[KS]Time does not pass, it continues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS]Time does not pass, it continues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eveningstar
Clanleader
[KS]Time does not pass, it continues N8yMMF1g_o
Julia
1190
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 18 okt 2020 - 13:22

I can’t go back this time

Kittensearch

Parents

[KS]Time does not pass, it continues VAPL216D_o x [KS]Time does not pass, it continues PyK7isQ
Eveningglow en Stagtine(niet biologisch, kuch)
Biologische papa is Hinrik(NPC), de rogue die ze tijdens haar avontuur had ontmoet.

Achtergrond

Eveningglow weet hoe lastig het is om half Clankat te zijn. Ze wil dit niet voor haar kittens, al betekend dat dat ze niet de gehele waarheid tegen ze kan vertellen. Toch zegt ze dat Stagtine de vader is, omdat ze hen wil beschermen tegen het wantrouwen waar zij soms mee te maken heeft. Ze bewaard het geheim van Stagtine over zijn liefde voor Littlefish als hij haar geheim bewaard. Iedereen zal dus denken dat Stagtine de vader is, al kunnen er altijd speculaties zijn natuurlijk. Dat is vrij! Al zal niemand het kunnen bewijzen, behalve Eveningglow en Stagtine.

Ouderschap

Mim heeft beloofd dat Stag een lieve papa zal zijn :p . Hoe Eveningglow gaat reageren laat ik de RPG bepalen. Ze zal nooit een hele warme en zorgzame moeder worden, maar door schuldgevoel over haar eerste nestje zal ze ze ook niet helemaal verwaarlozen, haha. De rest laat ik gewoon in de RPG bepalen, dus dat zien we dan tegen die tijd wel.

Uiterlijk

Het uiterlijk van Hinrik is nooit omschreven, dus met het uiterlijk kun je alle kanten op. Maak het alleen niet te wild. Eveningglow haar bloedlijn is wel bekend.
Kali(avatar is dood XD) x [KS]Time does not pass, it continues Shark_10
Eveningglow zelf is een mooie zilvergrijze tabby met wit. Zij heeft felgele ogen.

Aantal & deadline

Ik heb het liefste twee kittens, dus daar zet ik het voor nu ook op.
De deadline til ik over mijn uitgerekende datum en eerste drukte met een baby heen. Het duurt dus nog wel eventjes, maar je kunt het ook zo zien. Meer tijd om je aanmelding te schrijven <3. De kiesdatum zal 12 december zijn!
Veel succes en plezier, het wordt vast een super leuk nestje c: .


[KS]Time does not pass, it continues BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snakepaw,
Member
[KS]Time does not pass, it continues DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 18 okt 2020 - 17:33

Algemene informatie

Naam: Lostkit
Ouders: Eveningglow x Stagtine (Hinrik)
Clan: ThunderClan
Bloedlijn: Kittypet, BloodClan, ThunderClan, Rogue, van alles en nog wat xD
Geslacht: Mannetje
Reden naam: Omdat Lost een exacte replica is van zijn grootvader (qua uiterlijk) en zijn geboorte Eveningglow misschien weer even verloren zal doen voelen als toen ze ontdekte dat haar vader, waar ze toch wel veel van hield, stierf

Uiterlijk

Ogen: Groengeel
Vacht: Grijs
Patroon: Tabby
Postuur: Groot, breed
Pootkussentjes: Roze
Klauwlengte: Normaal
Tandlengte: Iets groter dan de gemiddelde kat

Innerlijk

Ondanks dat Lost een exacte replica van zijn grootvader Shark gaat zijn, zal dit niet te merken zijn aan zijn innerlijk. Hij zal een kitten zijn die met een dappere houding door het leven gaat, een assertief vermogen heeft en die zorg draagt voor zijn familie. Hij zal loyaal zijn aan zijn Clan, maar ook vriendelijkheid en compassie tonen aan diegenen buiten zijn Clan die het nodig hebben. Hij zal, zeker in zijn kitten- en apprenticetijd, speels aangelegd zijn en hier en daar zeker wel in zijn voor een grapje, maar ook serieus kunnen zijn wanneer dat nodig is. Hij zal van beide ouders even veel houden en altijd even veel hun best voor hun doen, de karaktereigenschappen van zijn moeder daarbij voor lief nemend omdat hij veel om zijn familie geeft en hij het niet zou willen om een slechte band te hebben met ze. Hij zal dieper proberen te kijken dan zijn instincten gaan en altijd proberen om een reden te zoeken voor het verdriet of de boosheid van een ander, al zal dit wel gaan tot een bepaalde grens en zal hij in dat proces niet zomaar pikken dat hij voor van alles uit wordt gemaakt.

Motivatie

Als de bloedlijn van Shark zich uitbreidt, dan kan ik natuurlijk niet anders dan een ideetje creëren in mijn hoofd en dit aan jullie laten zien. Eveningglow is een karakter waar ik veel mee heb omdat ze Shark's dochter was en omdat zij een speciale band hadden, ondanks dat ze beiden in andere groepen leefden. Het zou voor mij dus een hele eer zijn om een kitten van haar te mogen spelen, al zeker als dat een soort van reïncarnatie van Shark is, maar dan met een compleet andere persoonlijkheid. Het lijkt me interessant om de interactie te zien tussen Eveningglow en mijn char, juist omdat hij zo op Shark lijkt en diens dood zo gevoelig bij haar ligt.

Nog een reden om me op te geven, is omdat zowel jij (Julia) als Mim het altijd voor elkaar krijgen om een interessant karakter aan te maken en uit te werken in de RPG. Het is dan ook niet alleen de band met Eveningglow waar ik naar uitkijk om ontwikkeld te zien worden, maar ook zien hoe de band zich uitwerkt tussen Lost en Stagtine lijkt me een leuk gegeven.

Ik wens jullie veel succes met kiezen en anderen veel succes met hun aanmeldingen! Welke keuze het ook is, het gaat vast een leuk, stoer nestje worden! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS]Time does not pass, it continues DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 18 okt 2020 - 18:41

There is a crack in everything

GENERAL
NAME I will link a few possible names. As I have trouble choosing myself, there is too much that can fit. Click here
REASON I have tried to use names that either are related to the journey back to Thunderclan or a few cats that have had an important influence in Eveningglow's life.
AGE Unborn
GENDER Tom-cat
BLOODLINE 75% TC and 25% Kittypet [believed] in reality it is probably 25% Thunderclan and 75% Kittypet (if Henrik is a Kittypet instead of a Rogue)
SEXUALITY Heterosexual
LITTERMATES Unknown as of yet
PARENTS Eveningglow & Stagtine [Henrik]

APPEARANCE
PELT COLOR Grey and white
PATTERN Tabby with white
PELT LENGTH Long
EYE COLOR This is something to be decided later on (to make it fit with the other littermate). For now kitten blue.
NOSE A soft pink
PAW PADS A soft pink
BUILD Strong and large
PAWS Strong and big, good for climbing
TAIL Long and very fluffy
CLAWS Sharp and strong
WHISKERS White and long

EXTRA As he is a firmly build cat, he shall never be really fast. Other more slender cats would be able to outrun and outmove him quite easily.
VOICE A soft, gentle timbre, almost sounds like babbling brook. Although his voice can be quite powerful if it needs to be.
SCENT Wet leaves, timber smoke and mint.
SCARS None as of yet.

This kitten is more strongly build and larger than the average cat. Fully grown he will weigh about 8 kg. He has a long, sturdy body, long legs and a bushy tail. The coat consists of a long, glossy, thick and water-repellent top layer and a woolly undercoat. The coat is fuller around the legs, chest and head. His profile is generally straight. His head is long with an overall shape similar to an equilateral triangle, a strong chin and a muzzle of medium length. The eyes are almond shaped and oblique, with a soft color. His ears are large, wide at the base and high set. His ears have a tufted top and are placed in the extension of the triangle formed by the head. He has very strong claws and as such is a vivid climber. His coat is silvergrey with darker stripes and he has white splotches on his nose, face, chest and belly. He is a pretty and sturdy cat.

PERSONALITY
POSITIVE CHARACTERISTICS Persistent, Tolerant, Devoted, Charismatic, Brave
NEUTRAL CHARACTERISTICS Determined, Obnoxious, Confident, Playful, Silly
NEGATIVE CHARACTERISTICS Impatient, Disrespectful, Bold, Bossy, Enthusiastic

LIKES Daytime, Playing, Roughhousing, Keeping others awake, Smiling
DISLIKES Evenings & Nights
HATES Sleeping, Twolegs
FEARS Spiders, Being Alone, Being bored

TRIVIA

 • He dislikes evenings and nights since he has to be silent and sleep around that time. Which is very boring in his mind.
 • He is secretly very afraid of spiders, those creepy crawlers and their huge eyes. Besides that he fears being alone and being bored, because that would be awful!


He is a very persistent kitten. If he wants something, he is going to get it, without a doubt on his mind. He is very hard to stop, when he puts his mind to something. As such he might not always be an easy kitten to handle, as he also can decide he does not want to sleep and keep his mother or sibling awake even though it might be the middle of the night. The kitten can be quite tolerant himself to others behaviours, he does not mind someone making jokes about him, and actually might be a bit of a clown himself. He is very devoted to his clan, his family and his friends. There is no hair on his body that wishes them harm, even if  they have been in a bit of a tiff. The kitten can be called quite charismatic he just has a way of walking and acting that pulls others in. Besides that he is known to be brave on occasion, however he still fears spiders like a little girl.

The kitten can be quite determined and while it can be a good thing, he also can be quite annoying because of it. He at times is very obnoxious and while it can be funny, others can get a bit frustrated because of it. He is quite an playful character, with no care in the world. The kitten is confident and silly at the same time. He can be described as the boy that is the clown. He likes joking around and is rarely serious.

As every cat has some less approved sides in them, he has those as well. The kitten can be a bit impatient with the world. If he wants something, he wants to have or do it now. Which can be difficult for others to deal with. His behaviour can sometimes border on disrespectful it is not that he means to hurt others feelings but he has no mouth to brain filter and that at times can ensure that he will hurt others. The kitten is quite bold which makes him quite a little adventurer. He will be known to be a bit bossy towards other kittens, as he wants at times to play his own games and has no patience for kittens that make a problem out of everything or bullies. Lastly the kitten is very enthusiastic about life and a spring in the field.

MOTIVATION
Ik zal de motivatie even in het Nederlands schrijven. De aanmelding is in het Engels sinds ik op die manier even een wat betere flow qua ideeën uit kon schrijven. Ik hoop dat dit geen probleem is. Nu, zoals jullie ongetwijfeld al gemerkt hebben, heb ik mogelijke namen gelinkt, dit omdat ik de laatste tijd gewoonweg te veel mooie namen in mijn hoofd heb rondspoken en gewoon niet weet wat het beste zou passen bij deze knappe jongeman. Mochten het teveel namen zijn, dan zou ik jullie vragen om enkel naar de eerste lijst te kijken die specifiek vernoemingen heeft. Ik vond vooral die van Mist leuk om te bedenken want wat een gedoe tussen die twee katten. Dan mag Eveningglow haar wel een soort van eren, toch!

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik al een hele poos hoopte dat Eveningglow ooit moeder zou worden, want Julia verzint altijd leuke dingen met haar katten die moeder worden. Dan kijk ik natuurlijk met name naar Icecream en Brindleleaf want dat zijn ook van die fantastische karakters! Dit betekend dan ook dat ik natuurlijk deze kans niet kon laten schieten, ik heb het geluk gehad een keer een dochter van Brindleleaf te mogen spelen en dat was echt super tof! De enige kitten die in de Tribe heeft overleefd tot ze volwassen was en ik haar doodde. Want dat was op dat punt een passend einde, nu ben ik van plan om in Thunderclan actiever te worden omdat deze Clan wel wat activiteit verdiend en hoop ik dat onder andere met deze kleine man te mogen doen.

Stagtine is natuurlijk (Mim ik ben je niet vergeten) een geweldig karakter. Het topic tussen hem en Littlefish is een van mijn favoriete topics van dit jaar, en dat zegt natuurlijk wel wat. Ook jij hebt altijd leuke ideeën, plotselinge veranderingen enzovoorts die het erg interessant maken om een kat te spelen die met jouw karakter te maken zal hebben.

Ik hoop dat deze kitten een kans krijgt omdat het een super knappe kitten is, en ik veel met hem zou kunnen doen. Dit omdat hij nog vele kanten op zal kunnen groeien. Mocht ik het niet worden zal ik dat hoe dan ook snappen, want ik ga er van uit dat jullie nog vele geweldige aanmeldingen tegemoet gaan!

Liefs,
Butter
Link Link / @[username]


[KS]Time does not pass, it continues Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[KS]Time does not pass, it continues BVaqYmVp_o
Julia
985
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 3 dec 2020 - 20:12

12 december komt in de buurt, dus als mensen zich nog aan willen melden. Even een reminder c: !


[KS]Time does not pass, it continues N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[KS]Time does not pass, it continues 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 11:30

Like a knife in the woods


In General
You know that he trusts you and I know that he loves you
But somehow you convinced me again
My foundation rumbles and all my morals crumble
My father's warnings run through my head


Name: Birdpond
Reason:
Bird- Haar natuurlijk gekleurde pels doet aan vogels denken
pond- Ze is erg bedachtzaam, stille wateren, diepe gronden

Gender: Poes
Sexuality: ..

Mental Health: 70%
Physical Health: 80%

Bloodline: 75% Kittypet, 25% Thunderclan
Theme: Klik hier

Appearance
Your heart's a vine that I've bled trying to climb
Yeah, you're making a ruin of me
Try to survive, keep my spirit alive
But like a knife in the woods
Yeah, you hunt down the good in me

Birdpond zal niet heel erg opvallen. Ze is vrij doorsnee qua grootte en is ook niet belachelijk groot of sterk. Haar pels is een mengsel van allerlei herfstkleuren, rood gaat over in bruin en bruin gaat over in creme en alles wordt doorkruist door diverse tabby strepen. Ze is het schoolvoorbeeld van een tabby schildpadpoesje met strepen. Hierdoor zal ze wel wat doen denken aan haar moeder, behalve dat ze meer bruin met rood is dan zilverkleurig. Haar pels is vrij kort en heeft wel wat kittenfluff, maar lijkt niet erg lang te worden. Wel wordt het dikker in de winter, waardoor ze dan wat fluffier lijkt. Haar ogen zijn helder, goudkleurig, net zoals haar moeder.

Personality
One temptation sparked this
Now I can feel the darkness
It's my own fault but you had this planned
All of me, you take now, like criminals and shakedowns
Yeah, you make me forget who I am


Birdpond zal starten als een enthousiaste, toch wat bedachtzame kitten. Ze zal zich niet headfirst in de problemen storten, ze is een planner. Ze stort zich dus bedachtzaam in de problemen. Ze is ook erg oplettend. Ze zal vrij snel merken dat haar moeder niet zo warm en lief is als de meeste moeders naar hun kinderen zijn en zal hierdoor in de war raken. Ze zal eerst proberen meer naar andere moeders te trekken, en naar haar vader, maar vervolgens een beetje ambivalent raken in waar ze haar aandacht haalt. Ze is vriendelijk genoeg hoor, maar als de vogel waarnaar ze genoemd is zal ze wat meer tussen katten dwarrelen zonder dat ze er echt een band mee schept.

Als ze wat ouder wordt, zal ze wat meer gaan dwalen. Ze heeft grote interesse in alles wat buiten speelt en nog wel eens het territorium verlaten (en haar mentor waarschijnlijk tot wanhoop drijven op dat vlak). Ik wil dan eigenlijk kijken of ze interesse kan krijgen in de Bloodclan. Niet dat ze de clan er meteen ervoor verlaat, maar het lijkt me een leuk conflict tussen haar en haar moeder, wie waarschijnlijk zoveel mogelijk afstand probeert te nemen van de Bloodclan. Ook zal ze, als ze erachter komt wie haar echte pa is, zich helemaal terugtrekken van zowel Stagtine en Eveningglow. Ze zal dat echt als groot verraad zien.

Motivation
All of your good is mine
All of your good is mine
Like a knife in the woods
Yeah, you hunt down the good in me


Misschien wel, misschien niet, misschien wel, misschien niet. Nou ja het is dus wel geworden. Hier ben ik met kleine Birdpond. Ik vind Eveningglow en Stagtine allebei hele leuke karakters, Evening ben ik al op gesteld sinds ze een kleine baby was en Stagtine zijn gekke buien vind ik ook echt geweldig. Dus hier ben ik, weak, heel weak. Maar ik heb er zin in en ik wens jullie heel erg veel succes met kiezen <3

Yeah you hunt down the good in me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS]Time does not pass, it continues D1vpdDaT_o
Lianne
510
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 21 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 11:31


B E A R T U S K

[KS]Time does not pass, it continues D9hr2tj-fa939e12-b3b6-488b-a460-dd537a4c4312.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvY2Y1MTRhNGQtZmY0My00YjhiLWI0YTgtZDQ0MGNlYzk4NTZmXC9kOWhyMnRqLWZhOTM5ZTEyLWIzYjYtNDg4Yi1hNDYwLWRkNTM3YTRjNDMxMi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Beartusk is een donkergrijze tabby. Hij zal breedgeschouderd worden met sterke poten en een vierkante kop. Hij is een grote jongen met ogen als gesmolten goud die veel op die van zijn moeder lijken. Op het eerste gezicht ziet hij er best intimiderend uit, zeker als je zijn kaak ziet. Die staat een beetje scheef! Door een ongeluk toen hij klein was is zijn kaak scheef gaan groeien. Hierdoor steekt één hoektand van zijn onderkaak uit. Als je naar hem kijkt doet hij je een beetje denken aan een bulldog.

Zijn uiterlijk zegt vrij weinig over zijn persoonlijkheid. Hij is een degelijke knaap die zijn taken erg serieus neemt. Iets met eervol en geen regel breken zijn .. Dat moet ook wel als je moeder de deputy van de clan is. Je kan maar beter het beste voorbeeld geven en netjes doen wat er van je gevraagd word. Hij heeft wel zo zijn makken want hij kan enorm koppig zijn. Hij weet wat hij wilt, iets wat hij van zijn moeder heeft geërfd. En als hij eenmaal beet heeft, dan laat hij niet los! Hij houdt zich nauw aan de warrior code, maar dit zal pas komen na zijn puberteit. Als apprentice is hij een echte rouwdouwer die  zo vaak tegen de regels in zal gaan dat zijn moeder horendol van hem wordt. Hij zal nog een lange weg te gaan hebben.. In deze periode zal hij wat meer naar zijn vader gaan trekken. Samen mannendingen doen, ja daar knapt Bearpaw wel van op! Hij kijkt erg naar zijn vader op. Een intimiderende, scherpe kerel die voor niets terugdeinst. Zo wil een jonge Beartusk ook worden. Hij zal ook wat karaktertrekken overnemen van Stagtine. Met zo'n stoere kerel als vader kun je er donder op zeggen dat hij zijn vader als groot voorbeeld gaat nemen!

Nu dat we zijn uiterlijk en zijn persoonlijkheid weten, is het tijd om wat meer te onthullen over de rest van Beartusk. Wat maakt Beartusk nou Beartusk? Hij zal een diepe stem hebben die je gemakkelijk in een menigte kunt onderscheiden. Een beetje zoals Ulfric Stormcloak. Met de vrouwtjes zal hij zich weinig bezighouden. Beartusk heeft alleen maar interesse in de heren .. Daarover gesproken, hij heeft het romantisch vermogen van een kiezelsteen. Je kan hem helemaal ontwapenen met dat lieve, kleffe gedoe! Hij is een echte makker die van een potje stoeien houdt, graag in bomen klimt en een vreemde fasinatie heeft met veren. Hij verzamelt ze allemaal. Grote veren, kleine veren, bonte veren, saaie veren. Zijn nest zit er vol mee. Naast veren heeft hij ook een zwak voor kittens. Hij neemt ze graag mee op avontuur, vertelt ze verhaaltjes of houdt een oogje in het zeil als een van de moederpoezen even alleen wilt zijn. Nee, daar is hij écht niet te eervol voor al zal hij wel een grote bek geven aan iedereen die hem ervoor uitlacht.

Ha een beetje een ander soort aanmelding dan ik normaal doe maar ik hoop heel erg dat jullie er toch tevreden mee zijn ;.; Ik wilde mij eigenlijk al eerder hiervoor aanmelden, maar hier ben ik dan toch! Na lang twijfelen. Stiekem ben ik groots fan van van Eveningglow. Big lady boss. En met Stagtine als vader is het alleen maar een kwestie van tijd voor het mis gaat. (ja mim ik kijk naar jou hehe). Nee maar, stiekem vind ik Stag heel cool dus please dont kill me mim. Beartusk kwam eigenlijk gewoon zo maar uit mijn vingers. Ik begon te typen en hoe meer ik schreef hoe vloeiender de woorden kwamen. Hij valt op tussen al mijn andere chars en daar hou ik wel van. Dus ehm- tja thanks for coming to my tedtalk. <3


i _ g o t _ s o _ s i c k _ o f _ b e i n g _ o n _ m y _ o w n
N E T T L E R O O T
n o w _ t h e _ d e v i l _ w o n t _ l e a v e _ m e _ a l o n e
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimstone
Member
[KS]Time does not pass, it continues BBTakD
Bunny
174
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ✟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brimstone
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 12:16


Turtledove
Name Turtlekit - Turtledove
Meaning Turtle- naar hoe klein, zwak en traag hij was bij de geboorte, hoe lang het duurde voor hij zijn eerste ademhaling haalde; -dove naar zijn charme; onbewust is de vrouwelijkheid van zijn suffix brandstof op het vuur van zijn onzekerheid, wat hem extra zijn mannelijkheid wil doen bewijzen
Gender Male
Outside
Turtlekit wordt geboren als een hele kleine, zwakke kitten. Het duurt even voor hij zijn eerste adem haalt - naar die traagheid wordt hij vernoemd. Hij heeft dikke pootjes en een groot hoofd. Dit zijn de eerste tekenen dat hij zo klein niet zal blijven. Na zijn moeizame start begint hij al snel te groeien. Turtlekit groeit uit tot een grote kater, breed gebouwd en met een imposante uitstraling. Turtlekit lijkt redelijk hard op zijn moeder. Zijn vacht is grotendeels wit, met grijze tabby vlekken gelijk verspreid over zijn lichaam; en hij heeft dezelfde felgele ogen.
Design:
Inside
Diep vanbinnen is Turtlekit een heel onzekere kater. Maar als je hem ziet, zou je het niet zeggen. Hij is de definitie van mannelijkheid en daar is hij trots op. Hij is sterk en moedig en een echte flirt. Hij duwt zijn onzekerheden weg met een valse show van zelfvertrouwen. Hij laat zichzelf niet zwak zijn. Je zal hem nooit zien huilen of ergens voor wegschuwen. Hij drukt zijn emoties weg en focust veel liever op het andere geslacht. Al redelijk snel zal hij zich ontpoppen als een charmeur, iemand die flirt met iedereen maar er nooit echt serieus over is. Hij is op zoek naar die liefde, naar iemand die hem echt zou accepteren zoals hij diep vanbinnen is. Hij projecteert zijn onzekerheden heel snel op anderen en kan daarin zeker wel sadistische trekjes vertonen. Hij charmeert en duwt net zo snel weer weg - hij is achterbaks en enkel trouw aan zichzelf. Turtlekit is ook vrij seksistisch; hij gelooft dat een kat enkel sterk kan zijn als die fysiek groot en sterk is en van het mannelijk geslacht. Poezen zijn zwak bij definitie en dienen voornamelijk om kittens groot te brengen. Zijn moeder mag dan misschien wel sterk zijn - hij zal zich altijd sterker willen voelen, zal altijd sterker willen zijn. Hij zou haar niet de bovenhand willen laten hebben. Hij zal rebelleren, zal veel meer opkijken naar zijn 'vader', en altijd de sterkste willen zijn. Hij kan niet tegen zijn verlies en hij kan er niet tegen als hij niet in het midden van de belangstelling staat.    


[KS]Time does not pass, it continues FLpZws


Laatst aangepast door Brimstone op za 12 dec 2020 - 17:34; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rookchirp
StarClan
[KS]Time does not pass, it continues Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 12:17

O'er folded blooms On swirls of musk, The beetle booms adown the glooms And bumps along the dusk.


G E N E R A L


Name: Beetlekit - Beetlepaw - (Beetlebug? Beetlewing?)
Nickname(s): Bee, ??
Name reasoning:  Mag Eef zelf weten! Een mogelijkheid is dat na de geboorte haar vacht nog donkerder lijkt en glanst doordat het vochtig is, waardoor ze als klein humpie een beetje op een torretje lijkt.
Gender: female
Sexuality: Unknown


O U T S I D E


Fur color & Pattern: Een vrij diep, aardkleurige bruin met een rossige ondertoon. Ze heeft een dik, donker tabby patroon eroverheen lopen. Op sommige plekjes, zoals haar borst, heeft ze vlekjes wit.
Fur length: Normaal maar erg zacht, de vacht lijkt langer bij haar staart.
Eyes:Een warm bruin met opvallende gouden vlekjes erin.
Nose & Pawpads: Donker roze.

General description
Beetle gaat naarmate ze ouder wordt steeds meer lijken op een donkerdere variant van haar moeder. Als kitten al heeft ze vrij grote pootjes, wat beloofd dat ze een grote poes gaat worden. Hoewel je de smoes kan aanhouden dat ze het bruin van haar vader heeft, lijkt ze niet heel erg op hem.
Haar groeispurt komt vrij vroeg en dat zorgt ervoor dat ze als tiener een beetje lang en slungelig is, een stukje groter dan de poezen van haar leeftijd. Hier groeit ze uiteindelijk uit tot een mooie, excentrieke poes. Ze is vrij slank maar heeft sterke poten een aanleg voor een goede hoeveelheid spieren. Ze is groter dan gemiddeld

I N S I D E


Positive traits: Charismatic - Clever - Optimistic - Fearless - Humorist - Freethinking - Fun-loving - Skillful - Sociable
Neutral traits: Adventurous - Curious - Carefree - Breezy
Negative traits: Impulsive - Indecisive  - Directionless - Unambitious - Sloppy - Flakey

Beetle is als kitten vrij simpel. Ze is een echte avonturier die haar neus overal in stopt, zonder echt over consequenties te denken. Door wild te ravotten door de nursery wilt ze niet alleen de queens nog wel eens op de stang jagen, maar zichzelf ook nog wel eens bezeren. Niet dat ze dat erg vindt, met een grote grijns op haar smoel gaat ze dan gewoon weer even naar mama of de medicine cat om vervolgens gewoon weer door te gaan. Ze is dol op fantasie spelletjes en gaat eigenlijk goed om met alles en iedereen, al wilt ze nog wel eens de oren van je hoofd af kwebbelen.

Naarmate Beetle ouder wordt blijven deze trekken wel hangen. Ze is nogal een zorgeloos figuur, een echte levensgenieter. Haar nieuwsgierigheid wint het van alles en geen avontuur gaat ze uit de weg, ongeacht de consequenties soms. Met haar vrolijke, humoristische persoonlijkheid kan ze goed opschieten met anderen en heeft ze er geen moeite mee vrienden te maken binnen en buiten de clan. Ze lacht veel, praat veel en is een echte extrovert die de moeite neemt om plannen te maken met anderen en dat door te zetten.

Alleen is alles natuurlijk niet zo simpel. Beetle is niet bepaald ambitieus, ze is heeft geen long-term goals en denkt het liefst ook niet aan echt aan haar toekomst. Ze wilt gewoon gelukkig zijn, en als dat niet kan, dan weet ze niet zo goed hoe ze daar mee om moet gaan. Ze is nogal een conflict-avers type en wanneer een situatie ingewikkeld wordt, vindt ze een excuus om eraan te ontsnappen. Haar manier van met problemen omgaan is heel simpel: dat doet ze gewoon niet. Beetle is niet iemand om verantwoordelijkheid op zich te nemen en is ook niet echt een steun als haar vrienden of familie door iets moeilijks heen gaan. Ze heeft dan ook een vrij lastige band met haar moeder, omdat ze het idee heeft dat ze als zorgeloze deugniet nogal in haar schaduw staat. Ze is een onoplettende leerling en ondanks dat ze wel potentie heeft met haar intelligentie en charisma, maakt ze daar niet echt gebruik van. Dat blijkt ook echt wanneer ze wél ergens voor gaat, dan krijgt ze dat voor elkaar en goed ook - maar dat is echt een zeldzame gelegenheid. Wanneer haar ouders of andere warriors daar strenger op worden en proberen haar in het gareel te krijgen, loopt ze daar gewoon van weg. Geen enkele straf of strenge woorden lijken echt een indruk op haar te maken, althans, dat is niet te zien. Ze wordt niet boos of verdrietig, maar knikt een paar keer, luistert niet echt en gaat dan gewoon weer door waar ze gebleven was. Om echt tot haar door te dringen is een kunst en dat kan uitermate frustrerend zijn. In goede tijden is Beetle een vrolijke meid waarmee je de leukste tijden kan beleven, maar wanneer het slechter gaat is ze niet echt betrouwbaar en gaat vaak de andere kant uit.


T R I V I A • Beetlekit heeft een bijzonder hoge pijngrens en huilt eigenlijk bijna nooit
 • Ze heeft een ontzettende schaterlach die erg aanstekelijk is
 • Haar favoriete dieren zijn eekhoorns en haar favoriete bezigheid ze opjagen
 • Beetle houdt van heus wel van haar familie, maar voelt zich niet altijd op haar gemak bij haar moeder en vader
 • Ze heeft vrij weinig interesse in liefde, partners, kittens en dat soort ongein
 • Ze zal waarschijnlijk vrij lang apprentice blijven door haar streken, en dat vindt ze absoluut niet erg
 • Beetle is een beetje een trickster en houdt er van om geintjes bij anderen uit te halen
 • Hoewel ze het niet laat merken, kan ze soms behoorlijk competitief zijn.
 • Ze ruikt naar cedarhout
M O T I V A T I O N
Ja dit was al een langere tijd een twijfelkwestie. Met leuke nestjes zoals deze zit ik altijd een beetje in dubio omdat ik me heel graag wil aanmelden, maar dan wel van mezelf echt een karakter moet hebben waar ik een klik mee heb. Ik ken mezelf namelijk en als dat niet het geval is, komt er niets van :'D Daarom Beetle! Mijn inspiratie kwam eigenlijk uit de generator, want toen ik die naam zag dacht ik ja, shit, die wil ik. Ik ben er ook achter gekomen dat ingewikkelde karakters leuk zijn op z'n tijd, maar dat ik veel leuker actief blijf met karakters die niet over alles 20 keer nadenken. Daarbij denk ik dat de dynamiek tussen haar en haar ouders een leuke twist kan geven later, Stag en Evening kennende, en daar kijk ik naar uit. Beetle heeft wel iets weg van mezelf en zeker nu ik een beetje mijn accounts aan het doorploegen ben om te kijken wel ik actief ga houden en welke niet, zou ik haar graag een plaatsje willen geven bij mijn nieuwe lijstje. Ik heb ontzettend veel zin in dit meisje en hoop met haar thc onveilig te kunnen maken <3


Kippie
BY MITZI


Icarus flew too close to the sun
[KS]Time does not pass, it continues Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
[KS]Time does not pass, it continues Orchis20
m
884
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 13:02

[KS]Time does not pass, it continues Linche11
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain

A simple slow-growing plant that typically forms a low crusty, leaflike, or branching growth on rocks, walls, and trees.

A simple, slow growing plant... the best way to compare him with. Already in the belly he wasn't even noticed by the medicine cat, he was wonderfully hidden between his siblings like a little ball. At birth he can arrive unexpectedly, because the kitten will take his time to be born slowly and too late. This is why he will get his name but he will also continue to honor it because he grows very slowly compared to other kittens and therefore he always will remains as a little fellow.

Name: Lichenkit

Gender: Tom-cat
Sexuality: Homosexual
Clan: Thunderclan
Parents: Eveningglow x Henrik [ ''Stagtine'' ]

Height:
kitten: half of a human hand
adult: 19 cm [ below average ]
Weight:
kitten: 2½ ounces [ below average ]
apprentice: 4 pounds [ below average ]
adult: 5½ pounds [ below average ]

Polarity: lean, thin, fragile

Breed: Mixed

Coat colour: Lavender-cream
Coat pattern: Diluted tortie
Coat length: Short

Eye colour: Moss green
Nose colour: Dusty lilac
Pawpads colour: Dusty lilac and black
Inside the ears colour: Dusty lilac

Lichen:

Physical trivia


- Lichen smells of herbaceous landplants and dew drops

- Has poor growth and will always remains small
+ Has no immune system and is often and easily ill
- He's always cold
+ Sniffs, even when not sick

- Lichen is so fragile that he will probably break his bones one day if he's not careful
+ His lanky legs makes him very clumsy

- Lichen's coat blends very nicely with plants, as a kitten he's almost invisible in a moss nest
+ Because of his coat colour Lichen is sterile

- Has a lot of allergies


Character trivia

emotions

- Twitches when nervous
- He fakes sneezing to hide his suspicious face when he lies
- Paces back and forth when thinking
- Snorts when laughing
- Is an ugly crier
- Stutters and shakes when angry

personality

[ guidelines > personality will be mostly created in the RPG ]

Terribly shy | Extremely religious | Believes in love at first sight and soulmates | Daydreamer | Very unlucky but optimistic, always positive in every situation.. also makes him naive | Big coward | Dorky | Goofy | Selfless |

fears

- Scared of unknown things
- Fear of getting abandoned

+ Fear of heights
+ Gets spooked by flying birds
+ Fear of small holes
+ Fear of frogs

extra

- Mumbles things to himself constantly
+ A song
+ A poem
+ A conversation

- Lichen will collected seeds as kitten and also want to grow his own plants later
+ Talks to plants..

tag @ name mcname


[KS]Time does not pass, it continues Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op vr 11 dec 2020 - 22:39; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS]Time does not pass, it continues DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 19:12

[KS]Time does not pass, it continues ADknff
Name: Webkit
Reason name: Redenen kunnen zijn dat zijn zilveren tabby vacht aan de draden van een web doet denken of dat er eventueel een webachtig patroon te zien is in zijn vacht, maar dat laat ik aan Evening over.
Gender: Tom-cat
Parents: Eveningglow x Stagtine (real: Henrik)
Clan: Thunderclan

Appearance
Pelt color: Silver tabby with white
Eye color: Yellow
Fur length: Long
Build: Strong build
Extra: Hij is vrij lomp gebouwd, waardoor hij vrij onhandig is. Dit zal vooral in zijn apprenticejaren te zien zijn wanneer hij nog niet in zijn brede poten gegroeid is.
Pics:
Spoiler:

Personality
Good: Appreciative, Caring, Considerate, Dedicated, Earnest, Friendly, Hardworking, Honest, Kind, Loyal, Sensitive
Neutral: Emotional, Predictable, Pure
Bad: Anxious, Clumsy, Desperate, Easily Discouraged, Envious, Insecure

Webkit zal vanaf jongs af aan al vrij onhandig zijn. Dit zal komen doordat zijn poten wat te groot zijn voor de rest van zijn lichaam eigenlijk. Hierdoor zullen veel dingen voor hem fout gaan in het begin en zal hij veel moeten oefenen. Dit zorgt er dan ook voor dat er een zekere onzekerheid bij hem is, een die zegt dat hij het misschien beter op zou kunnen geven, omdat het hem toch niet zal lukken. Hij zal dan ook niet snel vooraan staan om iets te doen en meer op de achtergrond blijven. Alleen wanneer je hem goed leert kennen zal je merken dat hij echt een hart van goud heeft en vrijwel altijd eerlijk is. Hij werkt ook harder dan de meeste, ondanks zijn onzekerheid, gewoon puur omdat hij niet achter wil lopen. Vooral ook in de ogen van zijn moeder hoopt hij niks fout te doen en zal hij dan ook soms wat te ver gaan waarschijnlijk en hemzelf verder pushen dan dat hij aan kan.

Ideeën: Ik zie nog wel voor me dat hij een keer in de problemen kan komen omdat hij zich heel hard wilde bewijzen en dan iets doet wat hij normaal nooit zou doen. Dit zou dan wel eens bijna fout af kunnen lopen voor hem of voor iemand die met hem mee is, maar dat zal ik tegen die tijd dan moeten bekijken.

Motivation: Ik heb hier een tijdje over zitten twijfelen, maar kon dan toch niet de verleiding weerstaan uiteindelijk. Het blijft tenslotte een kans die ik niet graag zou willen missen en ergens ben ik wel benieuwd hoe Evening en Stag het zullen doen, want ik weet met Dust al genoeg over hoe Stag zou kunnen doenxD. In ieder geval veel succes met kiezen^^


If you are strong, you'll find responsibility
[KS]Time does not pass, it continues 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
[KS]Time does not pass, it continues N8yMMF1g_o
Julia
1190
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 13:36

I can’t go back this time

Chosen ones

3 B’s

Bedankt voor al jullie mooie aanmeldingen <3 ! Het betekende wel dat de keuze nogal onmogelijk was, haha.
Na veel wikken en wegen zijn we eruit. Nou ja, zo ongeveer dan. Totaal niet onder druk *staart naar Mim* zijn het er 3 geworden.
Echt alle aanmeldingen waren super, maar er moest een keuze worden gemaakt… 8 baby’s gaat Eef niet overleven. Dus bij deze de 3 kittens die het Evening en Stag lastig mogen komen maken, of hun leven verrijken natuurlijk (a) .
Wij hebben er zin in c: !!

B 1


Het is toch wel leuk dat deze kitten zijn eerste letter een B is en de enige heer in het nestje.
Welkom, bijzondere Bearkit. Misschien maak het ongeluk straks je niet de mooiste, maar dat maakt ons niks uit. Het maakt je speciaal. Je weet het je moeder wel lastig te maken, het kan daardoor bijna niet anders dan dat je vader gek op je wordt gheghe.

Bearkit van Lianne

B 2


Klein bruin torretje, het moest dan ook zo zijn dat jouw eerste letter ook een B word. Het eerste meisje.
Welkom, mooie Beetlekit. Lang en slungelig in het begin, maar je wordt steeds mooier. Je lijkt op je moeder, alleen dan in een andere kleur. Toch zal iedereen kunnen zien dat jij een dochter van je moeder bent.

Beetlekit van Kip

B 3

Dit meisje maakt het nestje compleet. De stilte van de 3, maar wat zal daar onder sluimeren? Onze laatste B.
Welkom, vogeltje. Dezelfde ogen als je moeder en je grote broer en zus. Ook jij hebt zeker iets weg van je moeder, maar is dat in je karakter ook zo? De tijd zal het leren.

Birdkit van Babs

Geboorte


Wij hopen dat jullie het leuk vinden! Als jullie de volgorde zo oké vinden, is dit ook de volgorde waarin ze geboren mogen worden. Dat kan nog wel anders als iemand liever op een ander plekje wil. Laat het dan even weten.
Dat was het dan c: .

Liefs,
Mims en Julia


[KS]Time does not pass, it continues BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS]Time does not pass, it continues DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 13:45

Gefeliciteerd aan allen! ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS]Time does not pass, it continues DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 13:49

Gefeliciteerd iedereen!


[KS]Time does not pass, it continues Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
[KS]Time does not pass, it continues Orchis20
m
884
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 14:06

congrats! c:


[KS]Time does not pass, it continues Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
[KS]Time does not pass, it continues N8yMMF1g_o
Julia
1190
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimewo 23 dec 2020 - 14:07

Geboortetopic is aangemaakt, als jullie kunnen posten laat ik het weten <3 :
https://www.warriorcatsnl.com/t44849-each-time-is-true-but-the-truths-are-not-the-samegeboortetopic#883689


[KS]Time does not pass, it continues BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
[KS]Time does not pass, it continues N8yMMF1g_o
Julia
1190
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitimedo 31 dec 2020 - 13:37

Ze zijn geboren, jullie mogen posten c:


[KS]Time does not pass, it continues BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS]Time does not pass, it continues   [KS]Time does not pass, it continues Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS]Time does not pass, it continues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: