[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aegir
Member
[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Zukobean
Renske
239
Actief
We drink the poison our mind pours for us, and wonder why we feel so sick

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?    [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 23:39

darkness is rising from the depths
Aegir zijn kop was naar de hemel gericht, in zijn ijsblauwe ogen weerschitterden enkele sterren, glinsterend in maanlicht. Zijn ogen leken bijna een witte gloed af te geven in zijn donkere kop. Hij was helemaal naar de top van de toren geklommen in het holst van de nacht, zijn dikke, pluizige staart had hij om zijn tenen gevouwen en een diepe zucht rolde over zijn lippen. Hij was al bijna geen jongen meer, je kon het aan hem zien. Hij was gedrild door zijn mentor, BloodClans leider en wat altijd een klein, mollig kereltje was geweest, begonnen de spieren te tonen. Zijn Riverclan bloed scheen duidelijk door en zijn brede kop begon zijn jongensachtige aaibaarheid te verliezen. Hij wilde graag een man worden, een ridder. Want dat was zijn lotsbestemming. Daarom was hij al die manen geleden voor meegenomen, gestolen uit zijn eigen huis, om beter te worden. Dat was hem beloofd. Waarom... waarom was er dan nog niets gebeurd? Wanneer werd die belofte in vervulling gebracht?

I've been so good, I've been helpful and friendly
I've been so good, why am I feeling empty?
I've been so good, I've been so good this year

Aegir deed zo zijn best. Hij probeerde het keihard. Hij had er vrienden voor moeten opgeven. En ondanks dat hij misschien niet zo'n natuurtalent was als Skadi, knokte hij harder dan wie dan ook. Hij stond altijd weer op als hij viel. Hij hield zichzelf groot. Hij buffelde en ploeterde, omdat hij dat moest doen. Omdat hij het niet kon doen op dom geluk en rauw talent. En toch bestempelden oude vrienden hem als slecht. Niemand begreep hem, of werd hij gek? Was hij wel degelijk de slechterik en was alles wat iedereen hem probeerde wijs te maken de waarheid? Kon hij nog wel in zichzelf geloven? Waarom kreeg hij er nog niets voor terug. Zijn final assessment zou snel komen en hij wist niet eens of hij het wel in zich had. Hij wist dat een grote test hem te wachten stond, maar kon hij het wel aan? Ja, ja. Hij moest in zichzelf geloven, want soms leek het wel alsof hij de enige was. Zijn blik ging weer naar de hemel. En voor de honderdste, duizendste keer smeekte hij of hij een teken mocht krijgen. ‘Jullie hebben mij gekozen, toch?’ fluisterde hij onder zijn adem, het vergif van twijfel en onzekerheid dat door zijn brein sijpelde.

'Cause I've been so good, I've been working my ass off
I've been so good, still, I'm lonely and stressed out
I've been so good, I've been so good this year

Aegir wendde zijn blik af en vloekte. Hij werd gek. Hij liet zichzelf op de planken vallen en sloeg zijn poten over zijn oren en kneep zijn ogen dicht. Wat moest hij nog doen wat hij nog niet geprobeerd had? Wat zou hem doen uitspringen, met kop en schouders boven iedereen doen uitsteken? Wat was eigenlijk zijn lot? Want hij voelde zich nu eerder een pion, een kat zonder eigen gezicht in de massa, een onbekende. Hij wilde beroemd worden, hij wilde dat iedereen in het woud zijn naam zou kennen, met bewondering naar hem op zou kijken. Hoe moest hij dat doen? Hij deed duidelijk iets verkeerd. Hij kon zo lang als hij wilde tegen zichzelf liegen, maar hij had geen vrienden hier. Hij kon wel proberen, maar iedereen dacht dat ze over hem heen konden lopen. Dat hij het lef niet had. Ze moesten eens weten. Hij was niet zacht en aaibaar. Hij ontblootte zijn klauwen en sloeg ze in het hout, net zo hard tot het splinterde, waarna hij een poot in een reflex weg schudde. ‘Auw,’ mopperde hij tussen zijn tanden door. Een perfect rond gaatje zat in zijn voetzool. Hij keek hoe een bloeddruppel opwelde en uiteindelijk knapte en bloed over zijn zwarte huid stroomde. Hij likte een keer over zijn poot, waarna hij zich tot een balletje oprolde. Hij zou vannacht slapen onder de sterren. Stijf kneep hij zijn ogen dicht en deed nog een stil gebedje.

The universe works in mysterious ways
But I'm starting to think it ain't working for me
Should I be good this year?
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? DPKsfdL
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?    [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 11:13

I got you.

Hush little baby.Een vol sterren gevulde lucht scheen helder vandaag. Starclan was duidelijk dichtbij de levende wereld vannacht, waarom was een vraag.. misschien omdat de dode aanvoelde dat er iets niet helemaal klopte. Ze probeerde dichtbij hun geliefde te zijn, bij hun levende familieleden die hier nog liepen terwijl hun zielen zelf zo hoog zaten dat het onzichtbaar was voor welke oog ook. Ze voelde dat er iets niet klopte en ze probeerde er hen te beschermen maar hun heldere lichtjes werden ondanks toch gedempt. Toen de tom in slaap gevallen was onder de blote hemel vol sterren steeg een ruwe wind op. De wind was sterk en ijzig koud- alsof het midden in de winter was. De wind die over het land trok trok nog wat anders mee.. de wolken. De wolken trokken mee en binnen een korte tijd was de lucht gitzwart. Geen ster was meer te bekennen.. enkel duisternis. Duisternis zo donker, zwarter dan dit wordt het niet- het was Vantazwart: Vantazwart is zo zwart dat het oog vormen niet meer goed kan onderscheiden. Zo donker was het toen Desertshrew de sterren had verjaagd.


And if you ever

need a friendNu was het showtime. Haar krachten waren versterkt en ze kon haar verbannen ziel kort terug laten keren. Haar groene ogen waren gevallen op een jongeman, eentje die was meegesleept naar de Elite. Hij geloofde erin dat dit het wil was geweest van Starclan, dat was hem wijsgemaakt door de kat die hem meegenomen had. Een ex clanner nog wel, eentje van Windclan. Een kat die nu nog ademde maar ooit bij haar in de eindeloze duisternis zou sluiten. Ze vroeg zich af wat de Windclanner dan zou doen.. was ze dan klaar met al haar opschuddingen of zou het feest dan pas echt beginnen? Desertshrew haar verhaal begon zich ook pas af te spelen nádat ze gestorven was.

Vanuit de duisternis kwam geen beeld maar geluid; Zware pootstappen die verzopen waren met zand stapte over zijn lichaam heen. Lieten hierdoor korrels over zijn snoet vallen om hem te wekken waarna de pootstappen veder gingen op een houtentrap naar boven. Langzaam, krakend, druppelend.. een griezelig geluid die je kippenvel gaf, het was en bleef een perfecte sound effect voor in een horrorfilm. Haar lippen krulde zich op, niet op een beangstigend manier zoals je zou denken.. eerder moederlijk en liefjes. Haar groene ogen gleden terug naar hem al bleef ze de trap omhoog beklimmen. Hij was zo wanhopig opzoek naar de woorden van zijn voorouders.. nou, hier was ze dan.


Momma's gonna

give you all the strength you needEen spierwitte ademwolkje tekende af in het vantazwarte omgeving toen ze haar lippen van elkaar trok om te spreken. ''Aegir,'' Haar stem als een lokroep van boven af. ''We zijn hier,'' Haar stem echode door. ''Kom,'' Weer die verleidelijke klank. ''Aegir, hallo.. we zijn hier..'' Herhaalde ze haar zelf. Steeds weer.. tot hij zou komen.

Spoiler:
 

♣


[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Zukobean
Renske
239
Actief
We drink the poison our mind pours for us, and wonder why we feel so sick

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?    [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Icon_minitimedo 22 okt 2020 - 22:39

darkness is rising from the depths
Aegir hoorde zijn naam, eerst zachtjes, ver weg, echoend door een pikzwarte leegte. Hij trok even met zijn lip en een frons trok op zijn gezicht. Toen de stem bleef roepen gingen zijn ogen open en vond hij zichzelf in het niets. Tenminste, was hij nog steeds op de plek waar hij in slaap was gevallen? Zijn kop ging omhoog en de sterren waren verdwenen. Hij was ergens waar geen licht meer leek te komen en waarbij zijn lichte ogen een witte gloed afgaven. En toen hij zichzelf op zijn poten hief wist hij het zeker, iemand riep hem. Ze waren hier. Wie waren hier? Onzeker draaide hij zijn oortjes in het rond. Hij herkende deze stem niet. Hij zette eerst aarzelend een stapje achteruit, waarna hij uiteindelijk naar voren ging, tastend in een duisternis die hij nog nooit eerder had gezien. ‘Hallo? Wie is daar?’ miauwde hij echoënd de leegte in. Hij keerde zijn kop heen en weer, maakte een cirkel om zijn as. Waar was diegene? Haar stem bleef door zijn kop stuiteren, ze riep hem. Alleen hem, zijn naam werd geroepen. Hij versnelde zijn pas, op weg naar waar hij dacht waar de bron van het geluid vandaan kwam. Eerst aarzelend, bang dat de grond onder hem weg zou zakken, tastend in het niets, maar hij werd met de pas zekerder, bijna wanhopiger. ‘Hey! Stop!’ riep hij naar de stem. Wat wilde ze van hem? Wie was dit? En waar was hij gebleven? Ergens wakkerde een hoopvol vlammetje in hem op. Was dit het dan eindelijk? ‘Wacht op mij!’
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? DPKsfdL
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?    [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 16:04

I got you.

Hush little baby.Haar poten gingen veder omhoog. Krakend en stampend, zand rolde van haar pootkussens af terwijl ze hoger en hoger de trap opklom. Haar stem bleef zijn naam roepen tot hij ontwaken was. Hij reageerde, zocht naar haar, maar kon haar niet vinden. ''Hierzo..'' Sprak ze weer. ''We zijn hier.'' Ze tippelde nog hoger. Haar poten lieten brandende groene vlekken achter. Een spoor van witte tocht vloeiend door de lucht waar ze gelopen had, waar ze adem hield. ''Kom naar boven Aegir, Aegir, kom naar boven.'' Haar stem echode veder, het geluid van de trap evenals. Tot ze ineens plots haar poten hard op de grond sloeg om te stoppen- alsof ze ineens in een beeld veranderd was. Om haar heen was de ruimte van de toren, tot aan het hoogste top. Haar ogen staarde zonder te knipperen naar het raampje. ''We willen je wat laten zien.'' Sprak ze. ''Kijk..''

Kijk en zie je toekomst..

And if you ever

need a friend
Momma's gonna

give you all the strength you need
♣


[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Zukobean
Renske
239
Actief
We drink the poison our mind pours for us, and wonder why we feel so sick

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?    [HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma? Icon_minitimema 9 nov 2020 - 18:06

darkness is rising from the depths
Aegir stond stil, zijn kop zwierf van links naar rechts, zijn lichaam draaide om zijn as, zoekend naar waar het geluid vandaan kwam, totdat hij opeens realiseerde dat het van omhoog kwam. Zijn kin kwam omhoog en voor zijn ogen kwam een spoor. Pootstappen, een witte waas, tekens! Hij wist het wel. Zijn gezicht klaarde eerst op, opluchting en verwondering te zien, maar daarna rechtte hij zijn schouders en kwam een vastberaden blik op zijn kop. Hij volgde de sporen, en tot zijn verrassing sprong hij elke keer op een bijna onzichtbare verhoging. Hij was aan het klimmen. Enkele keren verstapte hij zich, maar hij zette door. Het was zijn naam die ze riepen. Het was hem die ze nodig hadden. ‘Ik kom, ik kom!’ miauwde hij enthousiast. Wie was de kat die hem riep? Zou diegene zich laten zien. Oh alsjeblieft, dit was toch geen droom? Nee, dit was levensecht.
En opeens met een klap veranderde de wereld om hem heen. Voor hem stond een rode poes, compleet bekend. Haar groene ogen doorboorden de duisternis. Zijn mond viel een beetje open. Hij had zoveel vragen, maar hij werd afgeleid door de bekende omgeving. Was hij thuis? Waar was iedereen? Zijn bek ging even open, maar sloot toen ze weer sprak. Wat te zien? Hij keek haar vragend aan, maar volgde haar blik naar het raampje. ‘Oké..’ miauwde hij in een mix van een opgewondde en een wat onzekere toon. Hij stapte dichterbij het raam, zijn blik nauwelijks van de onbekende poes afhoudend, totdat hij op het laatste moment door het raam keek. Wat was er?
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[HALLOWEEN EVENT] I've been so good, where the hell is the karma?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: