Long Overdue 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Long Overdue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitelion
Dark forest
Long Overdue BBTakD
Bunny
2038
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Long Overdue   Long Overdue Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 10:09


Terwijl de dagen in het woud steeds korter werden, voelde ook Whitelion de duisternis sterker worden. Hij kon het gevoel niet specifiek plaatsen; maar hij voelde zich donkerder. Alsof hij het licht hier in Starclan vergiftigde. En.. Was hij dat ook niet? Het zwarte schaap tussen de sterren, hoewel zijn vacht spierwit en glinsterend was? Maar hij kon het gevoel niet wegschudden. Hoe meer katten zich bij hen voegden, hoe zwaarder het hem viel. Het waren allen zo'n goede katten. Icyrose en Oceanstar en onschuldige kittens die nooit kwaad gedaan hadden. Katten die hun leven aan het goede gegeven hadden.

En wat deed hij hier nog? Hij was nooit goed geweest. Hij had geclaimd dat hij hier was uit zijn schuldgevoel, maar nu begon hij meer en meer te denken dat Starclan, of wie dan ook, een fout gemaakt had. Hij hoorde hier niet tussen de sterren. Zijn gedachten gingen naar Sinclaw, de Shadowclanner die er zo van overtuigd geweest was dat ze het goede deed; ze had alles gegeven voor haar vriend en ze was door hem bedrogen. Maar ook zij moest haar kitten achterlaten en vertrekken naar het bos vol schaduwen, waar ze voor eeuwig als een monster moest leven. Wat gaf hem dan het recht om hier tussen zijn kittens en familie te leven alsof hij niets misdaan had? Alsof hij géén monster geweest was in zijn leven?

Hij had kittens in elke clan, maar nooit van hun moeders gehouden. Hij had gemoord en verwond en gelogen. Oorlogen gestart en complotten gesmeed. Deputy geworden onder een leugen. En dan zijn eigen leven genomen, alles opgebiecht wat er op zijn hart lag en als een lafaard het makkelijke pad gekozen terwijl zijn oude apprentice Barksound met de mesthoop moest dealen. De grote witte kater sloot zijn tweekleurige ogen en stond toen op. Hij voelde de roep van de schaduwen. Hij kon niet langer ontkennen dat hij daar thuishoorde, en niet hier. Het licht verblinde zijn ogen. De andere Starclanners meden hem; of de meesten toch. Ja, er waren katten die hij pijn zou doen door deze stap te nemen. Maar - was dat niet zo eerlijk? Door te blijven maakte hij Starclan minder goed.

De kater wierp nog één blik achterom, naar het prachtige zonovergoten gebied. Sterretjes twinkelden als vuurvliegjes in het daglicht; een warm briesje liet de bloemblaadjes ruisen. Een prooidiertje sprong voorbij alsof het niets te vrezen had, alsof het niet bang was van de katten die hier zaten. En toen draaide hij zijn rug naar dat mooie tafereeltje en richtte hij zijn blik op de duisternis.

Vanaf hier, vlak op de grens, kon je niet naar binnen zien. Hoe dieper in het bos, hoe donkerder het werd. Niemand wist wat daar was. Niemand die deze stap gezet had zou ooit terug kunnen komen; al was hij niet zeker of iemand het al ooit vrijwillig gedaan had. Maar dan zou hij de eerste zijn. Hij haalde diep adem en stapte met open ogen de grens over.

En het gevoel.. Was niet indrukwekkend. Hij voelde zich niet anders. Kouder, misschien, nu de eeuwige zon niet meer op zijn vacht scheen. De witte kleur die hij had was bijna grijs in deze eeuwige schaduw. De sterretjes die net nog in zijn vacht geblonken hadden doofden langzaamaan uit. Maar die kou trok door tot in zijn botten. Nu pas realiseerde hij zich hoe verstikkend warm het daar geweest was, en hoe die eeuwige zon hem toch geïrriteerd had.

De grote kater keek nog eens achterom, en hij greens. Ha, take that Starclan. Nu was hij geen zielig sterrenkatje meer. Nu was hij bedoeld voor grotere dingen.

Zijn tweekleurige ogen blonken vals in de vriezende duisternis van Dark Forest.


Long Overdue BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Long Overdue Zw2fckP
Michelle
1788
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Long Overdue   Long Overdue Icon_minitimedi 10 nov 2020 - 21:19

You have not seen death, my dear
Oh ja, hier had ze op gewacht. Sinds het moment dat hij voor haar op was gestaan op die grens. Sinds het moment dat hij had toegekeken hoe haar dochter alsnog van haar werd afgenomen. Sinds hij naar dark forest had gestaard. Ze had gewacht, als er iets was wat ze kon, dan was het wel wachten. Nu was hij hier, een verloren klein wolkje in het grote donkere bos. Maar hij was niet verloren, hij hoorde hier. Hoorde hier te zijn, hoorde aan haar zij te staan want hij was net zo misselijkmakend gestoord als zij was. Net zo vies en naar en net zo'n moordenaar. Dat waren ze allemaal hier, allemaal fout, allemaal fout.

En er was slechts een iemand die hier bij moest komen. Die hier moest zijn zodat ze hem tot in de eeuwigheid zou kunnen martelen voor alles wat hij haar had aangedaan. Alles dat ze dankzij hem was geworden. Alles dat ze hem zou kunnen aandoen. Ze kon niet wachten.

Haar moeder was hier ook, haar moeder die zo trots en groots was en sterk en nu was ze gebroken, was ze niets meer. Niets en niets en helemaal niets meer. Haar vader was slimmer, die was hier ergens, maar liet zich niet vinden. Die was hier maar verborgen of slechts een schim. Of wellicht was hij hier niet en was hij ergens waar zelfs dark forest niet kon komen. Wellicht leefde hij zelfs, hoewel ze daar haar twijfels bij trok. Hij zou niet weg kunnen blijven van de gruwelijke daden die zijn geliefde dochter had gedaan. Hij zou ze hebben opgeeist. Er mee hebben lopen pronken. Nee, hij was niet meer en zij was hier nog, limbo, vast in een wereld vol duisternis, snakkend naar een nieuwe ademhaling.

Een frisse wind, een wind zoals het wolkje vol haat. "Whitelion." Snauwde ze vanuit de mistige duisternis en stapte zijn kant op. Een grijns rond haar lippen. Bloed druppelend uit haar eeuwige wond rond haar nek. "Je hebt me lang laten wachten. Er is veel werk te doen." Met vernauwde ogen staarde ze naar de witte kater. Uitdagend, afwachtend, zoekend naar diezelfde honger in zijn hart. Die leegte, die haat die het zo snel zou proberen te vullen maar nooit meer vol zou raken. Ze zouden voor altijd honger hebben.

Voor altijd, tot duisternis het enige was wat de wereld kende.
en wanneer de wereld enkel duisternis kende
zouden ze een feestmaaltijd hebben.

You have only seen the mask we put on itLong Overdue CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Long Overdue
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: