[Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashpaw
Member
[Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers Nhg3cWl
Quinty
83
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ashpaw
BerichtOnderwerp: [Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers   [Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 23:19

De dag was langzaam voorbij gegaan, immers had ze al haar trainingen gedaan, had zelfs een klein konijn weten te vangen voordat deze de grens over was gerend. Hopelijk zou men dan eindelijk inzien dat ze haar eigen persoon was en niet alleen maar een afstammeling van Abysshowl en die oude leader Oceanstar. Ze snoof zachtjes, terwijl ze zich omdraaide in d'r nest. Normaliter zou ze niet zo vroeg naar bed zijn gegaan, maar het was al aan het schemeren en ze had totaal geen zin om sociaal te gaan zitten doen met andere. Niet dat ook maar iemand met haar wilde praten, iedereen leek bang voor d'r te zijn. Het zag er bijna naar uit dat haar gedrag naar Wisteriawisp er voor gezorgd had dat nu niemand meer in haar buurt wilde zijn. Ashpaw gromde, eigen schuld. Die vervloekte kattin verdiende 't, een beetje nutteloos zitten wezen in de Elders Den terwijl er eigenlijk niets mis met d'r was. De grijze kattin snoof en negeerde alle kriebels die door haar lichaam heen schoten. Waarschijnlijk iets verkeerd gegeten. Ze sloeg haar staart over d'r neus heen en draaide zich nog een keertje om. Het zag er niet naar uit dat ze de slaap zou kunnen vatten vanavond, wat betekende dat ze weer een nacht op zou blijven en dus morgen kapot zou zijn tijdens haar training. Gelukkig was er bijna niemand in de Apprentice Den en dus zou ze ook geen commentaar krijgen als ze zou liggen woelen en draaien. Ze staarde naar de achterkant van het nest en gromde diep, wat een verschrikking was dit toch. Maar terwijl ze dacht aan alles wat haar kwaad maakte momenteel, zakte d'r oogleden dicht en viel ze in een onstuimige diepe slaap.
Ashbury
And I wonder why I tear myself down


And I wonder why I tear myself down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
[Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers BBTakD
Bunny
2038
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers   [Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 10:17

Het voelde goed om eindelijk zichzelf te zijn. De grote kater greens terwijl hij met grote pootstappen op de aarde neerdaalde. Nu zat hij niet meer gebonden aan valse beloftes van eer en eerlijkheid. Nee, Dark Forest had grotere doelen. Ze waren geen stoffig hoopje dat hun dagen besteedde met jagen op prooi die niet wegrende. Whitelion had dit veel eerder moeten doen.

Toen zijn pootstappen in het stof van het Windclan camp landden, maakten ze geen afdrukken. Hij keek om zich heen in het nachtelijke landschap en verbaasde zich over hoe weinig het camp in al die manen veranderd was. Hoe lang was hij hier al niet meer geweest? Veel te lang. Slechts weinigen zouden hem nog kennen; uit verhalen, misschien, vooral. Hij vroeg zich af of Windclan hem als de held of de vijand afschilderde.

Maar dat was buiten de kwestie. De grote kater boog automatisch zijn hoofd toen hij de apprentice den inliep, al had hij nooit zijn hoofd kunnen stoten. Er waren weinig apprentices in de den; maar ééntje trok zijn aandacht. De kattin lag te woelen, achterin de den. Een dochter van zijn (half)zus. Familie. Een grijns trok over zijn snuit. De pluizige kater ging liggen naast Ashpaw en wachtte tot ze wakker zou worden; want dat zou ze.

En dan zou hij haar eens de waarheid vertellen, die niemand haar ooit verteld had. Hij snapte maar al te goed hoe zij zich voelde, waarom ze zo boos was op die nutteloze Wisteriawisp. Hij was ooit hetzelfde geweest. Ze was jong, beïnvloedbaar en richtingloos. Maar nu was hij degene die hij zelf nooit gehad had; degene die haar richting zou geven.


[Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Halloween Event] Lost in Thoughts and Prayers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: