It is so cold outside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It is so cold outside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palepaw
Member
It is so cold outside DPKsfdL
Butter
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: It is so cold outside   It is so cold outside Icon_minitimema 19 okt 2020 - 15:23

walk in the light
Het was nog niet duidelijk dat de een Moon oude kitten nooit zou praten, ook al was ze beduidend zwakker geweest dan haar broer en zus. Haar blauwe ogen stonden echter wel helder in haar knappe licht gekleurde gezichtje die langzaam wat meer kleur kreeg zoals een Flamepoint behoorde. Haar ogen sprankelen met interesse terwijl ze voor het eerst onhandig de Nursery uit probeerde te stappen. Ze miste haar papa, waardoor ze hem ging zoeken. Hij was immers lief, warm en knuffelig en ze wilde hem, en wel nu. Het duurde niet lang voordat het bekende gestalte in haar gezichtsveld verscheen en de kitten vrolijk met haar staart naar hem zwaaide, voordat ze op hem af huppelde, door haar pootjes viel, en toen zichzelf weer overeind duwde om zo weer verder naar hem toe te huppelen. Ze schudde haar nog redelijk korte vacht uit toen ze naast hem stond waarna ze haar neusje tegen zijn poot drukte. Alsof ze zijn aandacht eiste op haar eigen manier.

-TarragonstrideIt is so cold outside Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It is so cold outside AgYgnIJ
Dodo
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 104 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tarragonstride
BerichtOnderwerp: Re: It is so cold outside   It is so cold outside Icon_minitimema 2 nov 2020 - 20:06

Tarragonstride had een kitten geadopteerd. Het was verstoten door haar ouders die gek genoeg de andere kittens wel bij hielden. Sinds niemand haar wilde en ze zo op zijn andere twee dochters leek besloot hij dat het een goed idee was om zich over haar te ontfermen. Aan knuffels was hij enkel niet gewend. Daarom schudde hij ze ook met een ruwe grom van zich af. Hij schoof het kleintje een muizenlengte van zich af. "Geen knuffels Palekit!" Ze kon knuffels gaan halen bij Beech, niet bij hem. Toch boog hij zich naar voren en gaf hij een lik tussen haar twee kleine oortjes. "Shadowclanners doen niet aan die vieze plakkerij, wij zijn sterk en trots, we hebben geen knuffels nodig," vertelde hij haar met een warme donkere stem.


Only a fool would challenge me in my own game
It is so cold outside S5X4eHT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
It is so cold outside DPKsfdL
Butter
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: It is so cold outside   It is so cold outside Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 23:07

walk in the light
Palekit zocht enkel de warmte op van haar papa, want hoewel de kater niet de meest knuffelige kater was, had ze het gewoonweg koud. Ze was nog niet zo oud en af en toe afhankelijk van de aanwezigheid van Beechresin om warm te blijven, zeker buiten de Nursery zocht ze graag een vacht op van een ander. Zodat ze warm zat en toch iets nieuws kon onderzoeken. Dit keer miste ze haar papa, en dat zorgde ervoor dat ze deze koude wel wilde trotseren. Ze snapte niet dat haar verlatingsangst kwam van het feit dat ze op zeer jonge leeftijd verstoten was geweest, ze wilde gewoon bij haar papa zijn. 'Geen knuffels Palekit!' Mauwde de kater nadat hij haar met een ruwe grom van zich af duwde. De kitten keek hem met onschuldige blauwe ogen aan. Hij boog zich daarna voorover en gaf een lik tussen haar twee kleine oortjes. De kitten trok tevreden met een van de oortjes, voordat ze hem met een verwarde blik in haar ogen aan keek. 'Shadowclanners doen niet aan die vieze plakkerij, wij zijn sterk en trots, we hebben geen knuffels nodig,' vertelde hij haar met een warme donkere stem. De kleine flamepoint keek naar haar pootjes, maar ze was koud alleen! Onhandig bewoog ze met haar staart naar haar mond alsof ze wilde praten. 'K..Ko...Ko..' Meer dan twee letters kon ze niet uitspreken waardoor ze deed alsof ze bibberde, ze wilde niet dat papa teleurgesteld was. Tranen leken in haar ogen te verzamelen terwijl ze sneu naar de grote kater keek. Alsof ze bang was dat hij haar niet goed zou keuren. Het was haar papa! Ze moest hem trots maken!
It is so cold outside Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It is so cold outside AgYgnIJ
Dodo
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 104 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tarragonstride
BerichtOnderwerp: Re: It is so cold outside   It is so cold outside Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 23:24


It is so cold outside Yr6AlbO
Behold the God of War !

Het kleintje bibberde. Tarragonstride trok goedkeurend zijn neus op. Ze wilde hem trots maken! Ergens verwarmde zijn hart dat wel, misschien waren kittens toch niet zo erg. Als ze allemaal zouden luisteren natuurlijk. Hij krulde zijn dikke staart rond zijn poten en keek op het kleine schepsel neer. "Wist je dat de andere clans vroeger vertelden dat onze harten koud waren? Nog kouder dan het nu is?" Puh vroeger, nu bibberde geen enkele kat meer in hun vlooienvel dankzij het lakse regime dat begon bij Innerstar. Acorndust probeerde aan het evenbeeld van Shrewstar te spiegelen, maar hij faalde. Een gure wind ritselde door het camp. Zijn ogen knepen zich tot spleetjes. Een grote poot sloeg om de kitten heen en hij schoof haar hardhandig naar hem toe. Hij herschikte zijn staart, zodat ze bijna verstopt zat in zijn lange haren. "We spreken natuurlijk over vroeger Palekit, toen Shrewstar nog leider was en men verhalen vertelden over Brokenstar. De leider en onze deputy van nu... zwakkelingen." Met het puntje van zijn staart richtte hij haar kin naar de den waar zijn broer sliep. Hij had daar moeten slapen, samen met Lovebird. Als Tarragonstride leader was geweest dan had hij waarschijnlijk Bluejay als zijn deputy gekozen. Een stinkzak, maar tenminste nog iet of wat een deftige Shadowclanner... of Waspsting, katten met pit. Geen nutteloze stukken kraaienvoer zoals Settleddust.


Only a fool would challenge me in my own game
It is so cold outside S5X4eHT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
It is so cold outside DPKsfdL
Butter
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: It is so cold outside   It is so cold outside Icon_minitimewo 4 nov 2020 - 0:23

walk in the light
Het leek erop dat papa het goedkeurde dat ze niet nog een keer naar hem toe kroop, zelfs al had ze het duidelijk koud. Ze was sterk, toch? In ieder geval sterk genoeg om door het koude heen te vechten om haar papa te zien, als hij trots op haar was, dan was zij dat ook op zichzelf en zou papa haar niet zomaar verlaten! Dat wist de kleine flamepoint wel zeker. 'Wist je dat de andere clans vroeger vertelden dat onze harten koud waren? Nog kouder dan het nu is?' Mauwde de sterke kater terwijl hij op haar neer keek, met zijn staart om zijn poten gekruld, een houding die aangaf dat ze klaar moest gaan zitten voor een goed verhaal of belangrijke uitleg. Ze kende haar papa, hij was sterk en groot en wist heel veel! De kitten schudde enkel haar kopje, nee dat wist ze niet. Een gure wind ritselden door het kamp, waardoor de kitten vastbesloten haar taken op elkaar klemde om niet erger te gaan rillen. De amberen ogen van papa werden samengeknepen, alsof hij duidelijk wilde maken dat hij nog steeds niet wilde knuffelen, maar toch werd de jonge Palekit veilig naar hem toe getrokken. Een grote poot sloeg om de kleine kitten heen, voordat hij haar hardhandig naar hem toe schoof. Hij herschikte zijn staart, zodat de kitten grotendeels verstopt zat in zijn lange haren. Ook hielp het tegen de koude die met de wind sterker werd, de kitten bleef stil zitten, bijna stijf om aan te tonen dat ze zijn woorden serieus nam. 'We spreken natuurlijk over vroeger Palekit, toen Shrewstar nog leider was en men verhalen vertelden over Brokenstar. De leider en onze deputy van nu... zwakkelingen.' De kitten tikte hem met een poot aan waarna ze vragend haar kop schuin hield alsof ze meer wilde weten. Het puntje van zijn staart tikte onder haar kin en hij duwde deze zacht in de richting van de Leader's den. De kitten keek van haar papa naar de den, en weer terug naar de gestreepte kater. Ze knikte uiteindelijk, papa zou niet tegen haar liegen en als hij hen zwak noemde, dan waren ze zwak? 'Bro..' Haar stem klonk zwak en schor, bijna onhoorbaar door de gure wind maar sinds ze praktisch tegen hem aan zat was het duidelijk dat ze het over Brokenstar wilde hebben, dat ze meer over hem wilde weten. Als papa hem goed vond, dan moest ze meer weten! Ze gebaarde naar de hemel met haar neus en toen naar een gebroken takje dat door de wind over de grond geblazen werd. Wellicht maakte dat het nog duidelijker.
It is so cold outside Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It is so cold outside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: