I'll take care of you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'll take care of you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I'll take care of you DPKsfdL
Anonymous
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jaggedpaw,
BerichtOnderwerp: I'll take care of you   I'll take care of you Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 22:16

Het beloofde om weer een regenachtige dag te worden. Jaggedpaw had daar echter niet al te veel moeite mee. Zijn vader koos juist de regenachtige dagen uit om te gaan jagen omdat hij wist dat spoorzoeken dan juist bemoeilijkt werd, maar hij vond het een goede oefening voor Leafbare en Jaggedpaw kon het zoals altijd niet meer met hem eens zijn. Hij vond het belangrijk dat hij op alle vlakken zo veel mogelijk uitgedaagd werd en ver tot zijn limieten gepusht werd zodat hij een sterke warrior zou worden die goed kon zorgen voor zijn Clan. Jaggedpaw liep zijn den uit en knipperde de slaap uit zijn ogen. Terwijl de regenwolken zich boven zijn kopje samenpakten, liet hij zijn blik naar de warrior’s den gaan, al verwachtte hij niet dat zijn vader binnen dit en de kortste keren tevoorschijn zou komen. Hij had Jaggedpaw laten weten dat hij de avondpatrouille moest doen en dat het geen vroege training zou worden. Hooguit wat vechttraining later op de dag. Dat gaf Jaggedpaw de mogelijkheid om andere taken op zich te nemen, al zouden die taken wel kampgebonden moeten zijn zodat hij zijn vader niet mis zou lopen als deze wakker zou worden en met de training zou willen beginnen. Jaggedpaw’s oog viel op Faintlight en hij besloot om eens bij haar te gaan polsen hoe dat het ging. Hij droeg graag zorg voor zijn elders en als hij niet bezig was met zijn training of met een andere taak vond hij het altijd belangrijk om zichzelf ervan te verzekeren dat de elders kregen wat ze nodig hadden. “Hé, Faintlight,” zei hij hardop tegen haar zodat ze niet van zijn aanwezigheid zou schrikken. “Ik zag je hier zitten en ik vroeg me af of ik je misschien ergens mee kon helpen.”+ @Faintlight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
I'll take care of you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: