Life can be so lonely 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Life can be so lonely

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Limestone
Member
Life can be so lonely DPKsfdL
Butter
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Limestone
BerichtOnderwerp: Life can be so lonely   Life can be so lonely Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 20:19

Oaths are but words, and words but wind.

Ferretshadow had haar amberkleurige ogen op haar witte poot gericht, deze was door de regen behoorlijk vies geworden. Alles bleef er aan plakken, en kleven. De modder maakte dat ze er uit zag alsof ze tegen een moddermonster gevochten had, in plaats van in de regen gejaagd. Haar gezicht stond licht geïrriteerd terwijl ze een prooi in de richting van de Nursery bracht, ze hield veel meer van de zon, dan kon ze heerlijk liggen zonnen, als ze tijd over had. Immers was ze vastbesloten aan te tonen dat ze niet zoals haar moeder was, ze was niet slecht. Ze zou zich nooit met Bloodclan verenigen, maar het drukte nog steeds op haar. In haar naam, in wat ze was, ze kon niet ontkennen dat ze familie was van, en dat maakte dat ze gespannen afwachtte tot het moment dat zijzelf wellicht uitgekotst ging worden. Ze wist dat beloften zo gebroken konden worden, en katten ook. Haar vader Thornfang was sinds de ziekte in de bergen nooit meer hetzelfde geworden, wellicht ook omdat Stainedkit was overleden, was verdwenen. Nooit meer had ze haar grijze zusje weer gezien. Ze was behoorlijk close geweest als kitten met Wolfblood, maar op dit moment was het gezin gebroken, en het enige dat ze wist te doen was gewoon haar ene poot voor haar ander poot zetten en hopen op betere tijden. Ze durfde niet naar haar zus toe, bang dat deze haar niet zou verwelkomen in haar poten. Haar andere zus, die ook voor Thornfang had gekozen was verdwenen en ze miste Feverpitch enorm. Ze zuchtte even voordat ze het prooi bij een van de Queens neer legde en even in de droge ruimte haar poot schoon probeerde te krijgen. Haar blik viel kort op een jonge kater, een kitten die de naam Morningkit droeg. Ze was echter te verlegen om hem aan te spreken, om hem een verhaal te vertellen en bezig te houden in dit koude, natte weer.

@Morningkit, || words: 326


Life can be so lonely Limesi10    
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Life can be so lonely
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: