✷New grounds✷ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ✷New grounds✷

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
✷New grounds✷ Yes10
Sannemander~
115
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best apprentice ever
Morningpaw,
BerichtOnderwerp: ✷New grounds✷   ✷New grounds✷ Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 18:53


✷New grounds✷ Da8ksdq-6fd91120-d11b-4cc0-95ba-4f9901ee7c83.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMTQ0NDkxYjgtODUyMS00YTFmLTliNWEtZTAxOTY3YzMxOTMyXC9kYThrc2RxLTZmZDkxMTIwLWQxMWItNGNjMC05NWJhLTRmOTkwMWVlN2M4My5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
.............................................................................
V
erdwaald. Kon je het eigenlijk wel verdwaald noemen als je geen idee had waar je naar toe ging? Waar je vandaan kwam? Niets anders dan nieuwsgierigheid leidde de kitten verder het kamp in, klein stapje voor klein stapje verlegde hij zijn grenzen terwijl achter hen de grensen vervielen. Met ieder nieuw ding dat hij opnam leek er een ouder te vervagen. Maar de kitten leek er vrij weining van door te hebben, dwarrelde door zijn eigen kleine wereldje heen, oh zo mooi en licht als deze was. Het was pas toen hij ver genoeg weg was van de geur die hij eigen had gemaakt dat er enig vraagteken bij hem op kwam, dat hij iets wat verward om hem heen keek. Waar was mama nu weer? Waar waren Burntkit en Sunkit? Onzeker draaide de kitten om zijn eigen as, alleen om met zijn blik van de nursery tot stilstand te komen. Vreemd, heel vreemd.

Maar lang bleef het jochie er niet bij stilstaan, een blaadje had zijn aandacht getrokken terwijl deze door het kamp heen dansde op een zacht frisse wind. Nieuwsgierig haastte het jong, achter het dode ding aan. Faalde zijn kleine pootjes aan zijn wensen te voldoen en viel hij meerde keren op zijn snuitje, alleen om weer op te springen en door te gaan tot het blaadje het uit zijn zicht verdween, en zo deden zijn twijfels, en zorgen zijn familie kwijt te zijn, dat ook. Foetsie met de wind vertrokken.❂Adderkit❂
MORNINGPAW

I was the goldfish that leapt out of the bowl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✷New grounds✷
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: