apprentice zijn klep moest houden, maar de warriors voor haar beantwoordden zijn vraag alsof het een interessante, normale vraag was. Icepaw kreeg als opdracht om de markeringen van ThunderClan te plaatsen en ze minderde vaart zodat ze achterbleef. Ze zag hoe de warriors gewoon door renden en haalde haar schouders op, even blij zijnde met de rust. Haar blik gleed naar opzij toen ze een beweging vanuit haar ooghoeken zag en ze zag een andere apprentice naderen, ongeveer haar leeftijd of misschien ietsje ouder. “Ben je soms naar iets op zoek?” vroeg Icepaw bits toen de blauwe ogen van de WindClanner over haar kant van het territorium gleden en uitdagend deed Icepaw een paar stappen naar voren zodat ze vlak voor de lijn die hun grenzen scheidden stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Those souls that are wandering on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: